LLLEFTERIS Senior Member 20 January 2024 420 Περιστέρι 21 October 2024 #21 Αν δεν παίζει Atmos πως είναι από τα καλύτερα;
N ntinaras Established Member 31 December 2010 121 28 October 2024 #22 Το Dune HD Pro Vision 4K που πηρα, παιζει τα παντα, ειναι ταχυτατο, και εχει και τρομερο μενου. Εχω ενθουσιαστει. Reactions: vadergr
Το Dune HD Pro Vision 4K που πηρα, παιζει τα παντα, ειναι ταχυτατο, και εχει και τρομερο μενου. Εχω ενθουσιαστει.
N ntinaras Established Member 31 December 2010 121 28 October 2024 #23 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said: Φαίνεται ότι οποιαδήποτε ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ πηγή υπάρχει ασυχρονιαμος. Άρα δεν μιλάει σωστά η ΤV με τις πηγές . Κάποια ρύθμιση στο μενού HDMI της τηλεόρασης πρέπει να θέλει. Δεν νομίζω ότι φταίει το dune. Click to expand... Ναι αυτο ειναι, αλλα παρ ολα αυτα δε μπορω να βρω τι. Εχει καθυστερηση η εικονα, ερχεται πρωτα ο ηχος καπου 200ms
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said: Φαίνεται ότι οποιαδήποτε ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ πηγή υπάρχει ασυχρονιαμος. Άρα δεν μιλάει σωστά η ΤV με τις πηγές . Κάποια ρύθμιση στο μενού HDMI της τηλεόρασης πρέπει να θέλει. Δεν νομίζω ότι φταίει το dune. Click to expand... Ναι αυτο ειναι, αλλα παρ ολα αυτα δε μπορω να βρω τι. Εχει καθυστερηση η εικονα, ερχεται πρωτα ο ηχος καπου 200ms
K konhat New member 5 January 2009 28 23 February 2025 #24 Καλημέρα σε όλους. Μήπως ξέρει κάποιος γιατί δε με αφήνει να ανοίξω την εφαρμογή της cosmote αλλά μου λέει πως δεν είναι δυνατό γιατί είναι rooted;
Καλημέρα σε όλους. Μήπως ξέρει κάποιος γιατί δε με αφήνει να ανοίξω την εφαρμογή της cosmote αλλά μου λέει πως δεν είναι δυνατό γιατί είναι rooted;