Drive Angry (BluRay 3D)

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Και μονο για την σκηνη στο μοτελ της βαζω "Μετρια" και οχι "κακη" που θα ηταν αλλιως...!

Re: Απάντηση: Re: Drive Angry (BluRay 3D)

Ενα θα σας πω, είδα αυτήν (drive angry) και καπάκι το Season of the witch!!! 3 ώρες Νικολάκη Κλουβή!!! Δοκίμασα τις αντοχές μου!!! (συνέβη την προηγούμενη βδομάδα, που ήμουν άρρωστος και είχα πυρετό και κάπως έπρεπε να γεμίσω την μέρα μου).

Λοιπόν η συγκεκριμένη ήταν τραγική... κάκιστη... μουφάρα... πατατάρα... μπαρούφα... μπουρδάρα... κλπ κλπ κλπ

τι είπες τώρα... μας τσάκισες! :slapface: -bye-

για να εκανες τετοιο πραμα η αρρωστια πρεπει να ηταν σοβαρας μορφης ε??? μιλαμε πρεπει να ειναι τα τοπ2 του κλουβια αυτες οι ταινιες!! (μπορει να παιζει κ το weather man???) :BDGBGDB55:

Προσπαθησα να την δω αλλα στο πρωτο 15λεπτο την εκοψα....ελεεινη...

Απάντηση: Re: Drive Angry (BluRay 3D)

Το μωρό πολύ δυνατό, αλλά αν έχεις στο μυαλό σου ότι στην πραγματικότητα είναι λεσβία χάνει αρκετό από το sex appeal της..

Διαφωνώ κάθετα κι οριζόντια.
Εμένα ανεβαίνει πολύ στην εκτίμησή μου.
Δεν ξέρω αλλά το μυαλό μου, φτιάχνει...περίεργες εικόνες :D

Ασε που υπάρχει πάντα η πρόκληση να καταφέρεις να την βάλεις στο σωστό το δρόμο ή έστω στο μισό σωστό δρόμο, που πάντα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. :angel:

Υ.Γ. Τι γράφω μεσημεριάτικα και κολάζομαι.

BTW η Amber Heard εχει πει οτι ειναι bisexual,oxi λεσβια,οποτε οι "περίεργες εικόνες" παιζει να εχουν και μαντραχαλο -bye-

Last edited:
ότι και να λέτε η Amber είναι φοβερή, δε με νοιάζει τι άλλο γινόταν στην ταινία, αν είχε σενάριο, αν είχε πλοκή, αν είχε άλλους ηθοποιούς, απλά περίμενα τις σκηνές με την Amber...

Μέχρι και τα credits είδα ,μέχρι τέλους, μπας και είχε καμια σκηνή ακόμα...

αναμένουμε και την καινούργια της ταινία (The Ward*), χωρίς να ξεχνάμε φυσικά και το "And Soon The Darkness"

*αν και γυρισμένη το 2010

Την είδα προχτές
Το μονό που έχω να πω είναι η φοβερή σκηνή της ηλεκτροπληξίας του Νικου κατά την διάρκεια του ΣΕΞ στο ξενοδοχείο

Η ταινία ήταν τρελή μπαρούφα.Δοκίμασε ακόμα και τις δικές μου αντοχές.Ίσως η χειρότερη ταινία που έχω δει με τον Nicolas Cage.

Aπίστευτη πατάτα! Ούτε αρχή ούτε τέλος....Την είδα μέχρι τέλους για να δω τι ήθελε να πει ο "ποιητής"!