Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Re: Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Εύχομαι ότι player πάρεις να σου καεί την πρώτη μέρα. Κι αν δεν πάρεις να σου καεί το PC -bye-

Και δεν κάνω πλάκα -bye-

Εγώ πάλι έχω ένα προαίσθημα...ότι θα εμφανιστεί ξαφνικά η Dune μ'ένα κατεβατό στο επόμενο firmware.............

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Εγώ πάλι έχω ένα προαίσθημα...ότι θα εμφανιστεί ξαφνικά η Dune μ'ένα κατεβατό στο επόμενο firmware.............

Και ποτε θα γινει αυτο θα εχουμε βγει απο το ΔΝΤ; :ADFADF1:

Λοιπον! Ενα προβλημα που ειχα δει αλλα ειπα θα ετυχε αλλα τελικα δεν ειναι οτι αν συνδεσουμε δυο δισκους πανω και προσπαθησουμε να αντιγραψουμε μεσω του player απο τον εναν στον αλλον και το αρχειο ειναι μεγαλο 40-45 gb πολλες φορες κολλαει, δεν δειχνει τιποτα στην οθονη και πρεπει να το κλεισεις απο πισω.

Συν οτι η αντιγραφη ειναι τα ζωα μου αργα θελει τον τριπλασιο χρονο μην πω και περισσοτερο απο οταν κανεις το ιδιο με ενα laptop και δεν μιλαω για usb 3 αλλα για 2

Λοιπον! Ενα προβλημα που ειχα δει αλλα ειπα θα ετυχε αλλα τελικα δεν ειναι οτι αν συνδεσουμε δυο δισκους πανω και προσπαθησουμε να αντιγραψουμε μεσω του player απο τον εναν στον αλλον και το αρχειο ειναι μεγαλο 40-45 gb πολλες φορες κολλαει, δεν δειχνει τιποτα στην οθονη και πρεπει να το κλεισεις απο πισω.

Συν οτι η αντιγραφη ειναι τα ζωα μου αργα θελει τον τριπλασιο χρονο μην πω και περισσοτερο απο οταν κανεις το ιδιο με ενα laptop και δεν μιλαω για usb 3 αλλα για 2

Αμαν ρε συ Λευτέρη! Οποτε κάνεις παρατηρήσεις χάνουν τον ύπνο τους οι developers....:D

Αμαν ρε συ Λευτέρη! Οποτε κάνεις παρατηρήσεις χάνουν τον ύπνο τους οι developers....:D

Παλι καλα που δεν με εχουν και διπλα τους γιατι εχω βαρυ χερι. :flipout:

Μαλλον οχι μονο δεν χανουν τον υπνο τους αλλα δεν ξυπνανε με τιποτα!

Απο μενα μια διορια μεχρι τελος του μηνα μετα το πουλαω.

Το χθεσινό firmware βλέπω ελυσε (μαλλον) το θεμα του sb αλλά οχι των 2D subs.

Για να δουμε....

Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Το χθεσινό firmware βλέπω ελυσε (μαλλον) το θεμα του sb αλλά οχι των 2D subs.

Για να δουμε....

Για Popcorn μηχανημα μιλας η για Mede8er? :idea:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Ανακοινώθηκε τελικά κάτι από δαύτα Χρήστο?

Mαλλον δεν εχουν τιποτα ετοιμο.
Το dune pro παιζει να μην κυκλοφορησει καθολου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Το dune pro παιζει να μην κυκλοφορησει καθολου.
Κριμα, κι εψαχνα για πολυμιξερ αυτόν τον καιρό....:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Mαλλον δεν εχουν τιποτα ετοιμο.

Όλα είναι πιθανά... :idea:
http://translate.googleusercontent....D.html&usg=ALkJrhjhqCkZbQamyL6Ad9zEv-UPHEtXqg

Dune_HD_Max_3D_1.jpg

Mπα, δεν ισχυουν τα χαρακτηριστικα.
Δεν θα φοραει τον 8672 αλλα καποιον intel ce και θα ειναι κατι σαν htpc in a box με κλειστό λογισμικό (μάλλον xbmc).

Καλα αυτο το κουτι το εχουμε ξαναδει. Το εχουν να φτιαχνουν πρωτα το περιτυλιγμα και μετα αυτο που θα εχει μεσα.

Αν θα ψαξεις στο google θα βρεις και κουτι να γραφει TV-403D αλλα δεν....