Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Το κυριοτερο που εσεις θελετε αλλα εγω δεν μπορω ειναι η δοκιμη για 3D μεσω δικτυου.

Προσεξα οτι ναι μεν περνει εξωτερικους υποτιτλους srt σε ταινια 3D αλλα οι υποτιτλοι δεν ειναι 3D αλλα αυριο θα δοκιμασω αν περνει sub & sup

Το πηρα σαν demo απο εταιρια που κανει τεστ απο κει ειχα παρει και τα δυο A.C.Ryan που ειχα ποιο παλια.

Το πηρα στα 120 ευρω δηλαδη 2/3 της τιμης και περιμενουν και το Base για τεστ και το εχω ηδη κλεισει για αγορα μετα το τεστ.

Προσεξα οτι ναι μεν περνει εξωτερικους υποτιτλους srt σε ταινια 3D αλλα οι υποτιτλοι δεν ειναι 3D αλλα αυριο θα δοκιμασω αν περνει sub & sup

Λοιπον εφτιαξα με το 3D-Subtitler και sub και sup αλλα δεν τους βλεπει βλεπει μονο αυτους που εχει η ταινια (iso & folder) και τους srt

Λοιπον εφτιαξα με το 3D-Subtitler και sub και sup αλλα δεν τους βλεπει βλεπει μονο αυτους που εχει η ταινια (iso & folder) και τους srt

Κακο αυτο...

Υπαρχει και προβλημα σε μερικες ταινιες με DTS-MA με audio drop outs αλλα σιγουρα τα πραγματα δεν ειναι ασχημα για πρωτο firmware release.

Δεν λες παλι καλα που βλεπει και srt γιατι το MAX δεν εβλεπε καθολου εξωτερικους υποτιτλους σε iso

Καποια στιγμη στην λιστα με τους υποτιτλους μου εγραψε εξωτερικοι vobsub αλλα μετα χαθηκε εβλεπα μονο τους εσωτερικους και τον σουτουρου.

Λογικα στα "παλια" smart/max/duo θα προσθεσουν αυτη την επιλογη στο επομενο fw.
Ιδιο ειναι εξάλλου.Εκτος αν το κανουν επιτηδες και το φυλανε μονο για τα νεα μοντελα.

Δεν ειμαι σιγουρος γιατι καταφερα και πηρα μονο 2 3D iso απο τον σκληρο που ειχα στο MAX και δεν ειναι full iso γιατι με το dvdfab ειχα βγαλει απο μεσα το 2D και ετσι δεν μπορω να δω ποιοτητα σε 2D

Εγω παντως εχω κρατησει γι αυτο το λογο συγκεκριμενα αρχεια (και σκηνες)που εβλεπα με το 301 πριν το δωσω και θα δοκιμαστουν απο βδομαδα που θα παραλαβω και το 303 αλλα και την 64αρα την 8000 και θα σας πω τυχον διαφορες στην ποιοτητα εικονας.Και κατι αλλο,αν μας διαβαζει ο αντιπροσωπος ας απαντησει για να ξερουμε αν τα 303 που θα φερει θα ειναι αυτα με το ενσωματωμενο wifi η θα πρεπει να δωσουμε κανα 20αρικο ακομη για το εξωτ. με usb.

Λες να βγαλει δυο εκδοσεις μια με wifi και μια χωρις; Παντως τα 101 301 ειχαν το W ως κωδικο για το wifi το δικο μου απλα γραφει TV-303D αλλα εχει κανονικα ασυρματο.

Στο βιβλιαρακι που εχω στην τριτη σελιδα γραφει τι εχει μεσα το κουτι

3. Wi-Fi antenna (optional)

Και στην εικανα που διχνει τις συνδεσεις στο πισω μερος

4. Wi-Fi antenna (optional)

Στο HDMI γραφει 1.3 ειναι δυνατον να εχει 1.3 και οχι 1.4 πως περναει 3D?

Edit:

Καλα αλλη βλακεια στο βιβλιαρακι στην σελιδα Package Contents γραφει

1. Dune HD TV-301 media player

ενω στο εξωφυλλο γραφει κανονικα TV-303D

Last edited:
Δηλαδη εγω πηρα την καλη εκδοση.

Λοιπον η εικονα εμενα δεν μου κανει, εβαλα το Avatar 2D και η εικονα ειναι λες και βλεπω σε LCD τηλεοραση σαν ξεπλυμενα καπως ετσι.

Εχω την πανυ 50GT30 και σε αυτη πανω ειχα και το MAX και δεν εχω πειραξει τιποτα απολυτως απο την τηλεοραση για να πω οτι κατι χαλασα.

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Λοιπον η εικονα εμενα δεν μου κανει, εβαλα το Avatar 2D και η εικονα ειναι λες και βλεπω σε LCD τηλεοραση σαν ξεπλυμενα καπως ετσι.

Εχω την πανυ 50GT30 και σε αυτη πανω ειχα και το MAX και δεν εχω πειραξει τιποτα απολυτως απο την τηλεοραση για να πω οτι κατι χαλασα.

Περιεργο..εγω οσο ειχα το 301 με την 51e6500 η εικονα του σε οτι κι αν επαιζε ηταν αψογη!!,χαιροσουν να παρακολουθεις το εχω γραψει και στο νημα του.Δε ξερω τα εχεις ρυθμισει ολα σωστα στο dune,στα mode της tv?

Η τηλεοραση ειναι οπως ηταν και στο MAX ακομα και το ιδιο hdmi εβαλα η μαλλον το καλωδιο δεν βγηκε καθολου πανω απο την τηλεοραση.

Παμε στο Dune

Συνδεση Video Ψηφιακη (HDMI)
Επιλογη Video 1080p 50Hz
Λογος διαστασης 16:9
Auto framerate 24/50/60Hz

Προχωρημενες Ρυθμισεις

Βαθος χρωματος HDMI 12 bit (το εβαλα και στα 8 και στο auto) (στο auto παει στα 12 bit και εκει δεν εχω εικονα στις 3D iso ταινιες πρεπει να το βαζω η στο 8 η στο 10 μαλλον δεν σηκωνει το καλωδιο μου αλλα ουτε με αυτο που ειχε μεσα στο κουτι δεν μπορει)
Force DVI output οχι
Output colorspace auto
Default decoder colorspace auto
HDMI 3D support ναι

Last edited:
Περιεργο! Εχει FB Twitter αλλα δεν εχει Youtube θα του βαλω σε λιγο το plugin να δω αν παιζει.

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Μήπως είχες το παλιό Dune να παίζει σε RGB Full και το καινούριο παίζει σε RGB Limited ή Component (Y Cb/Pb Cr/Pr); Αν ναι, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να χαμηλώσεις το ρυθμιστικό της φωτεινότητας στην τηλεόρασή σου (οδηγίες για ρύθμιση ακριβείας μπορείς να βρεις εδώ).