DTS κτλ απο pc σε ραδιοενισχυτη

Καλορίζικος και καλοάκουστος να είναι. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η ισχύς του. Δεν ξέρω πόσα "γκάζια" χρειάζεσαι. Ίσως και αν σου έδινε και μία HDMI στην πρόσοψη να σε διευκόλυνε περισσότερο. Κατά τ' άλλα, θα έχεις όλα τα καλούδια που χρειάζεσαι για να ευχαριστηθείς τα διάφορα φορμά ήχου που κυκλοφορούν.
Ευχαριστω Γιωργο ! Θελω γκαζια λιγο πανω απο οτι δινουν τα συνηθισμένα ετοιμα home cinema , δεν θα τα εχω λες ? δεν ειναι αρκετα τα 100 w ανα καναλι ?

Ναι, τόσο απλό είναι. Για μένα το δυσκολότερο είναι να βρω δύο άδεια στικάκια :p

Ακόμα πιο απλή είναι η εγκατάσταση του XBMCbuntu, του "επίσημου" ΧΒΜC με Linux. Κατεβάζεις το Universal USB Installer, το ISO για AMD, επιλέγεις XBMCbuntu 12 απο τη λίστα και το πρόγραμμα φτιάχνει το στικάκι.
Ωχ Κωστα θα στολαρει ο εγκεφαλος μου !!!! Τι κολπο ειναι αυτο παλι ?????? αυτο δεν ειναι για AMD επεξεργαστες ??? Τι να κανω απ'ολα τελικα ????:BXVZCBXZ6:

Ωχ Κωστα θα στολαρει ο εγκεφαλος μου !!!! Τι κολπο ειναι αυτο παλι ?????? αυτο δεν ειναι για AMD επεξεργαστες ??? Τι να κανω απ'ολα τελικα ????:BXVZCBXZ6:

Είναι για κάρτες γραφικών της AMD, δηλαδή κάρτες ΑΤΙ. Μέχρι πριν λίγους μήνες Linux και ΑΤΙ δεν δούλευαν σωστά. Ακόμα και τώρα βγάζουν ειδικές εκδόσεις.

Εγώ λέω να βάλεις το τελευταίο Openelec 2.99.5. Μια χαρά δουλεύει. Μετά τα λέμε εδώ -bye-

Φρόντισε μόνο το στικάκι που θα χρησιμοποιήσεις να έχει καλή ταχύτητα. Αν έχεις USB3.0, ακόμα καλύτερα.

Δυστυχως δεν εχω 3.0 .Το στικακι που θα χρησιμοποιησω ειναι με
Ελάχιστη ταχύτητα ανάγνωσης: 10MB/δευ.
Ελάχιστη ταχύτητα εγγραφής: 4MB/δευ.
καλα ειναι?

Τι καλό; Χειρότερο δεν θα μπορούσες να βρεις. Ξέρω τι σου λέω, και εγώ από ένα τέτοιο το τρέχω :p

To Openelec θα τρέξει αλλα να είσαι προετοιμασμένος για κολλήματα και καθυστερήσεις.

Τα 4 GB αρκούν. Στο 4αρι στικ που χρησιμοποιώ έχω ελεύθερα πάνω απο 2 GB και έχω μεγάλη βιβλιοθήκη και αρκετά πρόσθετα.

Η ταχύτητα ανάγνωσης είναι πιο σημαντική. Το πρώτο θα προτιμούσα.

Παντως οσο διαβαζω και την ψαχνω για τον ηχο τοσο μπερδευομαι ....
Παιδια παιζει το συστημα που θα φτιαξω με το HTPC με το στικακι ΟPENELEC , τον ραδιοενισχυτη pioneer vsx-322k και τα ηχειακια plilips που εχω να ειναι υποδεεστερο απο ενα WDlive tv ενωμενο με οπτικη ινα με ενα ετοιμο σετ home cinema τον 100-200 ευρω-που να υποστηριζει dolby dts κτλ-, στην αναπαραγωγη dts και αλλων format ηχων???

Παιδια παιζει το συστημα που θα φτιαξω με το HTPC με το στικακι ΟPENELEC , τον ραδιοενισχυτη pioneer vsx-322k και τα ηχειακια plilips που εχω να ειναι υποδεεστερο απο ενα WDlive tv ενωμενο με οπτικη ινα με ενα ετοιμο σετ home cinema τον 100-200 ευρω-που να υποστηριζει dolby dts κτλ-, στην αναπαραγωγη dts και αλλων format ηχων???

hd audio με ati και openelec δεν θα πάρεις

hd audio με ati και openelec δεν θα πάρεις

γιατι θα πάρει hd audio με "wdtv live με οπτική ίνα"?

