dts 6.1

και ρωταω γιατι ..... ξερει κανεις τι κανει το dolby prologic IIx και το thx η κοιτατε τι γραφουν πανω τα δισκακια Γιατι αν δεν ξερετε προτεινω να επικοινωνουμε με σηματα καπνου Αν δεν διαβαζετε περιοδικα διαβαστε κανα προσπεκτους

argi said:
και ρωταω γιατι ..... ξερει κανεις τι κανει το dolby prologic IIx και το thx η κοιτατε τι γραφουν πανω τα δισκακια Γιατι αν δεν ξερετε προτεινω να επικοινωνουμε με σηματα καπνου Αν δεν διαβαζετε περιοδικα διαβαστε κανα προσπεκτους

Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου

argi said:

Ωραία, ακούμε τι κάνει λοιπόν.

μετατρεπουν οτιδηποτε 2καναλο σε 7,1 Επειδη ισως καποιοι βιαστουν να το κρινουν χωρις να το εχουν ακουσει ας το ακουσουν πρωτα και τα λεμε μετα την ακροαση Εγω ζω ετσι 3 χρονια

:flipout: :flipout: :flipout:
Ρε σεις,σύνδεσα το μονοφωνικό μου video στον ενισχυτή κι έπαθα πλάκα!
5κάναλος ήχος,το sub δεν ξέρω αν δούλεψε,το είχα κλειστό!
Όταν λέω ότι χρειαζόμαστε διακοπές επειγόντως,δεν ακούτε!:music-smiley-005:

and another think που λεγαν και οι boogie down productions σιγουρα για το τι ακουτε απο τα περεφεριακα δεν φταινε τα περφεριακα και οπως λενε και οι αμερικανοι δεν φταιει το παχνιδι αλλα ο παικτης με κανα καλο διπολακι και ενα αξιοπρεπη ενισχυτακο ολα αλλαζουν δια μαγειας Με μιζερα μηχανακια και μιζερα ηχεια μιζερα ακους

αυτα δυστυχως δεν αλλαζονται με τιποτα οπως ειχε πει και ο ιωαννιδης ειμαστε κακομηρηδες και ετσι θα συνεχισουμε ετσι και τα αυτια

Re: Απάντηση: dts 6.1

doctor-x said:
:flipout: :flipout: :flipout:
Ρε σεις,σύνδεσα το μονοφωνικό μου video στον ενισχυτή κι έπαθα πλάκα!
5κάναλος ήχος,το sub δεν ξέρω αν δούλεψε,το είχα κλειστό!
Όταν λέω ότι χρειαζόμαστε διακοπές επειγόντως,δεν ακούτε!:music-smiley-005:

:flipout::flipout::flipout::twoguns:-bye-:grinning-smiley-043

Το απαυτώσαμε πάλι το θέμα του ανθρώπου....

Να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να θεωρηθεί από αυτούς που ξέρουν βλακεία. Γιατί τα πίσω περιφερειακά σε σύστημα 7.1 τα λέτε κεντρικά? Πρέπει να είναι σαν το κεντρικό των διαλόγων δηλαδή??

αν ειναι πανο 6.1 μπαινει ακριβως οπως και το μπροστινο κεντρικο αλλα πιο ψηλα σαν περιφεριακο που ειναι ,αν ειναι 7.1 εχουν μια αποσταση μεταξυ τους στον οριζοντιο αξονα περιπου 2μ

Δηλαδή Τάσο λέγεται κεντρικό στο 6.1 λόγω τοποθέτησής του (στο κέντρο πίσω) κι όχι ότι πρέπει να είναι της ίδιας ποιότητας με το κεντρικό μπροστά?