Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Στο frame synch που λεει 50/60 - 24/50/60 - 24/50 - 24/60 τι να βαλω;

24/50/60 για να κανει switch κάθε φορά αυτοματα, και να εχεις 50hz στα μενου, αυτό σου έγραφε και ο φίλος πιο πριν.

Δεν μας ειπες τι γνωμη σου, για το πως σου φανηκε ο player,να παρουμε και μια αλλη γνωμη.Γιατι αν περιμενεις μονο απο κατι "περιεργους" ...vadergr,spcav :flipout: :p

Από δεύτερα εντυπώσεις που θα επιστρέψω σπίτι. θα το συνδέσω με την panasonic 50st50 και θα σας πω τη γνώμη μου σε σχάση με το egreat r4a .

Αν μας διαβάζει ο αντιπρόσωπος μπορεί να μας δώσει κάποια ενημέρωση? Μπορεί να μιλήσει με την Dune να μας δώσουν μια ημερομηνία, κάτι τέλος πάντων?
Είπαμε να το πάρουμε από Ελλάδα να έχουμε έναν άνθρωπο να μιλάμε και να μας ενημερώνει.
Ελπίζω σε απάντηση εδώ δημόσια για να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Ευχαριστώ.

Με το χθεσινό beta firm πάντως διορθωθηκε τουλαχιστον το θεμα του hd audio.

Αντε να δουμε και για τους 3D subs.

:p :p :p

Με τους subs δεν θάχουν πρόβλημα.. Το δίκτυο να τσεκάρετε τώρα που φτιάξανε τον ήχο.

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Αν μας διαβάζει ο αντιπρόσωπος μπορεί να μας δώσει κάποια ενημέρωση? Μπορεί να μιλήσει με την Dune να μας δώσουν μια ημερομηνία, κάτι τέλος πάντων?
Είπαμε να το πάρουμε από Ελλάδα να έχουμε έναν άνθρωπο να μιλάμε και να μας ενημερώνει.
Ελπίζω σε απάντηση εδώ δημόσια για να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Ευχαριστώ.
Ελα, βρε συ......

Σοβαρα τωρα πιστευεις οτι στην εποχη που ζουμε (internet, forums κλπ) μπορει ο καθε αντιπροσωπος, ειδικα στην Ελλαδίτσα, να έχει περισσότερες πληροφοριες από έναν ενημερωμένο χρήστη;

Ποσω μαλλον όταν μιλαμε για κινεζο/ταιβανιες Β' κατηγορίας εταιρίες οπως αυτές των MP γενικα.

Οτι και να σου πει ο άνθρωπος, ευχολογιο θα 'ναι.

:)

Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Δεν εχω δει κανενα beta ουτε στην σελιδα της Dune αλλα ουτε μετα απο ελεγχο για νεο firmware.

Αληθεια τα Himedia Mede8ter κλπ ποσα firmware εχουν αλλαξει και ακομα εχουν προβληματα; Εμεις θελουμε απο το Dune στο πρωτο firmware να ειναι τελειο;

Πλέον είμαι με το ένα πόδι έτοιμος να πάρω το 303D, αν και με αυτά που γράφετε εδώ πέρα αποπροσανατολίζομαι σε κάθε ποστ :). Anyway, μέχρι πρότινος είχα ένα popcorn a210 (κορυφαία ποιότητα εικόνας για εμένα) αλλά το λιγουρεύτηκε ο αδελφός και του το έδωσα δώρο μιας και γλυκό κοιτάζω κάτι για θέαση 3d υλικού. Αν εξαιρέσουμε το hd audio (ούτως η άλλως ο ραδιοενισχυτής μου είναι παλιός και δεν έχει) και τους 2d υπότιτλους (που δε χρησιμοποιώ κιόλας) κατά τα άλλα το μηχανάκι τα σπάει σωστά?

Πλέον είμαι με το ένα πόδι έτοιμος να πάρω το 303D...
Eγω εχω ενα ποδι κολλημενο σε κουβα με τσιμεντο, που γραφει "303D" και το αλλο σε αλλον που λεει "Α-400" το σιγουρο ειναι οτι παω για πνιξιμο.... :p