Αρα τι εννοουμε bd menu??
Τα πλήρη μενού και τα extras των αυθεντικών blu ray.
Αρα τι εννοουμε bd menu??
Τα πλήρη μενού και τα extras των αυθεντικών blu ray.
Υ.Σ γελάει και ο κόσμος με τα Κινέζοι φασόν τουλάχιστον γραπτή εγγύηση έδιναν καλής λειτουργίας ;
Η θα έπρεπε να περιμένεις για να διορθώσουν το ένα για να χαλάσουν το άλλο ;
Αυτά παθαίνει όποιος βγάζει player εν έτη 2018 με ένα ήδη προβληματικό SoC άνω των 2 ετών. Το ότι είναι revision B δε λέει κάτι, τα προβλήματα τα κουβαλάει.
Κοστολογείς που κοστολογείς στο Θεό, βάλε καμιά (Intel ?) CPU της προκοπής με custom λειτουργικό/software.
Αυτά παθαίνει όποιος βγάζει player εν έτη 2018 με ένα ήδη προβληματικό SoC άνω των 2 ετών. Το ότι είναι revision B δε λέει κάτι, τα προβλήματα τα κουβαλάει.
Κοστολογείς που κοστολογείς στο Θεό, βάλε καμιά (Intel ?) CPU της προκοπής με custom λειτουργικό/software.
Εγώ το έχω πάνω από μήνα. Ότι του έχω πετάξει το έχει παίξει χωρίς ‛μα&μου’ .. και atmos & dts:x και x265 10bit αρχεία και remux των 60-80GB (εκτός ίσως του Billy Lynn 59.9 Hrz που δεν δοκίμασα..)
Όλα τα παίζει κανονικά μέσω δικτύου χωρίς πρόβλημα.. Ότι έχει υποσχεθεί & δηλώσει η dune /μέχρι στιγμής/ γίνονται.. έν γνώση μου ήξερα ότι για αρχή δεν θα έχω εξωτερικούς *.srt & menu σε blue ray/uhd και θα τα πάρω με αναβάθμιση σε 2-3 μήνες..Μέχρι στιγμής είμαι εντός χρονοδιαγράμματος όποτε δεν παραπονιέμαι.. Έχω ένα player που παίζει -σχεδόν-ότι του βάζω και το κάνει καλά..χωρίς plug-ins, add-on, χωρίς αγοραστές εφαρμογές που δεν ξέρω ποσό καιρό θα υποστηρίζονται και ΑΝ θα υποστηρίζονται αρχεία & codecs και χωρίς να κάνω αλχημείες και χακαρισματα... To βάζω και παίζει..
Όπως παίζει πολύ καλά και το x9s (που έχει και σχεδόν 2χρονια) ανάπτυξης λογισμικού.. αυτό μάλιστα παίζει και μέσω zdmc και armos&dts:x...
Όπως πολύ καλά -εξαιρετικά- παίζει και το Apple TV4k με εξαιρετική εικόνα το οποίο μάλιστα τώρα που θα πάρει ATMOS επίσημα (μένει μόνο να δούμε πως θα γίνει και AN θα είναι πλήρης..) θα γίνει -ίσως- το καλύτερο multimedia stream player..
Προσέξτε, μιλάμε για 3 players τα όποια τώρα παίζουν! (τα έχω και τα 3)
Η άλλη σοβαρή λύση είναι ένα nuc το οποίο το στήνεις μια φορά (αν σου κάτσει καλά..) και δεν ξανασχολισε μετά..
Λύσεις δοκιμασμένες ( με μικρό θεματάκια) που παίζουν!
Σίγουρα όμως δεν είναι λύσεις ‛τραβεστι’ παιχνιδομηχανές τις οποίες τις μετατρέπεις σε players που παίζουν κάτι όποτε θέλουν και όπως θέλουν ...
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ αποφασίσει η εταιρία κατασκευής να ασχοληθεί σοβαρά και να του δώσει τέτοιες δυνατότητες μέσω επίσημου λογισμικού.. όλα τα υπόλοιπα είναι για να παιδευόμαστε...
Ευτυχώς ή δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση άυτη τη στιγμή...
Κάτι χωρίς Meltdown και Spectre και λοιπά exploits υπάρχει; Έγραψα και αλλού ότι όλα τα μηδενίζεις. Δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις στα διάφορα θέματα για να το κάνεις αυτό όταν υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται για τη συζήτηση. Κουράζει αρκετά.
Banding πχ που έχει βουίξει ο τόπος.Προς τι το bashing βρε παιδια? Σε ποια προβλήματα ακριβώς αναφέρεστε?
Σε έχασα πραγματικά.. Μήπως μιλάς για άλλον;
Όχι, για εσένα λέω. Και στο θέμα του Mi Box τα ίδια έγραψες, τα επαναλαμβάνεις κι εδώ αλλά και στο θέμα των Zidoo. Οκ, δεν σου αρέσουν αυτά, σου αρέσουν τα NUC, υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνεσαι συνεχώς;
To banding ισχύει μόνο σε UHD HDR ταινίες και με συγκεκριμένο χρωματικό βάθος. Πρόβλημα με banding σε HDR υπάρχει και σε NUC σε αντίστοιχες συγκεκριμένες συνθήκες όπως μπορείς να δεις εδώ. Επίσης για να έχεις HDR σε NUC πρέπει να τα σκάσεις αδρά.
Banding πχ που έχει βουίξει ο τόπος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.