DTS κτλ απο pc σε ραδιοενισχυτη

Κατά αρχάς μην φοβάσαι δεν κουράζεις κανέναν.

Ο ενισχυτής που πήρες είναι μια χαρά για αυτό που έχεις στο μυαλό σου.
Το μόνο πρόβλημα είναι οτι το sub είναι μόνο για PC.
Δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.
Για μένα αυτή θα πρέπει να είναι και η επόμενή σου αγορά.
Περισσότερα δες στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Τώρα στα δικά μας...
Θα κάτσεις να δεις πιο λειτουργικό σε βολεύει πιο πολύ και μετά ποιος player.
Θα δεις και στην κατηγορία HTPC Guides και στην HTPC Software αρκετά πράγματα να πάρεις ιδέες.
Για μένα όπως είσαι, δεν αξίζει ακόμα να ασχοληθείς με τα HD Formats. (Αν θες για εγκυκλοπαιδικούς λόγους ρίξε μια ματιά στο spoiler.)
Οπότε αν το σκέφτεσαι καλύτερα να μην πάρεις ούτε νέα κάρτα γραφικών ούτε να αγοράσεις
καινούργιο media player πχ το WDTV Live που είπες.

Ευχαριστω για την κατανοηση!
Τι γουφερ πρεπει δηλαδη να παρω ενεργό ή παθητικό ? Τα ηχεια που ανεφερα πιανουν τιποτα ? το 6 στα 10 θα το πιασω ????
Εχεις δικιο θα αφησω τα hd προς το παρων και θα το παω σιγα σιγα ! Οποτε μαλλον θα ξεκινησω με το στικακι openelec -μπορει δεν μπορει να αποδώσει hd ή οχι τελικα - που μου φαινεται πιο ευκολο να παρω μια γενικη εικονα και το ξαναβλεπω μετα το θεμα !

Είσαι σίγουρος; Το δοκίμασα στο δικό μου σύστημα και έπαιξε.

connie_40.gif

Καλά...είμαι και το πρώτο μυαλό :p
Τελικά όπως φαίνεται δεν είχα δοκιμάσει HD audio σε Openelec\XBMCbuntu. Έχεις δίκιο, δεν παίζει.

Αυτό βέβαια δεν αφορά άμεσα τον Ωρίωνα γιατί με την κάρτα που έχει δεν μπορεί να ακούσει αυτά τα formats/ Μάλλον η nVidia είναι ακόμα σχεδόν μονόδρομος.

Καλημέρα! Οι πρωτες εντυπώσεις του ραδιοενισχυτη αν κ προς το παρόν εχει δοκιμαστει μονο σε στερεο ειναι εκπληκτικες!!! Τα ηχεια technics αν κ παλιά αποδίδουν πολυ καλα κ σε ισχυ κ σε ποιότητα (για τα δικα μου δεδομένα παντα!).Αυριο θα προσπαθησω να προσθέσω στο pc μου openELEC !!! Ελπίζω να τα καταφέρω κ να ακουσω και λίγο DTS !!!!
:)

Ευχαριστώ πολύ!
Πάντως ειναι αρχη με πολύ δρόμο μπροστά γιατι μου φαίνεται εχω μπει για τα καλά στο "τρυπακι" ηχος !!!
Οχι τίποτα άλλο αλλά ειναι κ ακριβό σπορ οι καιροι δυσκολοι κ βλέπω να μπαίνω μεσα!!! :)