μηχανακι τεχνολογιας που να εγγυαται το μελλον.. δεν υπαρχει και ουτε θα βγει.. αυτο το γνωριζεις πολυ καλα.
Μην παιζουμε με τις λεξεις.
Το συγεκριμενο ''πουλαει'' το 4Κ (σε αυτο αναφερομαι) και τι ακριβώς ''4Κ'' παιζει;
Το μονο ουσιαστικά ''επισημο'' 4Κ υλικό ειναι αυτό των Ultra HD δισκων, το οποίο φυσικα δεν μπορει να παιξει μιας και δεν κυκλοφορει σε σπασμενη μορφή ακόμη.
Και αυτό που λεω ειναι ότι, με βάση αυτα που εχω δει και καταλαβαινω, ακομα και αν και οταν κυκλοφορησει τετοιο υλικο, το κοβω απιθανο να το παιζει.
παντα τα early adopt προιοντα θα ειναι ακριβα με παιδικες ασθενεις, ελλειψεις..
early adopt σημαινει να ρισκαρεις δοκιμαζοντας κατι που υποσχεται κατι
Τουτο, για οποιον καταλαβαινει, δεν υποσχεται πρακτικα τπτ νεο
Οταν ερθουν πραγματικα τα 4Κ, θα πρεπει να το αλλαξεις.
Είσαι άδικος απλά επειδη με το πρώτο fw δεν παίζει σωστά τους 3d υπότιτλους. (αυτό βεβαια δεν σημαίνει οτι θα το κάνει μελλοντικά).
lol, κοροιδευομαστε;
''επειδη απλώς δεν παίζει με το πρωτο firm'';
Το λες αυτό 3 χρονια μετα το Base3D;
Αφου όλοι ξερουμε (κι εσυ πρωτος απ ολους) οτι το να παιξει σωστα BD 3D ειναι κατα 99% απιθανο.
Οι προηγούμενη γενιά ουτε tv tuner είχε , ούτε VXP επεξεργαστή εικόνας , ουτε blu ray menu διάβαζε.
Αν το αγορασει καποιος για tv tuner, παω πασο
VXP; Δλδ μου λες οτι θα εχει καλυτερη ποιότητα εικονας στα BD από τα παλια; Εσυ δεν εγραψες καπου παραπανω ότι δεν θα εχει διαφορα στην ποιοτητα;
BluRay menu εχει το smart (5ετίας και βάλε και στη μιση τιμη), αυτό λέω.
Για καποιον που θέλει ΤΩΡΑ το καλύτερο , ευτυχώς η δυστυχώς , το Dune 4K Solo μάλλον θα πρέπει να πάρει.
Αν θες ΤΩΡΑ το καλύτερο, παίρνεις ενα smart και περιμενεις να βγει καποιο που να παιζει 4Κ.
4Κ ''ΤΩΡΑ'' απλά ''ΔΕΝ''.
Εχω δει και Hi End pc με κορυφαίες καρτες γραφικών και Lumagen να μην μπορούν να ταιριάξουν καν σωστά με αποτέλεσμα να υπαρχει stuttering και lip sync προβλημα συγχρονισμού. Αυτα τα θέματα δεν υπάρχουν και δεν υπήρχαν ποτε σε Dune .Plug n play με κορυφαία ποιότητα εικόνας.
lol
Συγκρινεις ενα Hi End συστημα με Dune;
Προφανως, στο χωρο της εικόνας, οταν ψαχνεις το καλυτερο θα εχεις προβληματα (πχ συνεργασίας μεταξύ συσκευών) τα οποια πρεπει να κατσεις να λύσεις.
Αλλα το κανεις στο βωμό της καλύτερης ποιότητας.
Εκτός βεβαια αν μου συγκρινεις την ''κορυφαια'' ποιότητα εικόνας του Dune με αυτή ενός καλού image processor (σαν τον Lumagen)
Οσο για το plug n play και αυτό, αν και προφανως σε καλύτερη φαση από ενα PC, ειναι υπό συζητηση (βλ. προβληματα που υπαρχουν ακόμα με παναρχαια προτυπα (πχ DD, DTS στο Solo 4K).
Ξέρω πάντως , οτι το Dune που έχεις , σε εχει σώσει καμποσες φορές.
Φυσικα αλλά τι σχέση εχει αυτό;
Το θεμα μας δεν ειναι ''Dune vs X'' (τυπου Apple vs All) οπως το νοιωθεις (και προσπαθεις, χωρις λογο, να υποστηριξεις το Dune) αλλα η κριση ενος συγκεκριμενου προιόντος.
Το smart ειναι μια χαρα προιον, συμφωνω (και εξακολουθεί να έχει λόγο υπαρξης - σε αντίθεση με το Solo 4K).
Σε οτι εχει να κάνει με το επίσημο 4Κ , η UHD η δεν ξερω εγω πως λέγεται , το 4Κ Solo ποτέ δεν υποστήριξε οτι το καλύπτει. Οτι υπάρχει τώρα σε 4Κ@30 νομίζω οτι θα το παίξει κανονικά παρόλα αυτά (δεν ξέρω αν υπάρχουν τιποτα εξαιρέσεις.Δεν θα ηταν παράλογο αν αναλογιστούμε οτι οτι κυκλοφορεί σε 4Κ δεν εχει "πρότυπο" )
Τα ειπα παραπανω, για το 4Κ (προτυπο υπάρχει και δεν το υποστηριζει).
''Οτι υπαρχει τώρα'' = πρακτικα τίποτα...
Απο την άλλη , εγω πχ που δεν εχω 3D και εχω το Dune B1 , ειναι λογικό να μην καίγομαι για αναβάθμιση. Αυτό ομως δεν λέει τίποτα για την (μάλλον κορυφαία ) απόδοση του 4Κ Solo.
Κορυφαια, όσο και του Smart...
Ουτε προχειροδουλειά είναι , ουτε entry level .
Entry level δεν το ειπα (δυσκολα θα το ελεγε καποιος, με τετοια τιμη...)
Το ''προχειροδουλεια'' αναφερεται στην μη ουσιαστκη υποστηριξη 4Κ.
Με λίγα λόγια:
Για εμενα, οταν βγαινεις τωρα και πουλας ''4Κ player'' στα 350 Ευρω, πρεπει να εισαι συμβατός με το μονο υφισταμενο προτυπο, το Ultra HD.
Το να παρουσιάζεις ενα μηχανημα με menu 10ετίας το οποίο πρακτικα δεν προσφέρει κατι παραπανω από αυτό που πουλαγες πριν 5+ χρονια (Dune Smart) και να ζητας τα διπλασια χρηματα από οσα ζηταγες τότε, οταν στο ενδιαμεσο μαλιστα εχεις παρουσιασει ενα μαλλον αποτυχημενο προιον (Base 3D), με το οποίο μαλιστα χαλασες την φημη της καλής υποστηριξης που ειχες, ειναι, το λιγότερο, ατυχες.