Dune HD Pro 4K II with Soc RTD1619 (!)

Ελάτε τώρα.
Από τα Solo και μετά δεν υπάρχει Dune. Την παλιά καλή Dune ξεχάστε την.

Re: Απάντηση: Dune HD Pro 4K II with Soc RTD1619 (!)

Δεν ξερω..
Υπερβολικα πολλα χρηματα (316 ) τα οποια θα δικαιολογουσα μονον αν τα εκανε ΟΛΑ πολυ καλα! (πχ και official NETFLIX & εξαιρετικη αποδοση στο KODI για τα addons & απροβληματιστος player).
Απο την αλλη δεν βλεπω κατι -προς το παρον- πολυ καλυτερο απο τον ανταγωνισμο (πχ Zidoo Z9s) και η προηγουμενη εμπειρια μου με το Pro 4K δεν μου εδειξε οτι ηταν καπου πολυ καλυετρο (ασε που μας κοροιδεψαν με το netflix και στο τελος αναγκαστηκαν μετα το κραξημο να αποσυρουν την σχετικη αναφορα..).
Θα περιμενω να δω και την αντιστοιχη απαντηση και θα δω, πολυ πιθανον να παρω ενα μτχ μετα απο κανεναν χρονο.
Προς το παρον παντως τα Χ9/Ζ9/Z10 στεκονται μια χαρα.

Όντως, το έγραψα και πιο πάνω.
Αν έχεις κάποιο από την υφιστάμενη γενιά, δεν έχεις λόγο να αλλάξεις.

Nναι μεν εχει εξαιρετικο SoC αλλα αυτο ειναι εντελως καινουριο πραμα που σημανει οτι για αρκετο καιρο θα υπαρουν 'θεματακια'.
Επισης δεν ξερω και τι γινεται με το android 9 που θα εχει.
Παντως μαλλον κοιταει ψηλοτερες κατηγοριες player (πχ zidoo X1000).
Εγω παντως δεν χρειαζομαι δευτερο hdmi (ΠΟΤΕ δεν το χρησημοποιησα & δεν ξερω εαν λειτουργει κιολα κανονικα..), 4GB ram & 32GB rom οποτε και δεν βλεπω τον λογο να στραφω σε αυτο οταν μαλιστα το Z9s στεκετε εξαιρετικα καλα για την δουλεια που το θελω.

Αντιθετα θα κοιτουσα με ενδιαφερον το νεο Dune HD RealBox 4K εαν και εφοσων ηθελα... 'DUNE' :antlers:

Ναι, ετσι φαινεται..

Οποιου του περισσευουν 316 :speechless-smiley-0 γινεται δικο του σε καμια 20μερες απο γερμανικο e-shop (ή 270 εαν προτιμα συναλλαγες με ρουβλια..)

https://www.itdlplus-multimedia.de/multimediaplayer/dune-hd/Dune-HD-Pro-4K-II

Λεωνίδα ξερεις αν ειναι αξιοπιστο το Γερμανικο?

Από αυτό είχα παραγγείλει το PRO.
Μου ήρθε στην ώρα του.
Ξανά έριξα παραγγελία.
Απλά να ξέρεις ότι μιλάμε για προπαραγγελια και θα καθυστερήσει...

Προς άρση 'παρεξηγησης' λόγω δικού μου 'σφαλματος'.
Εγώ πήρα το μικρό που το θεωρώ πιο χρηστικό.
Ο Χρήστος ψήνεται για το μεγάλο. :grinning-smiley-043
Πάντως για να γυρίσουμε σε αυτό που λέγαμε από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω αγοράσει 2 φορές.

Από αυτό είχα παραγγείλει το PRO.
Μου ήρθε στην ώρα του.
Ξανά έριξα παραγγελία.
Απλά να ξέρεις ότι μιλάμε για προπαραγγελια και θα καθυστερήσει...

Στο μικρο εριξες η στο μεγαλο?
Δεν το προλαβα το δευτερο αν και ειμαι σιγουρος πως θα παιζουν ακριβως το ιδιο.

Ξερω οτι στα preorders καθυστερει η Dune.
Αν το παραλαβουμε μεχρι τελη Ιουνιου, καλα θα ειναι.

Στο μικρο εριξες η στο μεγαλο?
Δεν το προλαβα το δευτερο αν και ειμαι σιγουρος πως θα παιζουν ακριβως το ιδιο.

Ξερω οτι στα preorders καθυστερει η Dune.
Αν το παραλαβουμε μεχρι τελη Ιουνιου, καλα θα ειναι.

Στο 'μικρο'...
Το μεγάλο το θεωρώ υπερβολή άσε που θα ναι και γεμάτο bugs το πρώτο καιρό λόγο Android 9.
Και από ότι βλέπω κάνουν τα ιδια, δεν βλέπω διαφορές στο λογισμικό πέραν του 9

Μικρό = realbox
Μεγάλο = Pro 4K II

Ετσι τα εννοείται?
Με το καλό να παραλάβετε και οι δυο.

