Μια ερώτηση
Έχω το 3D ΚΑΙ το TV Stick. Όλα παίζουν τέλεια ΑΛΛΑ
στην τηλεόραση μέσω του TV Stick ΔΕΝ έχω πληροφορίες για το EPG. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
Έχει κανείς καμιά ιδέα αν μπορώ να κάνω κάτι;
Έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Ρε παιδιά βοηθείστε με. Μόλις το αγόρασα και δεν μπορώ να το κάνω να δει srt υπότιτλους. Σε κανά δυό ταινείες μου έβγαλε ρώσικους και στις άλλες τίποτα.Οι υπότιτλοι είναι σωστά τοποθετημένοι γιατί στο Med8er 600 τους βλέπω χωρίς πρόβλημα. Ευχαριστώ
Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)
Επειδή εξακολουθώ να βλέπω ελληνικούς υπότιτλου επιλεκτικά μήπως μπορεί κάποιος κάτοχος να μπει στον κόπο να γράψει τις ρυθμίσεις που έχει για να τις βάλω και εγω; Και πάλι ευχαριστώ
Σε ευχαριστώ πολύ. Το θέμα ήταν πως κατεβάζοντας υπότιτλους (συνήθως από το Bsplayer) άφηνα στο τέλος το -gre κάτι που δεν ενοχλούσε το med8er ή το wdtv αλλά είναι deal breaker για το Dune το οποίο απαιτεί ο υπότιτλος να είναι ολόιδιος με το αρχείο. Από το πρωί κάνω copy - paste στους υπότιτλους
Καλησπερα μηπως γνωριζει κανεις τι εσωτερικο δισκο μπορω να παρω για το dune γιατι υπαρχουν συγκεκριμενεσ προδιαγραφεσ και ειμαι ασχετος αν μπορουσατε να μου πειτε εταιρεια και τυπο καθωσ και τον τροπο που τισ μεταφερω απο τον υπολογιστη