DUNE hd smart,κανενα νεο περι κυκλοφοριας?

Οποιος αγοράσει τώρα τα Smart έχει το δικαίωμα μόλις βγεί το νέο chip 8646 απλά να αλλάξει το ΜΒ του μηχανήματος

το δικαίωμα της αναβάθμισης με έξτρα κόστος δε θα έχει χρονικό περιορισμό λογικά

Ελλαδα δεν εχουν ερθει ακομα.
Στο εξωτερικο εχουν παρει καλες κριτικες, εξαλλου φορανε ακριβως το ιδιο fw με το base/prime 3.0 με ολοιδιες επιδοσεις και chipset.
Η πρωτη φουρνια του D1 στο εξωτερικο φανηκε να εχει καποιες ελλατωματικες παρτιδες.

Last edited:
Εγώ σκέφτομαι να αλλάξω την παραγγελία....(δεν έχω καταθέσει τα λεφτά ακόμα..)και να πάρω το Netgear550. Δεν θέλω να δώσω 270 ευρώ για το Dune ενώ όλοι περιμένουμε το 8646 και 56 της Sigma. Σίγουρα θα βγάλει καινούρια μηχανήματα.....Η όχι .....Εχω "κολλήσει" και δεν ξέρω τι να κάνω..........

Η αληθεια ειναι οτι θα αγοραζα και εγω το Η1 .
Αγορασα τελικα καποια άλλα players γιατι νομιζω πως τελικα θα τσαντιζομουν αν εσκαγα 300 για το Η1 και μετα απο 4 μηνες εβγαινε το Η2 ή το Η1+ η οπως στο καλο θα το ονομασουν.
Το 550 ειναι εξαιρετικη επιλογη για τα χρηματα του.

Η αληθεια ειναι οτι θα αγοραζα και εγω το Η1 .
Αγορασα τελικα καποια άλλα players γιατι νομιζω πως τελικα θα τσαντιζομουν αν εσκαγα 300 για το Η1 και μετα απο 4 μηνες εβγαινε το Η2 ή το Η1+ η οπως στο καλο θα το ονομασουν.
Το 550 ειναι εξαιρετικη επιλογη για τα χρηματα του.

Εμ...αυτό σκεφτομαι κι εγώ!!! Το 8656 π.χ. έχει ανακοινωθεί ότι βγαίνει τον γενάρη του 2011. Εγώ πιστεύω ότι τον Απρίλη του 2011 θα ´´εχει βγεί νέο Dune .