Drivers για Κάρτες Γραφικών Laptop Sony

loufjohn

AVClub Enthusiast
29 December 2007
1,018
θλω την βοηθεια σας
Εχω το SONY VAIO VGN-NR31Z LAPTOP και εκανα αναβαθμιση σε Windows 7 64bit. Ολα καλα εκτος του οδηγου της καρτας γραφικων που ενω βρηκα οδηγους στην NVDIA δυστυχως δεν γινονται εγκατασταση. Μπορει καποιος να με βοηθειση.
Σας ευχαριστω

Απάντηση: DRIVERS ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ LAPTOP SONY

θλω την βοηθεια σας
Εχω το SONY VAIO VGN-NR31Z LAPTOP και εκανα αναβαθμιση σε Windows 7 64bit. Ολα καλα εκτος του οδηγου της καρτας γραφικων που ενω βρηκα οδηγους στην NVDIA δυστυχως δεν γινονται εγκατασταση. Μπορει καποιος να με βοηθειση.
Σας ευχαριστω

Όταν εννοείς βρήκες, εννοείς απ'το site της Nvidia; Στα σίγουρα μπορείς να ανατρέξεις στο support της Sony αφού οι οδηγοί των καρτών γραφικών στην πλειοψηφία τους έρχονται παραμετροποιημένοι απ' τις εταιρίες και δεν μπορείς να αναβαθμίσεις με κάποιον Generic οδηγό της Nvidia.

Re: Απάντηση: DRIVERS ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ LAPTOP SONY

Δυστυχως το site της Sony δεν εχει drivers για τα 7 της καρτας γραφικων. Τι να κανω;

Re: Απάντηση: DRIVERS ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ LAPTOP SONY

Δυστυχως το site της Sony δεν εχει drivers για τα 7 της καρτας γραφικων. Τι να κανω;

Σε ιδιο προβλημα σε sony vaio ,ενας φιλος μου περασε το
Driver Genius PRO και βρηκε τους drivers και τους εγκαταστησε αυτοματα το προγραμμα .

Δοκίμασε και προηγούμενη εκδοσή μήπως "καθησει" αν και λόγω χ64 ίσως είναι δύσκολο.

Δυστυχως ακομη δεν εχω βρει λυση. Βοηθεια
Ποιό είναι το όνομα του αρχείου που κατέβασες;
Αν η κάρτα σου είναι η GeForce 8400M GT, όπως αναφέρει το site της Sony, τότε θα πρέπει να κατέβασες το 306.23-notebook-win8-win7-winvista-64bit-international-whql.exe

Αν κατέβασες αυτό, τότε ή τα Windows είναι 32-bit ή η κάρτα σου είναι διαφορετική.

Αχ φιλε μου αυτη ειναι οι καρτα και αυτοι η Drivers και τα windows 64bit και ομως οταν κανει την εγκατασταση λεει οτι δεν ειναι συμβατο το υλικο. Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει. Το laptop ειναι το SONY VAIO VGN-NR31Z/S αν σε βοηθαει. Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου

Αν η κάρτα σου είναι η GeForce 8400M GT υπαρχει προβλημα με την καρτα .

αν το laotop το εχεις μεχρι 4 χρονια ,πας στην sony και σου αλλαζουν δωρεαν η την καρτα η ολη την μητρικη ,γιατι η καρτα ειναι κολλημενη στην μητρικη

παρε τηλ στην sony

ειχα την κάρτα GeForce 8400M GT.Στην αρχη προβληματα με drivers και στο τελος χαλασε η αναλυση των χρωματων

Επικοινώνησα με το επίσημο servis Sony (τηλ. 2106195953) και η μόνη βοήθεια που πήρα ήταν: Η Sony διαθέτει μόνο τους οδηγούς του λειτουργικού που συνοδεύουν το μηχάνημα. Για ότι άλλο πηγαίνετε να ...... οι τελίτσες συμπληρώνονται από όλους εμάς. Έχω αλλά 2 laptop Toshiba και Acer που και σε αυτά έκανα αναβάθμιση στα Windows 7 64bit και η αντιμετώπιση τους από το servis ήταν εκπληκτική, γρήγορη και ανέξοδη και μου έλυσε ΟΛΑ τα προβλήματα της αναβάθμισης. Λυπάμαι για την SONY που - συμφώνα με πληροφορίες φιλών σε ανάλογα περιστατικά - δείχνει να είναι μία μη αξιόπιστη εταιρεία που θέλει να παίρνει μονό τα λεφτά των πελατών της. Λυπάμαι

Απάντηση: Re: Drivers για Κάρτες Γραφικών Laptop Sony

Επικοινώνησα με το επίσημο servis Sony (τηλ. 2106195953) και η μόνη βοήθεια που πήρα ήταν: Η Sony διαθέτει μόνο τους οδηγούς του λειτουργικού που συνοδεύουν το μηχάνημα. Για ότι άλλο πηγαίνετε να ...... οι τελίτσες συμπληρώνονται από όλους εμάς. Έχω αλλά 2 laptop Toshiba και Acer που και σε αυτά έκανα αναβάθμιση στα Windows 7 64bit και η αντιμετώπιση τους από το servis ήταν εκπληκτική, γρήγορη και ανέξοδη και μου έλυσε ΟΛΑ τα προβλήματα της αναβάθμισης. Λυπάμαι για την SONY που - συμφώνα με πληροφορίες φιλών σε ανάλογα περιστατικά - δείχνει να είναι μία μη αξιόπιστη εταιρεία που θέλει να παίρνει μονό τα λεφτά των πελατών της. Λυπάμαι

ακριβώς τα ίδια είχα και με ένα laptop fujitsu-siemens: πέραν των ΧΡ που έφερε από τη "μαμά" καμιά υποστήριξη για win7 οι drivers της κάρτας γραφικών. από μόνος του ένας λόγος να μην ξαναπάρεις από αυτή την εταιρεία

Δυστυχώς απογοητεύτηκα με την SONY και να σκεφτεί κανείς ήμουν φανατικός SONAKIAS...