Προσεξα οτι ναι μεν περνει εξωτερικους υποτιτλους srt σε ταινια 3D αλλα οι υποτιτλοι δεν ειναι 3D αλλα αυριο θα δοκιμασω αν περνει sub & sup
Λοιπον εφτιαξα με το 3D-Subtitler και sub και sup αλλα δεν τους βλεπει βλεπει μονο αυτους που εχει η ταινια (iso & folder) και τους srt
Λες να βγαλει δυο εκδοσεις μια με wifi και μια χωρις; Παντως τα 101 301 ειχαν το W ως κωδικο για το wifi το δικο μου απλα γραφει TV-303D αλλα εχει κανονικα ασυρματο.
Δηλαδη εγω πηρα την καλη εκδοση.
Λοιπον η εικονα εμενα δεν μου κανει, εβαλα το Avatar 2D και η εικονα ειναι λες και βλεπω σε LCD τηλεοραση σαν ξεπλυμενα καπως ετσι.
Εχω την πανυ 50GT30 και σε αυτη πανω ειχα και το MAX και δεν εχω πειραξει τιποτα απολυτως απο την τηλεοραση για να πω οτι κατι χαλασα.
Δηλαδη εγω πηρα την καλη εκδοση.
Λοιπον η εικονα εμενα δεν μου κανει, εβαλα το Avatar 2D και η εικονα ειναι λες και βλεπω σε LCD τηλεοραση σαν ξεπλυμενα καπως ετσι.
Εχω την πανυ 50GT30 και σε αυτη πανω ειχα και το MAX και δεν εχω πειραξει τιποτα απολυτως απο την τηλεοραση για να πω οτι κατι χαλασα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.