Dual 505-2

spellbtd

New member
8 September 2013
32
Καλησπερα. Θελω να χαρισω το παλιο μου πικαπ στο αδερφο μου. Το μοντελο ειναι το 505-2 της dual. Το εβγαλα λοιπον απο την ντουλαπα και θα ηθελα να μαθω που μπορω να το παω για να μου το σουλουπωσουν λιγακι πριν το δωσω. Πχ να αλλαξω βελονα ή κεφαλη, ιμαντα, ζυγισμα βραχιωνα κτλ. Αν ειναι δηλ καποιο μελος του φορουμ που ασχολειται ή καποιο γνωστο μαγαζι. Περιοχες που βολευουν ή δυτικα προαστια ή κεντρο. Ελπιζω να μην ειμαι σε λαθος τοπικ.

Τι κεφαλή έχει;
Η βελόνα έχει φθαρεί;
Ιμάντα βρίσκεις στα καταστήματα στην Κάνιγγος,σε τιμές χώμα
Μπορείς παίρνοντας οδηγίες από εμάς,να τα κάνεις μόνο σου.

Ιμαντα ξερω να αλλαζω. Βελονα προβληματιζομαι. Εχει επανω μια ortofon ff15 mkII Δεν ξερω αν θελει αλλαγη, απλα αυτη χρησιμοποιουσα κ εγω παλια κ ελεγα μηπως την αλλαζα για καποια αλλη, ισως λιγο καλυτερη. Απλα δεν ξερω τι μπορω να βαλω κ ελεγα να το αφησω σε καποιον εμπειρο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θα μπορουσα για παραδειγμα να βαλω βελονα ortofon ff15d mkii;

Μεχρι 100-150 . Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κ αν πιστευετε οτι αξιζει να χαλασω τοσα γι αυτο μοντελο ή να βρω κανα μεταχειρισμενο project? Απλα ο bro ειναι πιο vintage τυπος κ θα εκτιμησει καλυτερα κατι πιο παλιο

Κλασσικος ροκας οπως εγω, αλλα θα ακουσει και το μεταλ του. Κυριως ομως θα λιωνει pink floyd κ black sabbath που λατρευει.

Σ ευχαριστω παρα πολυ. Θα κοιταξω να την παρω . Θεωρητικα απο εξωτερικο θα ειναι πιο φθηνη.