Dune Blu-ray player & NMT !

Status
Not open for further replies.
παρτε τηλεφωνο και ρωτηστε για την διαθεσιμοτητα του προιοντος και τιμες..στο σιτε δεν αναγραφετε τιποτα...

Απάντηση: Re: Dune Blu-ray player & NMT !

Το HD Prime eίναι μια από τις επόμενες αγορές μου..(μόλις έρθει!)
Ωχ!!! θα το πάρεις κι αυτό;
Πόσα θα μαζέψεις;

Re: Απάντηση: Re: Dune Blu-ray player & NMT !

Ωχ!!! θα το πάρεις κι αυτό;
Πόσα θα μαζέψεις;

Xε χε ...αυτό είναι ειδική περίπτωση. Φαίνεται πολλά υποσχόμενο..έχεις δει τις προδιαγραφές του φαντάζομαι ...Sigma 8642, αναπαράγει τα πάντα και παίρνει εσωτερικό blue ray player to Prime. Super!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dune Blu-ray player & NMT !

Xε χε ...αυτό είναι ειδική περίπτωση. Φαίνεται πολλά υποσχόμενο..έχεις δει τις προδιαγραφές του φαντάζομαι ...Sigma 8642, αναπαράγει τα πάντα και παίρνει εσωτερικό blue ray player to Prime. Super!!
Ναι μωρέ τα έχω δει.
Αλλά το κύριο πλεονέκτημα αυτών των μηχανημάτων είναι ότι παίζουν Bluray, αλλά που και πόσα Bluray μπορείς να βρεις;
Άσε που με την καινούρια λειτουργία του Xtreamer, που διαβάζει PGS υποτίτλους, μπορώ να τα παίζω έμμεσα από το PC, μέσω δικτύου.
Και έχουν πέσει και οι τιμές των BD players.
Xtreamer + BD player είναι στα ίδια ή φθηνότερα από αυτά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dune Blu-ray player & NMT !

Ναι μωρέ τα έχω δει.
Αλλά το κύριο πλεονέκτημα αυτών των μηχανημάτων είναι ότι παίζουν Bluray, αλλά που και πόσα Bluray μπορείς να βρεις;
Άσε που με την καινούρια λειτουργία του Xtreamer, που διαβάζει PGS υποτίτλους, μπορώ να τα παίζω έμμεσα από το PC, μέσω δικτύου.
Και έχουν πέσει και οι τιμές των BD players.
Xtreamer + BD player είναι στα ίδια ή φθηνότερα από αυτά.

Βέβαια...είμαι off topic αλλά καίγομαι να σου κάνω μια ερώτηση για το Xtreamer ...για να μην την κάνω εδώ και χαλάσω το νήμα , αν θες δες στο ανάλογο topic

Status
Not open for further replies.