Dune Smart & Dune Max media players

στο τελευταιο firmware βαζω ελληνικα στους υποτιτλους και βγαινουν αλλαμπουρνεζικα - ρωσσικα .....
μενου και audio εχω βαλλει αγγλικα αλλα για καποιο λογο με τους υποτιτλους κανει αυτο .....σε βιντεο με ενσωματομενους υποτιτλους φυσικα δεν εχει κανενα προβλημα

στο τελευταιο firmware βαζω ελληνικα στους υποτιτλους και βγαινουν αλλαμπουρνεζικα - ρωσσικα .....
μενου και audio εχω βαλλει αγγλικα αλλα για καποιο λογο με τους υποτιτλους κανει αυτο .....σε βιντεο με ενσωματομενους υποτιτλους φυσικα δεν εχει κανενα προβλημα

Μιλαμε για αρχεια srt που εχει κανονικα μεσα ελληνικα και απο πισι παιζει κανονικα. Παταω sub στο dune και βγαζει εξωτερικος υποτιτλος EN αλλα οταν παταω για να παιξει βγαζει τα 'ρωσσικα".

υ.γ επισης δεν βλεπω πουθενα την επιλογη για 1000αρι δικτυο....? στο τελευταιο beta f/w

Δεν κατάφερα να βρω στο thread αν το hd max έχει ενσωματωμένο jukebox ή θα πρεπει να το εγκαταστήσουμε χειροκίνητα μέσω κάποιο firmware update. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? ευχαριστώ

ελληνικοι υποτιτλοι
1
00:00:25,480 --> 00:00:26,982
Θα σας πω κάτι.

2
00:00:27,178 --> 00:00:30,645
Η οργάνωση του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
συνδέεται άμεσα με τον κομμουνισμό.

3
00:00:30,646 --> 00:00:33,050
Και οι μεγαλύτεροι άνδρες
μπορούν να διαφθαρούν, σωστά;

4
00:00:33,341 --> 00:00:36,077
Ο κομμουνισμός δεν είναι
ένα πολιτικό κόμμα,

5
00:00:36,078 --> 00:00:37,447
είναι μία ασθένεια.

μπλα μπλα μπλα

ονομα αρχειου J.Edgar.2011.MULTi.1080p.BluRay.x264-LOST

και τα εμφανιζει οπως βλεπετε στην φωτο.

Ειτε βαλω auto στους υποτιτλους ειτε ελληνικα , βγαινουν ετσι

Attachments

• IMAG0167.jpg
    IMAG0167.jpg
    39.2 KB · Views: 181
Καπου στο fw εχει επιλογες για encoding.Μπορω να σου πω το απογευμα που θα παω σπιτι ακριβως τι να κανεις.Απλα οπου εχει greek επελεξε τα, και στα υπολοιπα δοκιμασε utf8 .
Οταν το θυμηθω και το δω θα σου γραψω.
Μην ανησυχεις, θεμα ρυθμισεων ειναι.

Χρηστο 1000 ευχαριστω . Με αυτα που μου ειπες ηταν αρκετα για να βρω την λυση ........
Επειδη εχουμε τον ιδιο συνδυασμο (Dune HD Smart H1 + Tplink 1000αρι switch + Synology DS212j) , θελω την βοηθεια σου ή οποιος αλλος βεβαια μπορει να βοηθησει.

Εχουμε και λεμε λοιπον :

1. Την επιλογη για 1000αρι δικτυο στο dune που ειναι ?
2. Στο Synology για να μπορει το dune να βλεπει τις ταινιες , εχω κανει τα εξης (αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστα + ασφαλη τα δεδομενα μου)
- εχω δημιουργησει ενα guest acc και εχω δωσει στα folders που θελω να βλεπω rights μονο να τα διαβαζει
- εχω κανει αctive to NFS service (δεν ξερω αν πρεπει ή οχι αλλα καπου διαβασα στο νετ οτι πρεπει να ειναι ανοιχτο)
Με αυτα τα 2 βλεπω κανονικα τα αρχεια μου απο το ΝΑΣ αλλα γτ πρεπει να δημιουργηθει ο guest. Δεν μπορω σαν admin να βαλω user name - pass και να εχω full access?
3. Οταν δημιουργω shortcut ενος folder στο dune εχει στις επιλογες του φακελου nfs - snb , ποιο επιλεγω ? εχουν διαφορα μεταξυ τους ?
4. αν και αυτη η ερωτηση ανηκει στο yadis θεμα , γιατι ενω με το yadis βλεπω κανονικα τις ταινιες με τα εξωφυλλα , οταν παω να ανοιξω καποια ταινια βγαζει το μηνυμα :
failure to open
url :smb//192.168.2.9/Movies/ 10.000bc//xxxx.mkv

Χαιρετε

Θα ηθελα να κανω ορισμενες ερωτησεις για το DUNE HD SMART H1

• Δεχετε USB HUB με τροφοδοτικο? δηλ. θα μπορω σε μια USB θυρα να βαλω το HUB στο οποιο θα εχω πανω αλλους 2 η 3 εξωτερικους σκληρους ? Θα τους βλεπει το DUNE ?? Θα μπορω να τους διαχειριζομαι ? (Εννοειτε και οι αλλες 2 USB θυρες θα εχουν δισκους πανω)

• Βλεπει δισκους μεχρι 3Τ Σωστα ?

