Dune Smart & Dune Max media players

Για τα .avi (ορισμένα) μπορεί να συμβαίνουν 10000 λόγοι. Το ποιο πιθανόν η κωδικοποίηση. Συμβαίνουν σε όλους τους players.

Για Remote control:

1) Αplication αν έχεις iphone (ίσως να έχει και για android αλλά δεν το γνωρίζω).

2) Κάποιο Logitech Harmony.

3) Αν έχεις γνώσεις και το ανοίξεις θα δεις ότι ο αισθητήρας του remote δεν είναι γωνία όπως πρέπει να είναι. Τουλάχιστον στο δικό μου το έφερα γωνία και παίζει τούμπανο και από μακριά.

Είχα πολλά προβλήματα ανεξήγητα κολλήματα reboot shutdowns στα καλά καθούμενα μεχρι που ανακάλυψα ότι φταίει το τροφοδοτικό. Το δικό του είναι 12V 3A και του έβαλα 12V 4A κι εδώ και 15 μέρες δεν έχω δει το παραμικρό κόλλημα και το έχω λιώσει.

Για android παίζει ΑΡΙΣΤΑ με το DMC και διαβάζει και την βιβλιοθήκη του yAdis :
https://play.google.com/store/apps/...jaGFuLmFuZHJvaWQuZHVuZW1lZGlhY29udHJvbGxlciJd

Αλλά το λέω και το ξαναλέω: το touch για τηλεκοντρόλ είναι μόνο για εφφέ!!! Καμιά πρακτικότητα στην καθημερινή χρήση.

Οτι καλύτερο έχω πάρει ποτέ: Logitech Harmony One . ΤΕΛΟΣ.

Για τα .avi (ορισμένα) μπορεί να συμβαίνουν 10000 λόγοι. Το ποιο πιθανόν η κωδικοποίηση. Συμβαίνουν σε όλους τους players.

Για Remote control:

1) Αplication αν έχεις iphone (ίσως να έχει και για android αλλά δεν το γνωρίζω).

2) Κάποιο Logitech Harmony.

3) Αν έχεις γνώσεις και το ανοίξεις θα δεις ότι ο αισθητήρας του remote δεν είναι γωνία όπως πρέπει να είναι. Τουλάχιστον στο δικό μου το έφερα γωνία και παίζει τούμπανο και από μακριά.

Είχα πολλά προβλήματα ανεξήγητα κολλήματα reboot shutdowns στα καλά καθούμενα μεχρι που ανακάλυψα ότι φταίει το τροφοδοτικό. Το δικό του είναι 12V 3A και του έβαλα 12V 4A κι εδώ και 15 μέρες δεν έχω δει το παραμικρό κόλλημα και το έχω λιώσει.

Αποκλείεται το τροφοδοτικο που δίνει η εταιρεία να μη μπορεί να δώσει επαρκές ρεύμα. Κατά πάσα πιθανότητα το μαμίσιο είχε κάποιο πρόβλημα. Με άλλα λόγια και 3Α να ήταν το νεο τροφοδοτικο, θα έπαιζε όπως το μαμίσιο την πρώτη μέρα, δηλαδή δίχως πρόβλημα. Επίσης μπορεί η αλλαγή του τροφοδοτικού να συνέπεσε με μια άλλη αλλαγή (πχ fw) και το μαμίσιο να μην είχε ποτέ πρόβλημα (μπορείς να το διαπιστώσεις αν δοκιμασεις ξανά το παλιό).

Αποκλείεται το τροφοδοτικο που δίνει η εταιρεία να μη μπορεί να δώσει επαρκές ρεύμα. Κατά πάσα πιθανότητα το μαμίσιο είχε κάποιο πρόβλημα. Με άλλα λόγια και 3Α να ήταν το νεο τροφοδοτικο, θα έπαιζε όπως το μαμίσιο την πρώτη μέρα, δηλαδή δίχως πρόβλημα. Επίσης μπορεί η αλλαγή του τροφοδοτικού να συνέπεσε με μια άλλη αλλαγή (πχ fw) και το μαμίσιο να μην είχε ποτέ πρόβλημα (μπορείς να το διαπιστώσεις αν δοκιμασεις ξανά το παλιό).

Το παλιό το δοκίμασα και στο Netgear NTV550 το οποίο έχει 12V 2.5A και κάνει ακριβώς το ίδιο.

