Dune HD Solo 4K

Re: Απάντηση: Dune HD Solo 4K

Εαν μπορει καποιος ας δοκιμασει κ με br rip σε φακελο να δουμε στα σιγουρα.... επισης διαβασα οτι εαν πας μεασ στους φακελους κ ονομασεις τον srt ως index.srt κατω απο το αρχειο index ισως τους διαβαζει.
Στα dune base αυτο ισχυει αλλα παλι αυτα ειναι χωρις μενου.....ας το δικμασει κι αυτο καποιος.....
Αυτό που μπορώ να σου επιβεβαιώσω (το είδα μόλις τώρα) ότι βλέπει τους εξωτερικούς srt υπότιτλους αν τους ονομάσεις index.srt και τους βάλεις στον ίδιο φάκελο με το index αρχείο αλλά ΜΟΝΟ αν επιλέξεις "Play (lite)". Χωρίς μενού δηλαδή. Αν επιλέξεις με μενού δεν τους βλέπει καθόλου (και λογικό μου ακούγεται). Τουλάχιστον όσο έψαξα δεν..

Θέλει λίγο δουλίτσα ακόμη ο player μου φαίνεται.
Το αρχείο Kong.Skull.Island.2017.1080p.BluRay.REMUX.AVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT δεν μου το παίζει. Βεβαία ο ενισχυτής μου δεν υποστηρίζει Atmos όμως έχει και άλλα audio που τα υποστηρίζει κανονικά. Ο MPC-HC και το Kodi στο NUC το παίζουν κανονικά με ένδειξη DTS HD MA.
Υποψιάζομαι ότι "κολλάει" στο audio. Στέλνει το Atmos που δεν αναγνωρίζει ο ενισχυτής αλλά δεν πάει στο επόμενο stream. Πατάω το audio στο remote control αλλά δεν βγάζει τα audio tracks, τίποτα δεν κάνει. Και δεν μου δείχνει καθόλου εικόνα.
Κοίταξα και τα σχόλια, δεν είδα αναφορά για προβλήματα στο release.
Βεβαία με ανησυχεί το γεγονός πως αν στις ρυθμίσεις του ήχου από bitstream το βάλω decode ούτε τότε παίζει. Δεν θα έπρεπε να παίζει τότε;
Θα το αναφέρω στην Dune μήπως είναι bug;

edit: και ο player της LG (2016) το παίζει κανονικά. Στέλνει DTS στον ενισχυτή (δεν μπορεί να περάσει HD Audio) και με αφήνει να επιλέξω και τα audio tracks.
Και επανέρχομαι στο θέμα. Αφαίρεσα το "Atmos" track με το mkvtoolnix και φυσικά έπαιξε στο Dune κανονικότατα. Το κόλλαγε λοιπόν το Atmos που δεν υποστηρίζει ο ενισχυτής μου. Θα έπρεπε όμως κανονικά να με αφήνει να διαλέξω άλλο track.

Εμενα το atmos μου το περναει σαν true hd δεν πιστευω να ειναι προβλημα του ενισχυτη σου. Και οπως λες mpc-hc και kodi δεν ειχαν προβλημα.

Ερωτηση εχω το NUC6i3SYK με 8GB ddr4 2133mhz και 128gb ssd M.2 σκεφτηκα να το δωσω για να παρω και εγω το player του νηματος. Αξιζει να το κανω η να μεινω στα αυγα μου;

TrueHD υποστηρίζει ο ενισχυτής μου παρόλα αυτά εικόνα τίποτα. Το είδα στο NUC τελικά και δεν το μετάνιωσα (εξαιρετική εικόνα και αυτό).

Όσον αφορά την ερώτησή σου, εξαρτάται.
Αν βλέπεις μόνο MKV (αρχεία δηλαδή), δεν θες Full Blu-ray menu, δεν θες το myCollection (που προσωπικά το βρίσκω κατώτερο του Kodi) και αν το NUC σου παίζει ικανοποιητικά 4k αρχεία (2160p), τότε κάτσε στα αυγά σου :p

Βέβαια είναι και το θέμα χειρισμού (τηλεκοντρόλ VS ποντίκι/keyboard/κινητό) αν σε σκαλώνει.
Αλλά το NUC έχει άλλα πλεονεκτήματα (πχ multitasking-κατεβάζω ταυτόχρονα).

Πάντως και το Dune έχει πολύ καλή εικόνα (αν και την περίμενα καλύτερη) αλλά πιστεύω το NUC ακόμη και με low προς medium ρυθμίσεις madVR βγάζει πιο sharpness εικόνα. Γούστα είναι αυτά βέβαια.

