Εύχομαι ότι player πάρεις να σου καεί την πρώτη μέρα. Κι αν δεν πάρεις να σου καεί το PC
Και δεν κάνω πλάκα![]()
Εγώ πάλι έχω ένα προαίσθημα...ότι θα εμφανιστεί ξαφνικά η Dune μ'ένα κατεβατό στο επόμενο firmware.............
Εγώ πάλι έχω ένα προαίσθημα...ότι θα εμφανιστεί ξαφνικά η Dune μ'ένα κατεβατό στο επόμενο firmware.............
Και ποτε θα γινει αυτο θα εχουμε βγει απο το ΔΝΤ; :ADFADF1:
Λοιπον! Ενα προβλημα που ειχα δει αλλα ειπα θα ετυχε αλλα τελικα δεν ειναι οτι αν συνδεσουμε δυο δισκους πανω και προσπαθησουμε να αντιγραψουμε μεσω του player απο τον εναν στον αλλον και το αρχειο ειναι μεγαλο 40-45 gb πολλες φορες κολλαει, δεν δειχνει τιποτα στην οθονη και πρεπει να το κλεισεις απο πισω.
Συν οτι η αντιγραφη ειναι τα ζωα μου αργα θελει τον τριπλασιο χρονο μην πω και περισσοτερο απο οταν κανεις το ιδιο με ενα laptop και δεν μιλαω για usb 3 αλλα για 2
Αμαν ρε συ Λευτέρη! Οποτε κάνεις παρατηρήσεις χάνουν τον ύπνο τους οι developers....![]()
Αμαν ρε συ Λευτέρη! Οποτε κάνεις παρατηρήσεις χάνουν τον ύπνο τους οι developers....![]()
Το χθεσινό firmware βλέπω ελυσε (μαλλον) το θεμα του sb αλλά οχι των 2D subs.
Για να δουμε....
Για χλοοκοπτικόΓια Popcorn μηχανημα μιλας η για Mede8er? :idea:
ΥΓ.19-21 Μαρτιου υπάρχει η TV Connect, formerly known as the IP&TV World Forum , και μάλλον εκει θα ανακοινώσουν τα MAX 3D , Dune Pro ...
Ανακοινώθηκε τελικά κάτι από δαύτα Χρήστο?
Κριμα, κι εψαχνα για πολυμιξερ αυτόν τον καιρό....Το dune pro παιζει να μην κυκλοφορησει καθολου.
Mαλλον δεν εχουν τιποτα ετοιμο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.