@ Orionas9
Kαταρχάς διάβασε λίγο πιο αργά και λίγο πιο προσεκτικά τις απαντήσεις
των warewolf73 και του Kώστα. Επί της ουσίας λίγα πράγματα με πολύ μικρές διαφορές παίζουν σε αυτό το budget.
To Θέμα είναι με τι ηχεία έχεις σκοπό να συνδέσεις τον ενισχυτή που πήρες.
Γιατί κάπου λες κατι για ηχειά philips. Τι ηχεία είναι αυτά και με τι τα έχεις συνδεδεμένα?
ΤΟ sub είναι ενεργό ή παθητικό? Για μένα ίσως θα έπρεπε πρώτα να ορίσεις ένα budget ,
να ψάξεις στις αντίστοιχες κατηγορίες και μετά να ασχοληθείς με τον player,
το software setup και τα DTS-HD/TrueHD.

Last edited:
γιατι θα πάρει hd audio με "wdtv live με οπτική ίνα"?

@ Orionas9
Kαταρχάς διάβασε λίγο πιο αργά και λίγο πιο προσεκτικά τις απαντήσεις
των warewolf73 και του Kώστα. Επί της ουσίας λίγα πράγματα με πολύ μικρές διαφορές παίζουν σε αυτό το budget.
To Θέμα είναι με τι ηχεία έχεις σκοπό να συνδέσεις τον ενισχυτή που πήρες.
Γιατί κάπου λες κατι για ηχειά philips. Τι ηχεία είναι αυτά και με τι τα έχεις συνδεδεμένα?
ΤΟ sub είναι ενεργό ή παθητικό? Για μένα ίσως θα έπρεπε πρώτα να ορίσεις ένα budget ,
να ψάξεις στις αντίστοιχες κατηγορίες και μετά να ασχοληθείς με τον player,
το software setup και τα DTS-HD/TrueHD.
ειλικρινα προσπαθω να μελετησω καθε απαντηση και να την καταλαβω αλλα προφανως οπως λες δεν εχω ξεκινησει σωστα και εχω πολλα ακομη να μαθω .... το θεμα ειναι οτι εχω παραγγειλει ηδη τον ραδιοενισχυτη που προανεφερα και τωρα βλεπω οτι ισως δεν ειναι η μονη και ισως ακομη οχι κ η καλυτερη λυση για φθηνο καλο ηχο ταινιων ! τα ηχεια ειναι 3x philips 6 ohm , nominal power 60Watt max power 120watt και 2x technics SB-CS7 , 3way speaker system , 8 ohm ,input 160 watt music 80watt,DIN.Το γουφερ ειναι της creative to inspire P380 ,12V AC IN και audio input 3,5 καρφακι......λενε τιποτα???????
Παντως στο μυαλο μου ειναι καποια στιγμη να παρω αλλα ηχεια και γι'αυτο δεν εδωσα βαση.
Συγνωμη που σας κουραζω με τις αποριες μου και την ασχετοσυνη μου.....

ειλικρινα προσπαθω να μελετησω καθε απαντηση και να την καταλαβω αλλα προφανως οπως λες δεν εχω ξεκινησει σωστα και εχω πολλα ακομη να μαθω .... το θεμα ειναι οτι εχω παραγγειλει ηδη τον ραδιοενισχυτη που προανεφερα και τωρα βλεπω οτι ισως δεν ειναι η μονη και ισως ακομη οχι κ η καλυτερη λυση για φθηνο καλο ηχο ταινιων ! τα ηχεια ειναι 3x philips 6 ohm , nominal power 60Watt max power 120watt και 2x technics SB-CS7 , 3way speaker system , 8 ohm ,input 160 watt music 80watt,DIN.Το γουφερ ειναι της creative to inspire P380 ,12V AC IN και audio input 3,5 καρφακι......λενε τιποτα???????
Παντως στο μυαλο μου ειναι καποια στιγμη να παρω αλλα ηχεια και γι'αυτο δεν εδωσα βαση.
Συγνωμη που σας κουραζω με τις αποριες μου και την ασχετοσυνη μου.....

Κατά αρχάς μην φοβάσαι δεν κουράζεις κανέναν.

Ο ενισχυτής που πήρες είναι μια χαρά για αυτό που έχεις στο μυαλό σου.
Το μόνο πρόβλημα είναι οτι το sub είναι μόνο για PC.
Δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.
Για μένα αυτή θα πρέπει να είναι και η επόμενή σου αγορά.
Περισσότερα δες στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Τώρα στα δικά μας...
Θα κάτσεις να δεις πιο λειτουργικό σε βολεύει πιο πολύ και μετά ποιος player.
Θα δεις και στην κατηγορία HTPC Guides και στην HTPC Software αρκετά πράγματα να πάρεις ιδέες.
Για μένα όπως είσαι, δεν αξίζει ακόμα να ασχοληθείς με τα HD Formats. (Αν θες για εγκυκλοπαιδικούς λόγους ρίξε μια ματιά στο spoiler.)
Οπότε αν το σκέφτεσαι καλύτερα να μην πάρεις ούτε νέα κάρτα γραφικών ούτε να αγοράσεις
καινούργιο media player πχ το WDTV Live που είπες.

Last edited: