2 μέρες μετά, και to 101 ακόμα δεν μπορεί να δει το δίκτυο μου!!! Δεν μπορεί να συνδεθεί στα ίδια shares από τα οποία τραβάνε υλικό τα υπόλοιπα μηχανάκια μου! (himedia 600A, bluetimes 3584D, WDTV live, Egreat M31B).... Συγκεκριμένα δεν κατάφερε να συνδεθεί σε windows7 shares με SMB, τα οποία απαιτούν login (έχω χρήστη). Δεν ανοίγει ποτέ το παράθυρο για να κάνει login, απλά βγάζει ότι δεν υπάρχει περιεχόμενο. Άνοιξα και κάποιο shared directory και στο λαπτοπ για δοκιμή (πάλι win7), τίποτα και εκεί. Μπόρεσε να δει shares από ubuntu, αλλά και στο egreat, εκεί άνοιξε το παράθυρο για να κάνω login. Και μπόρεσε μέσω SMB να δει τον δίσκο που είχα βάλει πάνω στο
himedia (χωρίς login έχω το himedia). Όταν όμως πήγα να streemαρω από εκεί avatar.1080.dts.hd.ma-framestor για δοκιμή, κόλλησε και μόνο βγάζοντας ρεύμα επανήλθε... Και όλα αυτά έχοντας κάνει φιρμ upgrade στην τελευταία beta μπας και στρώσει... Ακλαφτο θα επιστρέψει...
Δοκίμασε το Windows share manager δώστα ολα yes κάνε restart και θα παιξουν...μάλλον2 μέρες μετά, και to 101 ακόμα δεν μπορεί να δει το δίκτυο μου!!! Δεν μπορεί να συνδεθεί στα ίδια shares από τα οποία τραβάνε υλικό τα υπόλοιπα μηχανάκια μου! (himedia 600A, bluetimes 3584D, WDTV live, Egreat M31B).... Συγκεκριμένα δεν κατάφερε να συνδεθεί σε windows7 shares με SMB, τα οποία απαιτούν login (έχω χρήστη). Δεν ανοίγει ποτέ το παράθυρο για να κάνει login, απλά βγάζει ότι δεν υπάρχει περιεχόμενο. Άνοιξα και κάποιο shared directory και στο λαπτοπ για δοκιμή (πάλι win7), τίποτα και εκεί. Μπόρεσε να δει shares από ubuntu, αλλά και στο egreat, εκεί άνοιξε το παράθυρο για να κάνω login. Και μπόρεσε μέσω SMB να δει τον δίσκο που είχα βάλει πάνω στο himedia (χωρίς login έχω το himedia). Όταν όμως πήγα να streemαρω από εκεί avatar.1080.dts.hd.ma-framestor για δοκιμή, κόλλησε και μόνο βγάζοντας ρεύμα επανήλθε... Και όλα αυτά έχοντας κάνει φιρμ upgrade στην τελευταία beta μπας και στρώσει... Ακλαφτο θα επιστρέψει...
Δοκίμασε το Windows share manager δώστα ολα yes κάνε restart και θα παιξουν...μάλλον
Θέλει ένα patch μικρό...από HD audio πως πάει; κάνει bitstream;
Παρελήφθη το 1ο ,από μερικά μηχανάκια που περιμένω, το 301 και το απόγευμα θα το στήσω και θα ενημερώσω
Από εδώ http://www.my-htpc.co.uk/shop/article_79-004/Dune-HD-TV-301.html?shop_param=cid=7&aid=79-004&περιμένουμε φίλε .απο που εκανεσ παραγγελίαγιατι ενδιαφερόμαστε και εγω για το συγκεκριμένο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.