Dune HD TV-303D - Σύνδεση σε δίκτυο

wolfmandim

Established Member
4 September 2007
292
Ανω Γλυφάδα
Γειά σας παιδιά,
Εχω το Dune HD TV-303D media player εδώ και αρκετό καιρό. Το χρησιμοποιώ κυρίως για να βλέπω ταινίες HD από εξωτερικό σκληρό. Παίζει άψογα μέχρι στιγμής. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυό μου. Ολες οι άλλες συσκευές, όπως TVs, laptops, εκτυπωτής, συνδέονται χωρίς πρόβλημα, με την εξαίρεση του Dune HD TV-303D που μου βγάζει το μήνυμα "Scan for Wi-Fi networks failed". To PC μου έχει Windows 10 pro x64. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Θα το εκτιμήσω δεόντως!

Απάντηση: Re: Dune HD TV-303D - Σύνδεση σε δίκτυο

Φαίνεται να ψάχνει για ασύρματο δίκτυο. Είναι συνδεδεμένο με καλώδιο Ethernet?

Οχι... Είναι στην κρεβατοκάμαρα, οπότε μόνο ασύρματο βολεύει. Οπως προείπα, η LG τηλεόραση που είναι μαζί του "βλέπει" κανονικά το δίκτυο... Εδώ είναι που ξύνω το κεφάλι μου!
Να τονίσω ότι το PC είναι σεταρισμένο να επιτρέπει σε όλες τις συσκευές να "βλέπουν" Wi-Fi. Μήπως πρέπει να ψάξω και μέσω του PC για να το δώ;

Οχι... Είναι στην κρεβατοκάμαρα, οπότε μόνο ασύρματο βολεύει. Οπως προείπα, η LG τηλεόραση που είναι μαζί του "βλέπει" κανονικά το δίκτυο... Εδώ είναι που ξύνω το κεφάλι μου!
Να τονίσω ότι το PC είναι σεταρισμένο να επιτρέπει σε όλες τις συσκευές να "βλέπουν" Wi-Fi. Μήπως πρέπει να ψάξω και μέσω του PC για να το δώ;

Ένα λεπτό.

Inernet δεν βλέπει ή τα shared folders του δικτύου??
Το PC ΔΕΝ μπορεί να επιτρέπει σε άλλες συσκευές να βλέπουν WiFi - Internet αλλά shared folders.

Εφόσον είναι αυτό το θέμα τότε, έχει να κάνει με τα Win10 όπου τα Dune έχουν θέμα να δουν τα shares...

Κανε ότι λέει εδώ ο φίλος και θα είσαι κομπλέ...

Απάντηση: Re: Dune HD TV-303D - Σύνδεση σε δίκτυο

Ένα λεπτό.

Inernet δεν βλέπει ή τα shared folders του δικτύου??
Το PC ΔΕΝ μπορεί να επιτρέπει σε άλλες συσκευές να βλέπουν WiFi - Internet αλλά shared folders.

Εφόσον είναι αυτό το θέμα τότε, έχει να κάνει με τα Win10 όπου τα Dune έχουν θέμα να δουν τα shares...

Κανε ότι λέει εδώ ο φίλος και θα είσαι κομπλέ...

Προσπαθώ να μπω on-line για να κοιτάξω αν υπάρχει κάποια νέα αναβάθμιση λογισμικού. Δεν βλέπει τίποτα! Μου βγάζει μήνυμα για failure!