Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Μια ακόμη βασικη ερωτηση στην οποία δεν βλέπω απαντηση στα φορα εξω ειναι αν σε 3D iso οι ενσωματωμένοι υποτιτλοι παίζουν κανονικά σε 3D ή σε 2D.

Οχι ακομα και οι pgs που ειναι μεσα στο iso παιζουν 2D και επειδη νομοιζα οτι κατι προβλημα εχουν οι υποτιτλοι στα δικα μου iso μου εφερε φιλος γνησιο δισκακι το καναμε iso ολοκληρο και παλι οι υποτιτλοι ηταν 2D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Οχι ακομα και οι pgs που ειναι μεσα στο iso παιζουν 2D και επειδη νομοιζα οτι κατι προβλημα εχουν οι υποτιτλοι στα δικα μου iso μου εφερε φιλος γνησιο δισκακι το καναμε iso ολοκληρο και παλι οι υποτιτλοι ηταν 2D
Εισαι ξεκαθαρος οντως.

Επειδη παντως εισαι ο μονος (και απο τα εξω φορα) που το αναφέρεις, θα ηθελα και μια αλλη γνωμη (πχ μπορει το Base 3D να συμπεριφερεται διαφορετικά - αν και δεν κανει πιθανο).

Παντως αν ειναι κανεις εδω κοντα Περιστερι μπορει να φερει σε εξωτερικο δισκο υλικο και να κανουμε οτι τεστ θελει οσο αφορα την εικονα το 3D και τους υποτιτλους.

Το μονο που δεν μπορουμε να τεσταρουμε ειναι πως τα παει απο δικτυο και τον ηχο λογω οτι ακομααααααα περνω AV

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Καλημέρα σε όλους,

Μόλις έφτασαν τα Dune HD, η έκδοση του 303D 3D είναι μέ ασύρματο δίκτυο .....
Σε λίγο θα δοκιμαστούν και θα ενημερώσω για HD ήχους κλπ......

Με εκτίμηση

Δημήτρης

Καλημέρα σε όλους,

Μόλις έφτασαν τα Dune HD, η έκδοση του 303D 3D είναι μέ ασύρματο δίκτυο .....
Σε λίγο θα δοκιμαστούν και θα ενημερώσω για HD ήχους κλπ......

Με εκτίμηση

Δημήτρης

Θα προτιμούσαμε αποτελέσματα σε ενσύρματο δίκτυο....

Δες και για 3D υποτιτλους μπας και εχει προβλημα το δικο μου.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι οι υπότιτλοι δεν μπορούν να έχουν το 3D που περιμένετε αναλογικά με αυτό που βλέπετε στην εικόνα?
Εάν αυξηθεί μέσω TV το βάθος εικόνας μήπως αλλάξουν κι αυτοί ?

Γιατί έχω την εντύπωση ότι οι υπότιτλοι δεν μπορούν να έχουν το 3D που περιμένετε αναλογικά με αυτό που βλέπετε στην εικόνα?
Εάν αυξηθεί μέσω TV το βάθος εικόνας μήπως αλλάξουν κι αυτοί ?
Δεν ειναι θεμα τι περιμενουμε ή όχι;

Απλως αν ειναι 3D ή 2D.

Αν ειναι 3D φαινεται με γυμνο ματι (διπλο ειδωλο).

Εδω http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=30814&page=12 παντως λεει οτι παιζουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Απλως αν ειναι 3D ή 2D.

Εδω http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=30814&page=12 παντως λεει οτι παιζουν.

Αυτο λεω και γω δεν ειναι το θεμα αν ειναι λιγο η πολυ 3D αλλα οτι δεν ειναι καθολου ακομα και με γυμνο ματι τους βλεπεις κανονικα.

Απλως αν ειναι 3D ή 2D.

Αααα ....εννοεί δηλαδή ο LLLefteris...ότι με γυμνό μάτι σε 3D mode, τους βλέπει μονούς? Καθαρά ? Εάν είναι έτσι....πάσσο!!

Τα πρώτα νέα....

Οι ήχοι HD περνάνε κανονικά....

Έπεται Συνέχεια .......

Τους τσεκαρα ολους και Αγγλικους και Κινεζικους ολοι 2D

Οχι δεν ειναι mkv ειναι iso full rip

Ειναι αυτο που νοικιαζουν στα βιντεοκλαμπ

Κάτι κάνετε λάθος δεν μπορεί. Διαβάζω για το dune από την αρχή που βγήκε στα ξένα forums και κανένας δεν έχει αναφέρει κάτι τέτοιο.
Μπορεί στην ταινία που δοκιμάσετε να είναι πιο flat από ότι συνήθως.

Κάτι κάνετε λάθος δεν μπορεί. Διαβάζω για το dune από την αρχή που βγήκε στα ξένα forums και κανένας δεν έχει αναφέρει κάτι τέτοιο.
Ακομα δεν το πηρες ;:flipout: Αντε εσενα περιμενουμε....-bye-

Καλό θα ήταν να δοκιμαστεί μια νεότερη ταινία πάντως . Το iso του Avatar π.χ. είναι σημείο αναφοράς..

Μεσα στις επομενες μερες (το αργοτερο Τετάρτη βράδυ) θα εχει δοκιμαστει σε 3d προβολεα JVC X9 , lumagen scaler για να δουμε τα framerate,μέσω gigabit lan και με απολυτα reference υλικο.
Εντυπώσεις για τα βασικά θα έχουμε και νωρίτερα.

Σε iso εχω τον τιτανικο το Underworld 4 το Μαδαγασκαρη το i robot σε κανενα δεν βλεπω 3D υποτιτλους και δεν μιλαω για εξωτερικους αλλα για αυτους που εχει μεσα το iso pgs