Dune HD 2018 Media Player Lineup

με 50 μεταφορικά.. βγαινει 300 , ακριβότερο και απο τα 289 της futeko

Σε αυτά τα λ7 ούτε να το σκέφτεστε!!! :speechless-smiley-0
ΟΣΟ καλο και αν ειναι το λογισμικο της DUNE, ΣΕ ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν αξιζει τα τριπλασια χρηματα που βγαινει στη τελικη..
Zidoo με κλειστά μάτια !
(..αλλά θυμάμαι ότι σας είχα προειδοποιήσει για επικείμενη αύξηση τιμών εγκαίρως..)

γεια χαρα και αλαργα.....δεν μας τα λενε καλα. 289? ας το κρατησουν για παρτη τους και εμεις βολευομαστε και μ αλλα players. αν καποια στιγμη λογικευτουν και ριξουν την τιμη το ξανα συζηταμε ειδαλως....

γεια χαρα και αλαργα.....δεν μας τα λενε καλα. 289? ας το κρατησουν για παρτη τους και εμεις βολευομαστε και μ αλλα players. αν καποια στιγμη λογικευτουν και ριξουν την τιμη το ξανα συζηταμε ειδαλως....

Έτσι γειά σου...

Μάγκες χαλαρώστε, δεν αξίζει με την καμία 300 γιούργια...Και τα 200 ήταν το ταβάνι του ταβανιού...
Θα δώσουν (όπως λένε τα μέλη που το έχουν ηδη) μεγάλο update που θα το αναμορφώσει πλήρως....Αυτό φυσικά ενέχει πολλούς "κινδύνους"....

Εγω ειμαι περιεργος που θα κατασταλαξει η τιμη του Zidoo X20 γιατι αν εχουν σχεδον την ιδια τιμη δεν τους βλεπω καλα.

Με ολα αυτα που γινονται τελευταια με τα μη licenced android players, δοκιμασε κανεις αν συνεχιζει να παιζει το Netflix HD ?

Με ολα αυτα που γινονται τελευταια με τα μη licenced android players, δοκιμασε κανεις αν συνεχιζει να παιζει το Netflix HD ?

Παίζει κανονικότατα.
Αν και είναι ρουταρισμενο, πιθανόν λόγο του ότι ο boot loader-κατά δήλωση τους- είναι κλειδωμένος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα (τουλάχιστο μέχρι χθες..)
Πήρε το καινούριο update του Netflix κανονικά, όπως έπαιζε, χωρίς κανένα ‛θεμα’..
Όλο το στοίχημα με αυτό το player θα παιχθεί στο προσεχές fw update..
ΑΝ κάνουν όσα υπόσχονται -και τα κάνουν ‛σωστα’..- τότε ως media player ίσως να είναι το ‛καλύτερο’..
Υπομονή μέχρι τέλος του μήνα.

Γειά σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω:

1. Αυτή τη στιγμή για παραγγελία η πιο συμφέρουσα επιλογή είναι το κατάστημα που πόσταρε πιο πριν ο συνάδελφος leonkoum ? Το έχει βρει κάποιος φθηνότερα?

2. Ο αντιπρόσωπος εδώ Ελλάδα (projecting art) μήπως γνωρίζει κάποιος αν το έχει φέρει και σε τι τιμή? Βασικά σκεφτόμουν αν αξίζει να περιμένω εδώ για την εγγύηση... Χαλάνε συχνά αυτά τα μηχανάκια?

3. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν το μαγαζί που πόσταρε ο φίλος leonkoum δέχεται πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα,αφού προσωπικά δεν έχω paypal.

4. Επίσης είδα και αναφέρατε ότι παίζει 4Κ netflix.Παίζει κανονικά netflix σε 4K κανονικά με ελληνικούς υπότιτλους όπου διατίθενται,out of the box? Ήχο στο 4K netflix μέχρι στιγμής είδα ότι δίνει μόνο stereo κι αναμένετε αν θα πάρει 5.1 σε μελλοντικό firmware update.

