dts 6.1

Ακουστικά τι είναι πιο ωραίο? Να βάλεις το ίδιο με το μπροστά κεντρικό ή να βάλεις το ίδιο/α με τα πλάγια περιφερειακά?

panosxgr said:
Δηλαδή Τάσο λέγεται κεντρικό στο 6.1 λόγω τοποθέτησής του (στο κέντρο πίσω) κι όχι ότι πρέπει να είναι της ίδιας ποιότητας με το κεντρικό μπροστά?

αναλογα με το ποσα θελεις να δωσεις δεν νομιζω ομως οτι χρειαζονται extreme καταστασεις -bye- προτιμοτερο ειναι να δωσεις το βαρος στα τρια μπροστινα ,dvd,ενισχυτη και μετα στα πισω κεντρικα

μην ξεχνας οτι εχεις και αλλα δυο πλαινα surround ;)

panosxgr said:
Ακουστικά τι είναι πιο ωραίο? Να βάλεις το ίδιο με το μπροστά κεντρικό ή να βάλεις το ίδιο/α με τα πλάγια περιφερειακά?

το ιδιο με τα πλαγια ειναι και πιο ομορφο αισθητικα :music-smiley-005:

Αν τα έχεις από εξω, σίγουρα. Γιατί έχω ακούσει και την άποψη ότι όλα τα ηχεία να είναι ακριβώς τα ίδια!!

αυτο ειναι το καλυτερο αλλα αν εισαι παντρεμενος ,εχεις παιδια ,σε αφηνει η γυναικα να βαλεις τις ντουλαπες μεσα στο σαλονι :slapface: εχεις τα λεφτα τοτε προχωρα -bye-

εστω οτι τα δυο μπροστινα εχουν 1500 ευρα και το κεντρικο 750 θες αλλα 3000ευρα για τα 4 περιφεριακα και αλλα κανα 2000ευρο για SW οποτε αντε γεια :damnyou:

Εσύ μιλάς για μεγάλα (σε μέγεθος). Εγώ θέλω κάτι σε μικρά, γιατί θα μπουν σε ψευδοροφή όλα, ακριβώς για να μην με :violent-smiley-008: η γυναίκα!

Γελάς, ε??? :twoguns: :violent-smiley-030:
Τι να πούμε κι εμείς που τα τραβάμε...Τεσπα.
Από μικρά αλλά και καλα, να παιζουν σε ενταση δηλαδή, τι έχει στην αγορά?

Μετά από κουβέντα σε σχετικό thread μέσα στο forum, σε τέτοια κατέληξα. Αλλά μου προτειναν και μια άλλη λύση (master Καστρουνής) όπου ναι μεν τα ηχεία είναι χωνευτά, αλλά μπορείς να τα δώσεις κλίση. Ετσι μπορούν ακόμα και τα μπροστινά να μπουν χωνευτά στην ψευδοροφή.
Απλά θέλω να πάρω μια ιδέα για τέτοια μικρά ηχεία που μπαινουν χωνευτά. Είναι ειδικά αυτά τα ηχεία ή απλά είναι κανονικά, απλά οι βάσεις που τα βάζεις μέσα είναι ειδικές?

Δίκιο έχεις. Εδώ πάμε να βγούμε off topic. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια και τις πληροφορίες. :grinning-smiley-043