Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Σαφως.

Απλως λέμε ότι ακόμα και θερινό χαλιέσαι να πας αν ειναι δραμα η εικόνα.

Αν ηταν καλή, θα είχες περισσότερες αφορμές να πας.
....
Καλοκαιρακι καλό ειναι να χαλαρώνουμε απο τις απαιτήσεις μας, για να μπορούμε να απολαύσουμε μια ταινία παρέα με φίλους, ποτο (ή οτι θελει ο καθενας) σε θερινό οπου εχει άλλη αίσθηση. Τα της εικόνας, ήχου κτλ ξανά απο Σεπτέμβριο.
Σίγουρα αν είχαν και καλή εικονα, ήχο θα ήταν καλύτερα, αλλα το point του θερινού ειναι η χαλαρη παρέα, το αεράκι και οτι ειναι ανοιχτό. Γενικά κυριαρχεί μια τελείως διαφορετική αίσθηση απο αυτη τον χειμερινών κινηματογράφων.

Και για να μην βγαίνουμε τελειως απο το θέμα..
1) γνωρίζει κάποιος πόσες περίπου ταινίες live action (χωρις δηλαδη τα doc, 3D animation, demo, music) εχουν κυκλοφορήσει σε bluray 3D;
2) πόσες απο αυτές θα βλέπατε/είδατε;
3) υπαρχει θερινό (στην Ελλαδα) που να υποστηρίζει 3D;

Ήταν που ήταν το Player τάνα κάνατε και το νήμα :p
Να χουμε τπτ ενδιαφερον να συζηταμε βρε αδερφε :p

Θες να φαν ban που εβαλες ερώτηση αλλου χρήστη με το δικό μου όνομα? :p
LOL! multi-quote mix-up :p

feel free to have your revenge :p

Εβλεπα σημερα το Μαδαγασκαρη με τα παιδια μονο που επειδη ειναι 3D στην τηλεοραση ειχα βαλει να το δειχνει 2D και επαθα πλακα, τελεια χρωματα και τελειο μαυρο.

Πρωτα ειχα την αποψη οτι ηταν σαν ξεθωριασμενη η εικονα, ισως να ειναι και ιδεα μου.

Οπως καταλαβα ψιλοαχρηστο ειναι γιατι σου λεει αν εχει 10 υποτιτλους μεσα στο mkv και εχεις επιλεξει πχ τα Ιταλικα να ειναι forced το Dune δεν σου παιζει τα Ιταλικα αλλα την γλωσσα που εχεις επιλεξει στις ρυθμισεις (πχ Ελληνικα) και με αυτο το patch σου παιζει τον υποτιτλο που εχεις επιλεξει σαν forced οταν φτιαχνεις το mkv με το mkvmerge ασχετα με τι εχεις βαλει στις ρυθμισεις.

Τωρα γιατι ειναι αχρηστο; Ποιος κραταει αλλους υποτιτλους εκτος απο την γλωσσα που μιλαει;

Τωρα αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος γιατι μονο το Δημοτικο εχω βγαλει και Αγγλικα δεν περασα ουτε απ´εξω.

Συνήθως οι forced βγαίνουν παράλληλα με τον υπότιτλο που έχουμε διαλέξει πχ. Ελληνικά. Στους forced υποτίτλους βάζουν συνήθως στα Αγγλικά τις περισσότερες φορές, κάποιες ονομασίες τοπίων, κλπ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η ταινία Bourne Identity που όταν πήγαινε η σκηνή σε ένα νέο μέρος, έλεγε από κάτω το που είναι. Με το που κατήργησα τους forced υπότιτλους και τους έβγαλα από το m2ts, έπαψε να υπάρχει η περιγραφή...

Παιδιά με το support έχει κανένας κάποια νεότερη επικοινωνία?

Προσπάθησα να αναθερμάνω λίγο το support ticket που είχα στείλει για τους 3D υπότιτλους και δείτε απάντηση να γελάσετε:

Hello!

We need to know more information about your problem. Please, send subs file.

Τους στόλισα κανονικά μετά από αυτή την απάντηση και από τότε δεν μου έχουν απαντήσει :flipout:

Δεν τους στελνεις και μια 3D τηλεοραση η προτζεκτορα γιατι μπορει να μην εχουν και ετσι να μην βλεπουν τα προβληματα στους 3D υποτιτλους. :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Παιδιά με το support έχει κανένας κάποια νεότερη επικοινωνία?

Προσπάθησα να αναθερμάνω λίγο το support ticket που είχα στείλει για τους 3D υπότιτλους και δείτε απάντηση να γελάσετε:

Hello!

We need to know more information about your problem. Please, send subs file.

Τους στόλισα κανονικά μετά από αυτή την απάντηση και από τότε δεν μου έχουν απαντήσει :flipout:

Ακόμα ασχολείσαι με δαύτους;

Οι άνθρωποι δεν ειναι σοβαροί.

Ειναι προφανές (απο τις απαντήσεις τους - παντου - και στο fb πχ) οτι κανεις δεν διαβάζει / προωθεί τα τικετς σε μηχανικούς.

Μόνο για fb, marketing κλπ ειναι.

Ασχολούμαι γιατί με έχει βολέψει το player σε σχέση με το h1. Κυρίως αισθητικά και χωροταξικά και δεν έχω και lip sync όπως με το h1.
Το μόνο που μου λείπει είναι το Proper 3D. Θα χτυπήσω όμως το mede8er για τα 3D και θα τελειώνει η υπόθεση. Ούτως ή άλλως μόνο με το med δεν θα μπορούσα να κάνω λόγο των προβλημάτων που έχει με τα refresh rates κάποιων ταινιών ενώ το Dune τα παίζει όλα στο σωστό frame rate.

Από κει και πέρα ζω με την ελπίδα να το φτιάξουν κάποια στιγμή και το 3D και να πάει μόνιμα το med σε άλλο δωμάτιο.

Εγω ειμαι στο ψαξιμο μινι htpc που να περναει 3D και το 303 θα το πουλησω.

Μονο αερολογιες στο φατσαμπουκ ξερουν να λενε! Τυφλα να ´χουν οι πολιτικοι μπροστα τους.

Λευτέρη το πρόβλημα με το htpc είναι ότι δε μπορείς να βάλεις εξωτερικούς υπότιτλους σε 3D.
Διαφορετικά κι εγώ δεν θα είχα μπει στην διαδικασία να παίζω 3D από media player γιατί PC έχω ούτως ή άλλως.

Αν εχεις το DVDFab μπορεις απο μια ταινια 3D iso να κρατησεις παλι σε 3D iso την κυρια ταινια και στο αρχειο μπορεις να προσθεσεις υποτιτλους srt αυτο που δεν ξερω ειναι αν τους δειχνει 3D

Δεν μιλαω για SBS OU κλπ.