Για το NUC υπαρχει εφαρμογη για το κινητο που το κανει ποντικι πληκτρολογιο οποτε δεν μου εχει λειψει το τηλεοκοντρολ συν οτι μπορεις να του βαλεις και τηλεκοντρολ.
Bluray βλεπω ISO αλλα το menu δεν με ενδιαφερει θελω να βλεπω αμεσως την ταινια με τους Ελληνικους υποτιτλους, ακομα και ολοκληρο bluray να εχω αφαιρω αυτα που δεν θελω με το dvdfab
4K παιζει το πηγα σε φιλο πόυ εχει τηλεοραση 4k αλλα δεν με ενδιαφερει γιατι δεν εχω τηλεοραση που να παιζει 4k οποτε αχρηστο μου ειναι.

Επειδη στο Nas εχω φτιαξει ολη την συλλογη με yadis (λογω Dune Smart) φανταζομαι οτι και το Solo υποστηριζει yadis, σωστα;

Από ότι διάβασα στα ξένα φόρουμ, υποστηρίζει κανονικά.

Στο site της Dune (το οποίο ελέγχω σχεδόν καθημερινά) είχε αναρτηθεί στην κατηγορία "firmware updates" και το μοντέλο Dune HD Neo 4K.
Τις επόμενες μέρες εξαφανίστηκε όμως το "τσίμπησα" το screenshot την κατηγορία "Reviews".

Πρόκειται για νέο μοντέλο;

Καλησπέρα τελικά με το ανδροιδ είχαμε καμία εξέλιξη και το dune hd solo ?
Και κάτι άλλο , στο solo όταν έχω το iphone π.χ και θελω σε ένα βίντεο να κάνω screen share ενώ μου βγάζει το εικονίδιο να στριμαρω στην tv μου παίζει μόνο ήχο !
Επειδή η Tv μου δέν στριμαρει μάλλον υπάρχει κάποια λύση μέσου Dune?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα τελικά με το ανδροιδ είχαμε καμία εξέλιξη και το dune hd solo ?
Και κάτι άλλο , στο solo όταν έχω το iphone π.χ και θελω σε ένα βίντεο να κάνω screen share ενώ μου βγάζει το εικονίδιο να στριμαρω στην tv μου παίζει μόνο ήχο !
Επειδή η Tv μου δέν στριμαρει μάλλον υπάρχει κάποια λύση μέσου Dune?

Δεν θα υπάρξει Android για τη συσκευή αυτή.
Με 512mb ram, μάλλον ορθά έπραξαν.

Όποτε για να τα έχω αυτά τι πρέπει να πάρω τώρα για να έχω και την ποιότητα του dune γενικά ; Που κοιτάω; Έχω καιρό να ασχοληθώ με τα media player ..

Όποτε για να τα έχω αυτά τι πρέπει να πάρω τώρα για να έχω και την ποιότητα του dune γενικά ; Που κοιτάω; Έχω καιρό να ασχοληθώ με τα media player ..

Ειδικά αν θες και google cast πας σε Nvidia shield

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD Solo 4K

Ειδικά αν θες και google cast πας σε Nvidia shield
Κατάλαβα , αν και δεν ασχολούμε πολύ με την google , υπάρχει και άλλη λύση σε κάτι ποιο καινούργιο δυνατό ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD Solo 4K

Κατάλαβα , αν και δεν ασχολούμε πολύ με την google , υπάρχει και άλλη λύση σε κάτι ποιο καινούργιο δυνατό ;

Τέλος του μήνα βγαίνει το νέο shield.

Ξαφνικά εκεί που πήγα να αλλάξω ένα Switch Hub και αλλαξα και καλωδιο ,δεν δουλεύει η θήρα Ethernet από το Dune HD Solo 4K , πιέζοντας λίγο προς τα επάνω δουλεύει, αλλά μόλις το αφήνω νεκρό !
τι γινετε τώρα σ αυτή την περίπτωση ? με WIFI δουλεύει με της κεραιες του κανονικά , αλλά μου είναι απαραιτητο εκεί που το είχα συνδεδεμένο η ενσύρματη σύνδεση !

Δοκιμασα 2-3,μερικά δεν πιανουν ούτε όταν το πιέζω προς τα πάνω !

αν μπορεις,τραβας προς τα κατω ελαφρα τα συρματακια του εσωτερικου βυσματος,για να κανει καλυτερη επαφη.
Βαλε ενα ψιλο κατσαβιδακι και πιεσε ελαφρα προς τα κατω.