• Ποιο καταστημα στην Ελλαδα το εχει φθηνοτερα ?

Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον απαντησει στα ερωτηματα μου.

:ernaehrung004:

Το Η1 εχει hdd rack ενω στο D1 πρεπει να το ανοιξεις για τοποθετησεις εσωτερικα τον δισκο.Το D1 εχει ακομα lcd οθονη στην προσοψη η οποια ειναι πολυ βολικη αν θες να ακους πχ μουσικη χωρις να εχεις ανοικτη την τηλεοραση.

Το Η1 εχει hdd rack ενω στο D1 πρεπει να το ανοιξεις για τοποθετησεις εσωτερικα τον δισκο.Το D1 εχει ακομα lcd οθονη στην προσοψη η οποια ειναι πολυ βολικη αν θες να ακους πχ μουσικη χωρις να εχεις ανοικτη την τηλεοραση.

Σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες.

Για τα ερωτηματα εδω,εχεις καποια αποψη ?
http://www.avclub.gr/forum/showthre...layers?p=1056374310&viewfull=1#post1056374310

Σε ευχαριστω και παλι,καλη Σαρακοστη !

:ernaehrung004:

Για hub δεν ξερω, αλλα για 3ΤΒ δισκους , γενικα ακουγονται προβληματα.Στην θεση σου δεν θα βασιζομουν πανω του.

Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

4. αν και αυτη η ερωτηση ανηκει στο yadis θεμα , γιατι ενω με το yadis βλεπω κανονικα τις ταινιες με τα εξωφυλλα , οταν παω να ανοιξω καποια ταινια βγαζει το μηνυμα :
failure to open
url :smb//192.168.2.9/Movies/ 10.000bc//xxxx.mkv

Γιατί παίζεις με samba και όχι με NFS;

άνοιξε το yadis στο pc και πήγαινε στα folders που έχεις δηλώσει και μετά το 9 βάλε άνω-κάτω τελεία. Θα χρειαστεί ξανά Process όλα.
Θησαυρός το mpcclub σε κάτι τέτοια.
http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=27808

Last edited:
Να ρωτήσω: αν καρφώσω στο smart D1 στην USB ένα τέτοιο θα παίξει bluray δισκάκι; Αν όχι ποιό έχετε δοκιμάσει και παίζει 100% ;

http://www.plaisio.gr/Computers/Har...Blu-Ray-Writer-Black-Retail-SE-506AB-TSBD.htm

Ενημερώνω ότι πήρα το εξωτερικό το samsung, το βλέπει με την μία άμεσα σαν optical drive, παίζει dvd δισκάκια μια χαρά , αλλά στα bluray βγάζει το γνωστό μήνυμα
PLAYBACK CANCELLED DUE TO SECURITY VIOLATION

και δεν φταίει το region, το μήνυμα το βγάζει ακόμα και στα ντοκυμανταίρ δισκάκια του hitech.

Λέω γνωστό, γιατί απ ότι διαβάζω το μήνυμα αυτό το βγάζει ακόμα και στο smart B1 που έχει BD-DRIVE από "μαμά".

Ποιό καλό παιδί έχει ιδέα τι συμβαίνει;

Υ.Γ παίζω με firmware 110606-1315 αλλά έβαλα και πιό παλιά και πιό καινούργια, τζίφος.

Re: Απάντηση: Dune Smart & Dune Max media players

Ενημερώνω ότι πήρα το εξωτερικό το samsung, το βλέπει με την μία άμεσα σαν optical drive, παίζει dvd δισκάκια μια χαρά , αλλά στα bluray βγάζει το γνωστό μήνυμα
PLAYBACK CANCELLED DUE TO SECURITY VIOLATION

και δεν φταίει το region, το μήνυμα το βγάζει ακόμα και στα ντοκυμανταίρ δισκάκια του hitech.

Λέω γνωστό, γιατί απ ότι διαβάζω το μήνυμα αυτό το βγάζει ακόμα και στο smart B1 που έχει BD-DRIVE από "μαμά".

Ποιό καλό παιδί έχει ιδέα τι συμβαίνει;

Υ.Γ παίζω με firmware 110606-1315 αλλά έβαλα και πιό παλιά και πιό καινούργια, τζίφος.

Για ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.avsite.gr/vb/showthread....4%F9%ED-Dune-HD-Max-amp-Smart-B1-D1-H1/page57