Dune Smart & Dune Max media players

Λοιπόν, με την ταινία σε πολλά αρχεία, βρίσκεις αυτό με το οποίο ξεκινάει η ταινία (με το tsmuxer π.χ.) και βάζεις το όνομα αυτού στον εξωτερικό υπότιτλο. Είσαι έτοιμος να δεις την ταινία.

Βιάστηκα να χαρώ τελικά..Τα νέα δεν είναι καλά, το play lite δεν κάνει αυτό που θέλουμε. Βάζοντας τον εξωτερικό υπότιτλο με το όνομα του πρώτου αρχείου (πάντα στην περίπτωση που η ταινία είναι σπασμένη σε πολλά αρχεία) παίζει μεν αλλά μόνο όσο κρατάει αυτό το αρχείο, μόλις δηλαδή η ταινία περνάει στο επόμενο αρχείο ο υπότιτλος ξεκινάει πάλι από την αρχή...Τζίφος γμτ και μιλάμε είχα φτιαχτεί άγρια! :twoguns: :twoguns: :tdown:

το ίδιο ισχυει για όλα τα dune; Το μονο Δηλαδή θετικό ειναι οτι μπορεις να βαλεις εξωτερικο υποτιτλο απο το μενου της ταινίας, μονο αν η ταινία ειναι σε ενα m2ts και Όχι σπασμένη σε πολλα..

E, αυτο ουσιαστικα το κανεις και τωρα απλα βαζοντας τον υποτιτλο με ιδιο ονομα οπως του μεγαλυτερου m2ts που περιεχει την ταινια.
Νοημα θα εχει αν δουμε να δουλευει με bd.iso

Πως μπορώ να μετατρέψω μια ταινία (πλήρη δομή bd) σε bd-iso; Για δοκιμή.
Υ.Γ. Έχεις κάποιος πρόβλημα με τα ψηφιακά; Παρατήρησα μετά το firmware update (και ελπίζω να είναι τυχαίο) ότι όποτε δοκιμάζω να βάλω star ή mega μου βγάζει error και κάνει restart μόνο του. Μόνο σε αυτά τα δύο κανάλια το κάνει.

Re: Απάντηση: Dune Smart & Dune Max media players

Προς nikosmelt http://www.avclub.gr/forum/member.php/2750-nikosmelt

Αυτό μπορείς να το κάνεις με το IMAGE BURN:

http://www.imgburn.com/

Δεν θα κερδίσεις όμως απόλυτος τίποτα κάνοντάς το ISO αντίθετος θα φας το χρόνο σου μιας και το αρχείο θα παραμείνει το ίδιο.Τα ISO κουράζουν τους Player μιας και κατά την αναπαραγωγή κάνει και αποσυμπίεση του αρχείου.Προσωπικά τα συνιστώ μόνο όταν πρόκειται για εγγραφή σε BD-r.

Μπορείς με το TS-MUXER να κάνεις την ταινία σου σε 1 m2ts και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Και γιατι δεν κανει την ταινια mkv με το dvdfab και μετα με το mkvmerge να βαλει και τους υποτιτλους που θελει;

Ετσι εφτιαξα τον Αρχοντα των δαχτυλιδιων που ηταν 6 bluray και χωρις Ελληνικα και τωρα τα εχω σε 3 mkv με dts-hd και Ελληνικα.

Το dvdfab δεν κάνει convert απ' όσο ξέρω.Μιλάς μάλλον για το makemkv και έπειτα mkvmerge αν η ταινία δεν περιέχει Ελληνικά.

Κανει, αν και καλο ειναι και το Makemkv

Απλα εγω στο dvdfab το κανω remux γιατι δεν θελω να εχω μικροτερο μεγεθος αλλα εχει και συμπιεση αν θελει καποιος.

Last edited:
Σήμερα γύρισα στην βάση μου και άνοιξα το Max για να κάνει το update.....ΤΙΠΟΤΑ....

Πατάω "Check Firmware Update" και ΔΕΝ βλέπει το νεο BETA καθόλου.Σκέφτηκα μην τυχόν και το "κατέβασαν" απο την HDI αλλα μόλις είδα απο το PC ότι υπάρχει κανονικά...
Τί παίζει τώρα?
Εσάς σας το βλέπει κανονικά?

Ούτε στο prime το βρίσκει, πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα. Μια συμβουλή πάντως, αν έχεις το πρόσθετο για τα ψηφιακά κανάλια, άφησε το παλιό firmware, το καινούργιο έχει πρόβλημα με τα κανάλια της digea.

Re: Απάντηση: Dune Smart & Dune Max media players

Από τότε που έβαλα το νέο firmware, υπάρχουν αρχεία που όταν τα βάζω να παίξουν, ακούγεται ο ήχος και η οθόνη είναι μαύρη.
Αρχεία καινούρια αλλά και παλιά mkv και avi. (μέχρι στιγμής 4 σε περίπου 100 που έλεγξα)
Τέτοιο πρόβλημα δεν είχα πριν.
Στον υπολογιστή παίζουν κανονικά.

Διαγράφω λοιπόν το καινούριο firmware και βάζω το παλιό.

Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι.
Έχετε κάποια ιδέα που μπορεί να οφείλεται αυτό το πρόβλημα?

Μήπως τα αρχεία αυτά έχουν πολλούς υπότιτλους?? (πολλές γλώσσες υποτίτλων εννοώ.)
Αν ναι δοκίμασε να βγάλεις μερικές απο το αρχείο με το mkvmerge και δες μετά αν σου παίζει.
Ένα τέτοιο πρόβλημα είχα κι εγώ και έφταιγε αυτό!

Η λύση στο πρόβλημα με το encode δόθηκε τελικά απο τον ίδιο τον encoder !!

Sometimes the larger number of subtitles in mkv cause problems with certain players. I don't really know why, but you could remove the unwanted subtitles with mkvmerge if you don't find any solution to your problem.
Έβγαλα ότι sub ήταν αχρείαστο και το αρχείο παίζει τέλεια....

Ας το έχουμε λοιπόν και αυτό υπόψην μας...