Dslr ή compact?(για αμεση αγορα)

καλορίζικη η μηχανή!!!

(ουτε γω ξερω τον Γαλαιο αν γνωριζει καποιος διευθυνση ας μας πει να τον επισκεφτουμε)

Αριστείδου 10-12 δίπλα στην στοά, σχεδόν απέναντι απ' την ΔΕΗ και τον Κοτσόβολο. Κοντά στην πλατεία Κλαυθμώνος, απ' την Σταδίου στρίβουμε στην Πεσμαζόγλου και αντί να μπούμε στην Σοφοκλέους, συνεχίζουμε αριστερά στην Αριστείδου.
τηλ. 210-3244530 210-3225809

Αριστείδου 10-12 δίπλα στην στοά, σχεδόν απέναντι απ' την ΔΕΗ και τον Κοτσόβολο. Κοντά στην πλατεία Κλαυθμώνος, απ' την Σταδίου στρίβουμε στην Πεσμαζόγλου και αντί να μπούμε στην Σοφοκλέους, συνεχίζουμε αριστερά στην Αριστείδου.
τηλ. 210-3244530 210-3225809

ευχαριστω θα το βρω ευκολα πιστευω.

ελπιζω μονο να μην βρω την μηχανη που αγορασα πριν λιγες μερες σε χαμηλοτερη τιμη, γιατι την καρτα μνημης ειδα πως την εχει πολυ πιο φθηνα

Last edited:
ευχαριστω θα το βρω ευκολα πιστευω.

Το μαγαζί του Γαλαίου είναι μικρό, πρόσεχε μην το προσπεράσεις βιαστικός!

ελπιζω μονο να μην βρω την μηχανη που αγορασα πριν λιγες μερες σε χαμηλοτερη τιμη, γιατι την καρτα μνημης ειδα πως την εχει πολυ πιο φθηνα

Καλύτερα μην ξαναρωτάς τιμή για κάτι που ήδη αγόρασες. Επικίνδυνα πράματα... ;-)
Οι κάρτες μνήμες πέφτουν διαρκώς, αλλά η τιμή εξαρτάται και από μάρκες και ταχύτητες. Πάρε μόνο όση μνήμη χρειάζεσαι. Όταν ξαναχρειαστείς πρόσθετη θα σου κοστίσει φτηνότερα!

Καλορίζικη, με πολλές εντυπωσιακές λήψεις και φυσικά περιμένουμε να δούμε τι πανέμορφο θα βγάλεις! -bye-

Παιδια ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!
Παραλληλα με την μελετη του manual,διαβαζω κ Link που εχει παραθεσει ο Νικος(nilo) σχετικα με φωτογραφηση στο σαφαρι....Μπαινω κατευθειαν στα "δυσκολα" μιας κ το ταξιδι πλησιαζει!!!
Οποιες αποριες ,θα τις συγκεντρωσω κ θα τις παραθεσω!!!

Υ.Γ Η διευθυνση ειναι ακριβως αυτη που αναφερεται παραπανω...Μιλησαμε κ για σενα Μιχαλη.....Παντως ειναι ευγενικοτατος,εξυπηρετικοτατος κ με πολυ καλες τιμες!!Αξιζει να τον επισκεφτει καποιος πριν την αγορα του...(οχι δεν εχω σχεση με τον ανθρωπο..απο το αντιστοιχο thread τον βρηκα..)

Απάντηση: Re: Dslr ή compact?(για αμεση αγορα)

Παιδια ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!
Παραλληλα με την μελετη του manual,διαβαζω κ Link που εχει παραθεσει ο Νικος(nilo) σχετικα με φωτογραφηση στο σαφαρι....Μπαινω κατευθειαν στα "δυσκολα" μιας κ το ταξιδι πλησιαζει!!!
Οποιες αποριες ,θα τις συγκεντρωσω κ θα τις παραθεσω!!!

Υ.Γ Η διευθυνση ειναι ακριβως αυτη που αναφερεται παραπανω...Μιλησαμε κ για σενα Μιχαλη.....Παντως ειναι ευγενικοτατος,εξυπηρετικοτατος κ με πολυ καλες τιμες!!Αξιζει να τον επισκεφτει καποιος πριν την αγορα του...(οχι δεν εχω σχεση με τον ανθρωπο..απο το αντιστοιχο thread τον βρηκα..)

Για εμένα μιλήσατε ;;; :ears:
Τι είπατε ; Ελπίζω καλά λόγια έτσι ....;;;;.... :ernaehrung004:

E,βεβαια!!!!:smile:

Απλα μου ανεφερε οτι εσυ του ειπες για το avclub(εδω "παιρνει" ενα μειον!!!)...κ την "φαση" με το φακο που τον εφερε χωρις να σε "υποχρεωσει" να τον αγορασεις κ.τ.λ....

Αυτα....-bye-

Ναι δεν ήξερε για το avclub κ τον "μάλωσα" !
Στην φάση για τον φακό που λες, τον πήρα τηλ να τον ρωτήσω αν υπάρχει ο φακός 17-70 sigma f2.8-4.5 dc macro για την Pentax μου κ μου λέει δεν τον έχω αλλά θα σου φέρω έναν κ όταν θες έλα να τον δεις....! Αν τον θες τον αγοράζεις, διαφορετικά κανένα πρόβλημα ! Πήγα τελικά κ τον αγόρασα γιατί είναι πολύ καλός φακός κ φωτεινός.
Από όλα αυτά, το βασικό είναι ότι ο Μάκης αποδεικνύει ότι είναι φοβερός !
Υπόψιν, ότι δεν τον έχω φίλο κτλ., μην θεωρηθεί κάτι τέτοιο...απλά είναι σωστός επαγγελματίας απέναντι στον αγοραστή, διευκολύνει πολύ, του αρέσει η δουλειά του, το βλέπει ως χόμπυ...αυτό έχω καταλάβει δλδ...