Μολις ανοιξα το Player (SMART Η1) μου εβγαλε νεα αναβαθμιση: 130429_1605_b6

Εχει τα skin απο τα νεα DUNE εντος,δε το εψαξα περισσοτερο....

υπαρχει changelog ?

Σε ξένα φορουμ , αναφέρουν χρήστες οτι εχει χαθεί η δυνατότητα αναπαραγωγής full blu ray με μενου (!!!!) και πως το επισημο wifi usb stick δεν λειτουργεί.
Ειδικά αν ισχύει το πρώτο, εγω δεν παίζει να το βάλω.
Επίσης εχει μπει το Dune Apps , μπορεί να μπουτάρει κατευεθείαν στο Yadis , και μάλλον έχουν βάλει νέο web browser (opera kit που είχαν υποσχεθεί?)

Last edited:
Σε ξένα φορουμ , αναφέρουν χρήστες οτι εχει χαθεί η δυνατότητα αναπαραγωγής full blu ray με μενου (!!!!)
Ηταν το πρωτο που σκεφτηκα οταν ειδα οτι βγηκε το firm.

Δεν θα μου κανει και τρελή εντύπωση μεταξύ μας....

Ηταν το πρωτο που σκεφτηκα οταν ειδα οτι βγηκε το firm.

Δεν θα μου κανει και τρελή εντύπωση μεταξύ μας....

Eίναι εντελώς παράλογο αφου τα μηχανακια αυτά εχουν κανονικά bd licence.
Η πλάκα είναι οτι ενας που ειχε το Dune Max εγραψε οτι πλέον στην αρχική οθονη αντι για Blu ray drive του βγάζει dvd drive :p Ηθελε να τους σφάξει :p
Κάποια χαζομάρα εχουν κάνει.Λογικά θα την διορθώσουν.

ΥΓ.Απο τότε που ασχολήθηκες με τα media players , εχει πάρει τα κάτω της η Dune :p

Eίναι εντελώς παράλογο αφου τα μηχανακια αυτά εχουν κανονικά bd licence.
Ειχαν licence όταν ειχαν βγει.

Σημερα δεν θα επαιρναν (λογω Cinavia).

Οποτε ισως ειναι λιγο λεπτή η (νομική) γραμμή.

Κάποια χαζομάρα εχουν κάνει.Λογικά θα την διορθώσουν.
Εννοειται. Ειναι προφανες. Τους εχουμε απολυτη εμπιστοσυνη. Την εχουν κερδίσει άλλωστε. :p

ΥΓ.Απο τότε που ασχολήθηκες με τα media players , εχει πάρει τα κάτω της η Dune :p
Από τοτε που ασχολήθηκα με τα mp απλώς υπάρχει κάποιος σοβαρός που να ασχολείται με αυτά τα (μη σοβαρα) μηχανακια :p

Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

και μάλλον έχουν βάλει νέο web browser (opera kit που είχαν υποσχεθεί?)

ΔΕΝ bootαρει καν ο browser στο δικο μου...Οpera kit και ΤΡΙΧΕΣ !

Παντως επειδη καπου διαβασα οτι δε παιζει .ISO δεν ισχυει....τα παιζει κανονικα...

BD menu δοκιμασες αν παιζει;

Επισης, μπορεις να γυρισεις σε προηγουμενο firm κανονικα;

Μπορείς να γυρίσεις κανονικά. ..
Το δοκιμασες / το διαβασες καπου συγκεκριμένα;

Ή απλώς βασίζεσαι στην προγενέστερη εμπειρια με dune firms;

(αυτη που μας οδήγησε εδω που ειμαστε....:p)

Re: Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

ΔΕΝ παιζει !
LOL!

Οι τυποι στην Dune το χουν χασει εντελως, εχουν βλακεψει με τα facebook και τις γυαλιστερες φωτο και πανε απ το κακο στο χειρότερο.

ΥΓ thx 4 the info

ΥΓ 2 Σημειωνεται ότι ο mod της κατηγοριας απαντησε μονο στο αν μπορεις να γυρισεις σε παλιο firm και οχι στο οτι δεν παιζει bd menu (κατι που σιγουρα εχει επιβεβαιωσει ηδη απο 567 sites / forums). Ενδεικτικό της μερολητικής διαχείρησης που τυγχάνει η, καημένη, κατηγορια των mp :p :p :p

Last edited: