Dune HD Max δεν αναγνωριζει Ελληνικους υποτιτλους

tsoulfas panagiotis

AVClub Enthusiast
28 August 2006
1,046
παιδια μολις χθες μου ηρθε το Dune HD Max και σημερα προσπαθω να κανω τις ρυθμισεις του.Ενω στον εξωτερικο σκληρο στο φακελο του αρχειου εχω ελληνικους υποτιτλους σε srt αρχειο τους οποιους κανονικα κανονικα εμφανιζε στο προυγουμενο Media Player, E-great R1,τωρα στο Dune μου παιζει μονο ρωσικους,(τους οποιους δεν εχω πουθενα αποθηκευσει).Μπορει καποιος να βοηθησει?Μεσα στο φακελο του αρχειου εχω μονο του MKV αρχειο και 1 srt με τους ελληνικους υποτιτλους.Γιατι δεν μου τους αναγνωριζει??

μπες στο setup και επελεξε greek σε οτι επιλογη βρεις στους υποτιτλους.
Μην ανησυχεις, θεμα ρυθμισεων ειναι.

το μονο σημειο που βρηκα που να αναφερει για υποτιτλους ειναι στο μενου Αρχικη-->Ρυθμισεις-->Διαφορες-->Αναπαραγωγη,Δεν βρηκα κατι αλλο το οπιο να αναφερεται στους υποτιτλους...

το βρηκα ειναι μεσα στις αποκωδικοποιησεις.Να ρωτησω κατι ρε παιδια,γιατι μου τους βγαζει κιτρινους τους υποτιτλους ενω κανονικα ηταν ασπροι?Ξερει καποιος να μου πει τι να παω να αλλαξω?

θελω να παρω ενα ethernet τωρα να το συνδεσω στο μοντεμ και να του περασω ενα προγραμματακι να δω αν θα δειξει τηλεοπτικο σημα μεσω internet στην τηλεοραση.Παντως ρε παιδια με μια πρωτη ματια εχει απιστευτες δυνατοτητες,και ως τωρα οτι του εχω δωσει το εχει διαβασει απροβληματιστα...

Απάντηση: Re: Dune HD Max δεν αναγνωριζει Ελληνικους υποτιτλους

ουτε και εγω την τοση περιεργεια
Με εκπλήσσεις με τον παιδιάστικο τρόπο που απαντάς..
Πρόκειται για μια λογική ερώτηση για καθαρά συγκριτικούς λόγους. Μέσα στο φόρουμ έχουν απαντηθεί ευθέως χιλιάδες τέτοιες ερωτήσεις. Η τιμή ενός προϊόντος είναι καθοριστική για την αγορά του.

Απάντηση: Re: Dune HD Max δεν αναγνωριζει Ελληνικους υποτιτλους

Ισως ρωταει (και εγω) επειδη ο εδω αντιπροσωπος αρχικα ειχε καπως τσιμπημενη την τιμη (599 )
Μα φυσικά. Αυτό το νόημα είχε η ερώτηση. Θα προτιμούσα μια αγορά από Ελλάδα έστω και αν ήταν λίγο ακριβότερη από τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Ποτέ όμως στην τιμή που αναφέρεις.

Re: Απάντηση: Re: Dune HD Max δεν αναγνωριζει Ελληνικους υποτιτλους

Με εκπλήσσεις με τον παιδιάστικο τρόπο που απαντάς..
Πρόκειται για μια λογική ερώτηση για καθαρά συγκριτικούς λόγους. Μέσα στο φόρουμ έχουν απαντηθεί ευθέως χιλιάδες τέτοιες ερωτήσεις. Η τιμή ενός προϊόντος είναι καθοριστική για την αγορά του.

Alex η τελευταια τιμη , που ειχα παρει απο Ελλαδα , ηταν 490 ευρω , απο Ηλιουπολη.
Το ειπα χωρις μυστικοπαθεια :guitarist:

παντως εγω το ειχα παρει γεναρη απο ''μαγαζι'' στην αγια παρασκευη στα 480 και απο οτι βλεπω τωρα το ιδιο μαγαζι το εχει στα 460.
αν απιτρεπετε μπορω να γραψω και το ονομα του ''μαγαζιου''