DRIVERS NVIDIA

Re: Απάντηση: DRIVERS NVIDIA

Με την αναβάθμιση του bios της κάρτας δεν νομίζω να πάθω καμιά ζημιά?lykman κάθε μήνα κατεβαίνω Αθήνα (ΙΛΙΟΝ).Με την πρώτη ευκαιρία να σου δώσω το HONDA S2000 μου να το σκάσεις....:ADFADF1:

Mια αναβαθμιση σε bios, θεωρητικά μπορεί να προκαλέσει κακό (συνηθως αν μεινεις χωρίς ρεύμα, ή αν επιλέξεις λάθος αρχείο για την αναβαθμιση). Πρακτικά, σπανια εχει γίνει κάτι. Εχω αναβαθμίσει bios/firmware σχεδόν σε ότι συσκευή εχω, χωρίς πρόβλημα ποτέ... Γι'αυτό και οι κατασκευαστές σου λένε "πάρτο, αλλά χρησιμοποίησε το με δική σου ευθύνη". Τώρα εδώ, διαλέγεις και πέρνεις. Οπως σου είπα, θυμάμαι ότι και εγώ το αναβάθμισα γιατί με το παλιό δεν κάθονταν ούτε οι πειραγμένοι nvidia driver για το λάπτοπ.

Οσο για το S2000... Ο ήχος και η απόδοση του κινητήρα εκεί στα ψηλά :guitarist: , είναι η άλλη "όψη του νομίσματος" απο τα 30 κιλά ροπής του (απρόσωπου όμως) δικού μου... :devil-smiley-029: -bye- :grinning-smiley-043

Κατάλαβα τι λες.Όμως αφού με τη σύνδεση που έκανα μου έβγαλε 1080 η κάρτα μου και πιστεύω πως θα παίζω υλικό 1080.Γιατί να το αναβαθμίσω, τι διαφορές θα δω εκτός απο την ταχύτητα και στη συνδεσή μου?

Καταρχην δοκιμασε να δεις πως παίζει τώρα το 1080p...

Aν αναβαθμιστείς, κερδίζεις σε:

Ταχύτητα σε παιχνίδια κλπ, λόγω φρεσκων driver (αρκετή διαφορά)
Ταχύτητα σε HD h/w acceleration, μιας και μετά τον 93.71 υπάρχει ενσωματωμένο το purevideoHD. Πρακτικά λίγα πραγματα, μιας και το 6800go είναι πολύ πρώιμο GPU για HD...
Τελος νομιζω ότι το control panel της nvidia, είναι πολύ πιο εξελιγμένο...