Dune [2021]

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    55
Κοίτα Μάνο..
το ότι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη η διάρκεια της ταινίας κάτι μπορεί να σημαίνει.. :cool:

Φαντάσου τώρα τον Denis να κάθεται 1 χρόνο και να χαζεύει το υλικό της ταινίας.. :cool:
Μπορείς να ελπίζεις! :p

Aφού δει τι έχει περισσέψει από το Budget.. :laugh:

Δεν νομίζω..
κρίμα να πετάς υλικό από ταινία που έχεις τόσα πράγματα να δείξεις! :cool:

Πάει χαμένος και ο κόπος σου.. :p

ΒΤW η επόμενη ταινία του Denis είναι το Remake της Cleopatra! :cool:

Aν το πρώτο μέρος πάει για Οκτώβριο 2021 Πότε θα προβληθεί άραγε το 2ο μέρος;

Δεν εχω διαβασει κατι αλλα θεωρητικα για λογους κοστους θαπρεπε να τα γυρισουν μαζι

Sent from my ZTE A2017G using Tapatalk

Κάποιος να αλλάξει τον τίτλο του thread παίδες. Πάει το Dune (2020), πέταξε. Αρρώστησε ο Guild navigator και χαθήκανε στον δρόμο.

Απάντηση: Re: Dune (2020)

Κάποιος να αλλάξει τον τίτλο του thread παίδες. Πάει το Dune (2020), πέταξε. Αρρώστησε ο Guild navigator και χαθήκανε στον δρόμο.

Δε θα υπάρξει ταινία εννοείς?

Εννοει οτι δεν θα προβληθει (προφανως) το 2020 οπως ηταν ο αρχικος σχεδιασμος αλλα το 2021 ( covid επιτρεποντος)

Δεν ειμαι υπερ του Hollywood (και στα εκατομμυρια που καλοεμαθαν να βγαζουν επι δεκαετιες), ΑΛΛΑ ...
φαντασου αν, στις 1/10/21, πατησουν τρεις και ο κουκος στις αιθουσες ...... then what ???? ......

Και επειδη ειμαι λιγο φαντασμενο παιδακι και θελω να ρισκαρω προβλεψεις βαθια στο μελλον :
στο διαστημα μεχρι να βγει το εμβολιο .... η συνδρομητικη (ιντερνετικη) TV προβαλει ως ο μεγαλυτερος
και απεχθεστερος αντιπαλος του κινηματογραφικου Hollywood (αν διαβασες και λιγο Σκορτσεζε) και
μακραν σημαντικοτερη απειλη των μειωμενων εισπραξεων. Ετσι κι αλλιως, η νεα γεννια δεν τρεχει
στις αιθουσες. Αν σιχτιρισουν απο τις αναβολες ΚΑΙ οι παλαιοτεροι (και πιστοι στην μοκετα :rolleyes:)

ΤΟΤΕ τι θα πραξει το ΙεροΞυλον ? (που χωρις μετοχους να ακουμπανε χοντρα bucks ... δεν ....)

Συντελειται τεκτονικη κινηση κατω απο τα ανυποψιαστα ποδαρακια μας.
Ο-Λ-Ο-Ι βλεποντας και κανοντας .... και με το ματι στραμμενο στο εμβολιο (:laugh::laugh:)

Αν τραβήξει σε μάκρος, είτε θα κάνουν συμφωνίες με τις υπάρχουσες streaming πλατφόρμες, είτε θα φτιάξουν δικές τους.
Το πρόβλημα είναι ότι κανένας δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτή η ιστορία και πως θα είναι ο κόσμος μας όταν τελειώσει.

Μπορει να κανουν συμφωνιες (μπορει και οχι, δυσκολο να προβλεφθει ενα διαστημα 12 μηνων)
αλλα θα παρακαλανε ΑΥΤΟΙ (δηλαδη το Hollywood) και οχι το αντιστροφο, οι αλλοι (οπως εμαθαν).
Φανταζεσαι η MGM η η Fox να χτυπαει την πορτα του NetFlix (η της HBO) και αυτοι να μην απαντανε
"αστους λιγο να σιγοψηθουν, να κατεβουν τα ποσοστα επι των κερδων τους".

Τωρα, οσον αφορα το Dune, τρεμω στην σκεψη να γυριστει σε σειρα (ακομα και 6 επεισοδιων).
Ιδιως απο NetFlix ... χρειαζεται να πω το γιατι ?