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

Διαφορές μεταξύ των 2 νέων τσιπς τσέκαρε κανείς;

Είδα μόνο για το νέο μικρό και μου έκανε εντύπωση η απουσία usb 3.

To Dolby Vision που αναφέρεται επίσης ίσως αποδειχθεί κάποιας σημασίας (αν και μάλλον είναι θέμα αδειών και όχι hardware / αν και στο 1295 δεν αναφερόταν (όχι ότι λέει κάτι αυτό, βέβαια) / για το 1296 δεν βρήκα κάτι (αν και δεν πρέπει να έχει διαφορά από το 1295))

Διαφορές μεταξύ των 2 νέων τσιπς τσέκαρε κανείς;

Είδα μόνο για το νέο μικρό και μου έκανε εντύπωση η απουσία usb 3.

To Dolby Vision που αναφέρεται επίσης ίσως αποδειχθεί κάποιας σημασίας (αν και μάλλον είναι θέμα αδειών και όχι hardware / αν και στο 1295 δεν αναφερόταν (όχι ότι λέει κάτι αυτό, βέβαια) / για το 1296 δεν βρήκα κάτι (αν και δεν πρέπει να έχει διαφορά από το 1295))

Μην κοιτας τις hardware δυνατοτητες.
Και τα δυο τσιπακια υποστηριζουν DV.
Αλλα στη πραξη απαιτείται και license, και εκει τα πραγματα ζορίζουν.

Το 1395 ειναι προφανως η μικρη εκδοση του 1619. Για τη χρηση που προορίζεται, ειναι αδιαφορο το usb 2.0

Δεν ξερω αν πχ στο μελλον δωσουν DV μονο στο μεγάλο, αλλα κατα 99.99% τα δυο μηχανακια θα παιζουν ακριβώς το ιδιο.
Ισως το μεγαλο να κανει καποιο καλυτερο upscaling κλπ...

Μην κοιτας τις hardware δυνατοτητες.
Και τα δυο τσιπακια υποστηριζουν DV.
Αλλα στη πραξη απαιτείται και license, και εκει τα πραγματα ζορίζουν.

Το 1395 ειναι προφανως η μικρη εκδοση του 1619. Για τη χρηση που προορίζεται, ειναι αδιαφορο το usb 2.0

Δεν ξερω αν πχ στο μελλον δωσουν DV μονο στο μεγάλο, αλλα κατα 99.99% τα δυο μηχανακια θα παιζουν ακριβώς το ιδιο.
Ισως το μεγαλο να κανει καποιο καλυτερο upscaling κλπ...

Έλεγα αν κάποιος έχει τσεκάρει επίσημα specs για το μεγάλο (για το μικρό αναφέρονται στο επίσημο site) / για να έχουμε βάση συζήτησης (αλλιώς απλά υποθέτουμε).

Tο usb 3 πάντως εκτός του ότι για κάποιους ίσως δεν είναι αδιάφορο, το ανέφερα κυρίως γιατί μου έκανε (τεχνικά) εντύπωση.

Έλεγα αν κάποιος έχει τσεκάρει επίσημα specs για το μεγάλο (για το μικρό αναφέρονται στο επίσημο site) / για να έχουμε βάση συζήτησης (αλλιώς απλά υποθέτουμε).

Tο usb 3 πάντως εκτός του ότι για κάποιους ίσως δεν είναι αδιάφορο, το ανέφερα κυρίως γιατί μου έκανε (τεχνικά) εντύπωση.

Εψαχνα και εγω για το μεγαλο στο site της Realtek, αλλα τζιφος.

Απάντηση: Re: Dune HD Pro 4K II with Soc RTD1619 (!)

Θα υποκύψω στις απειλές του leonkoum... :p

ΥΓ. Εχει και Android TV 9.0 σαν secondary OS ;)

:award::award::award:

Περιμενουμε απο βδομαδα νεωτερα...:music-smiley-005:

Θα υποκύψω στις απειλές του leonkoum... :p

ΥΓ. Εχει και Android TV 9.0 σαν secondary OS ;)

Εμείς οι κοινοι θνητοι μήπως θα μπορούσαμε να μάθουμε ποιες ακριβώς είναι αυτές οι "απειλές" του φίλου μας leonkoum??

Στα specs για τη θύρα hdmi in αναφέρεται για δυνατότητα εγγραφής. Μήπως ξέρουμε τι είδους σήματα θα αναγνωρίζει από την hdmi in? Θα δέχεται π.χ 4K HDR10 /HDR10+ σήμα από την hdmi in του ?

Εμείς οι κοινοι θνητοι μήπως θα μπορούσαμε να μάθουμε ποιες ακριβώς είναι αυτές οι "απειλές" του φίλου μας leonkoum??

Στα specs για τη θύρα hdmi in αναφέρεται για δυνατότητα εγγραφής. Μήπως ξέρουμε τι είδους σήματα θα αναγνωρίζει από την hdmi in? Θα δέχεται π.χ 4K HDR10 /HDR10+ σήμα από την hdmi in του ?

Η προηγούμενη γενιά νομίζω υποστηριζε 1080p, stereo.
Οχι drm protected...