P polykarp New member 12 November 2007 46 31 May 2008 #1 Καλησπερίζω τον λαό του avclub, Παιδιά έχει κανεις σας/γνωρίζει που μπορώ να βρω samples από τα καινούργια HD format ήχου? έχω φάει όλων τον googli αλλα τίποτα :stupid: Ευχαριστώ,
Καλησπερίζω τον λαό του avclub, Παιδιά έχει κανεις σας/γνωρίζει που μπορώ να βρω samples από τα καινούργια HD format ήχου? έχω φάει όλων τον googli αλλα τίποτα :stupid: Ευχαριστώ,
L loypis New member 27 May 2008 44 1 June 2008 #2 http://www.hdtvworld.org/forum_topics.asp?FID=13 Μπες και γραψου
spcav AVClub Fanatic 18 August 2006 17,313 1 June 2008 #3 Υπαρχουν ως γνωστον και καλυτερα απο το παραπανω site γι αυτη τη δουλεια. Εννοειται φυσικα οτι παιζουν και σχετικα demo δισκακια (τα οποια οντως θελουν λιγο ψαξιμε για να βρεθουν). Ψαξε για τα: - blu ray - 2007 DTS HD Master Audio Demo Disc - Dolby - The Sound of High Definition (HD DVD) - DTS HD Demo 2008 (BR) - Hi-Definition Reference Disc 2008 Blu-ray
Υπαρχουν ως γνωστον και καλυτερα απο το παραπανω site γι αυτη τη δουλεια. Εννοειται φυσικα οτι παιζουν και σχετικα demo δισκακια (τα οποια οντως θελουν λιγο ψαξιμε για να βρεθουν). Ψαξε για τα: - blu ray - 2007 DTS HD Master Audio Demo Disc - Dolby - The Sound of High Definition (HD DVD) - DTS HD Demo 2008 (BR) - Hi-Definition Reference Disc 2008 Blu-ray
Maestro Moderator Staff member 29 November 2006 26,212 Επιστημονικός μετανάστης στην Omaha, NE 1 June 2008 #4 Εγω θυμαμαι... πριν 100 χρόνια, όταν αγόρασα το πρώτο μου DVD, είχα ζητήσει από γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών, και μου έδωσαν τότε δώρο το demo disc της Sony. Αν το ψαξεις, μπορει να ικανοποιηθεις!
Εγω θυμαμαι... πριν 100 χρόνια, όταν αγόρασα το πρώτο μου DVD, είχα ζητήσει από γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών, και μου έδωσαν τότε δώρο το demo disc της Sony. Αν το ψαξεις, μπορει να ικανοποιηθεις!
P polykarp New member 12 November 2007 46 1 June 2008 #5 Να'στέ καλά παιδιά με βοηθήσατε αρκετά !!! :2thumb22sup: Ευχαριστώ.