5. Αν μιλάμε για high end media player για "βαριά αρχεία" (πλήρες full UHD BD,UHD BD remux κλπ ) αρχεία των 80 GB+ με μεγάλα bitrates αναμέσα σε ποιά media player θα πρέπει να κοιτάξω,εκτός από αυτό?

Αυτά αρχικά και σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Μάνος.

Re: Απάντηση: Dune HD 2018 Media Player Lineup

Παίζει κανονικότατα.
Αν και είναι ρουταρισμενο, πιθανόν λόγο του ότι ο boot loader-κατά δήλωση τους- είναι κλειδωμένος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα (τουλάχιστο μέχρι χθες..)
Πήρε το καινούριο update του Netflix κανονικά, όπως έπαιζε, χωρίς κανένα ‛θεμα’..
Όλο το στοίχημα με αυτό το player θα παιχθεί στο προσεχές fw update..
ΑΝ κάνουν όσα υπόσχονται -και τα κάνουν ‛σωστα’..- τότε ως media player ίσως να είναι το ‛καλύτερο’..
Υπομονή μέχρι τέλος του μήνα.

Για ξαναδοκιμασε...
Μου έβγαλε error σήμερα. Μέχρι πριν λίγες ημέρες έπαιζε κανονικά 4Κ.
Έχω το προτελευταίο fw αλλά δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 2018 Media Player Lineup

Για ξαναδοκιμασε...
Μου έβγαλε error σήμερα. Μέχρι πριν λίγες ημέρες έπαιζε κανονικά 4Κ.
Έχω το προτελευταίο fw αλλά δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο.

Παιζει κανονικα Χρηστο, κα;νενα προβλημα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 2018 Media Player Lineup

Παιζει κανονικα Χρηστο, κα;νενα προβλημα..

Ειμαι απαισιοδοξος.
Δεν πρεπει να εχει ερθει η σειρά σου για τσεκάρισμα ακομα...

Το γράφω γιατι βγαζει το κλασσικο error. Ειναι θέμα χρόνου.

Ερώτηση: Ειχες ενεργοποιήσει το play store?

Χρήστο τι να σου πω...
Σήμερα το πρωί το τσεκάρισα.. Κανονικά έπαιξε και μάλιστα στο 4Κ λογαριασμό που έχω, κανένα πρόβλημα..
Το play-store το έχω κλειστό εδώ και 3βδομαδες περίπου, το θέλω όσο πιο ‛καθαρο’ γίνεται.
Υπόψιν ότι στα πολύ κοντά περιμένουμε μεγάλη αναβάθμιση όπου ίσως δωθεί λύση. Πάντως εάν χάσει το Netflix πλέον θα πάψει να είναι ελκυστικό για τον περισσότερο κόσμο για την τιμή που έρχεται..

Ουτε εμενα παιζει netflix. Delete / reinstall τιποτα. Πριν λιγο καιρό που ειχα δοκιμασει επαιζε κανονικα.

Λεπτομέρεια...
Εγώ έχω περασμένο το beta του Ιουνίου (180606_1345)
Δεν ξέρω εάν αυτό παίζει κανένα ρόλο ...

Δεν ξέρω παιδιά τι γίνεται, δεν μπορώ να σας βοηθήσω..
Πάντως συμβαίνουν περίεργα πραματα. Κάποιοι επισης παραπονιούνταν ότι δεν έπαιζε ορισμένο τύπο hevc αρχείων και κάποιοι άλλοι όχι (όπως και το δικό μου) Βγάλανε ένα Pach πολύ γρήγορα και αθόρυβα και κάπως το ‛λυσανε’ το πρόβλημα ..
Δεν ξέρω τι γίνεται, υπομονή λίγες μέρες ακόμη να ξεκαθαρίσει το θέμα.
Πάντως επαναλαμβάνω εάν ‛χάσει’ το Netflix τα zidoo x9s & nvidia θα είναι κατά πολύ καλύτερες/συμφέρουσες επιλογές...