Dune Smart & Dune Max media players

Re: Nεα media players απο την HDI ! (Dune Smart & Dune Max)

προσπαθω να κανω την αναβαθμιση στο max και μου βγαζει

''σφαλμα: open failed (1502)''

any ideas?

Άμα το κατεβάσεις και το περάσεις από στικάκι;

Πριν ήμουν στο φίλο μου με το Max, το κατέβασε και το εγκατέστησε κανονικά.

απο στικακι καταφερα και το αναβαθμισα κανονικα,ειχες δικιο, σε ευχαριστω!!!!

Μηπως βγηκαν DVB-T tuner cards για το max?

Μπορει καποιος να μου πει αν

1. Παιζουν m3u playlists οπου τα αρχεια ειναι video και οχι audio και δη random.

2. An o samba server ειναι ενεργος συνεχεια η πρεπει να τον ενεργοποιησεις.

3. Αν (μεσω samba server) κανεις map το δισκο του και αποθηκευεις εκει τα downloads απ' ευθειας, παραφορτωνει το μηχανημα ετσι ωστε να εχει προβλημα καποιος που εκεινη την ωρα παρακολουθει μια ταινια?

3α. Στην περιπτωση του max, θα μπορουσαμε να προσθεσουμε και ταυτοχρονη εγγραφη απο DVB-T stick και time shift για να δουμε αν παραφωτωνεται το συστημα. (Υποστηριζει το max time shift?)

4. Για οσους εχουν max και Dreambox με εσωτερικο δισκο, ειναι η εγγραφη, αναπαραγωγη και time shift το ιδιο καλα? π.χ. Το Dreambox θυμαται που σταματησες την αναπαραγωγη του καθε αρχειου και προσφερει τη δυνατοτητα να συνεχισεις απο εκει την επομενη φορα. Επισης, προσφερει δυνατοτητα edit καποιας εγγραφης (αφαιρεση διαφημισεων).

Last edited:
Απάντηση: Nεα media players απο την HDI ! (Dune Smart & Dune Max)

Παιδιά, το Dune HD Center που έχω τα ´παιξε λίγο και σκέφτομαι μήπως είναι ώρα για αναβάθμιση.

Καθώς πήγα μια μέρα να τραβήξω πίσω από το ρακ ένα καλώδιο από σκληρό δίσκο, είχε σκαλώσει και τραβώντας για να το βγάλω έγινε η ζημιά.
Είχε σκαλώσει το μαμημένο πάνω στο καλώδιο HDMI του Dune και καθώς τραβούσα χάλασε η έξοδος HDMI.
Το πήγα μήπως το φτιάξουν κάτι ηλεκτρονικοί τηλεοράσεων εδώ στην περιοχή μου αλλά απ´ότι μου είπαν δε βλέπω να γίνεται δουλειά.
Αλήθεια είναι τόσο δύσκολο να αντικατασταθεί η έξοδος HDMI;
Αυτοί είπαν οτι δεν είναι εύκολο και οτι πρέπει να αλλαχθεί ολόκληρη η πλακέτα που βρίσκεται πάνω.:bigcry:
Εκτός αυτού από καιρό δεν δούλευε και το optical drive για τα δισκάκια.

Αν πάω για το Dune max θα έχουμε αναβάθμιση σε σχέση με το center ή θα είμαστε περίπου μια από τα ίδια;
Στον τομέα της εικόνας που κυρίως με ενδιαφέρει θα δω διαφορά;

Τι λέτε να κάνω να πάω για το max ή να επιμείνω και να φτιάξω το center;
Σκέφτομαι οτι αν μείνω στο center θα μου φύγει κανένα 100ρικο για μεταφορικά επισκευές.

Αν πρόκειται να έχω καλύτερο μηχάνημα με το max και κυρίως καλύτερη εικόνα να διαθέσω τα χρήματα εκεί και να εγκαταλείψω το center.

Καποιος εθελοντης για το ποστ 86?

1300198221696404686_574_574.jpg

13001981881003718291_574_574.jpg

Δεν γνωρίζω ακόμα αν το jukebox είναι ενσωματωμένο η όχι.
Δίνει όμως το φρεσκαρισμα που έλειπε .
Ακόμα όχι για prime/base 3.0

Last edited:

Πέρασα το καινούργιο firmware , και είναι πολύ καλό. Φρέσκια εικόνα , το radio δουλεύει κανονικά , έχουν προσταθεί πολλοί ελληνικοί σταθμοί , απο τα πρώτα που παρατήρησα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω το μενού με τις εικόνες-εξώφυλλα των ταινιών που δείχνει το site. Ισως δεν έχει σχέση με το firmware και να είναι απλά η εικόνα που δίνει το yadis (που βρίσκω πολύ άβολο για διάφορους λόγους).

Μπορει να τσεκαρει καποιος αν απο την οπτικη η την ομοαξονικη οταν παιζει
αρχεια 24/96 η 24/192 flac η wav το σημα παραμενει 24/96 η 24/192 ?
Δεν με ενδιαφερει το HDMI.

Έχω το D1. Πρώτη φορά δοκίμασα να παίξω ελληνικούς υπότιτλούς αλλά μου τουσ βγάζει αλαμπουρνέζικα. Μέχρι στιγμής έβαζα αγγλικούς και δεν είχα παρατηρήσει κάτι αρνητικό. Τα αρχεία που χρησιμοποιώ είναι str. Any suggestions?

Απάντηση: Nεα media players απο την HDI ! (Dune Smart & Dune Max)

Βάλε στο setup Subtitle encoding->CP1253 ή Greek δε θυμάμαι πως το γράφει ακριβώς αυτή τη στιγμή!

Παρατήρησε κανείς ότι το 110314 ήταν λειψό; Στις ρυθμίσεις έλειπαν πολλές επιλογές. Στο site της Dune που πήγα για να κατεβάσω το προηγούμενο, το είχαν κατεβάσει.

Nεα media players απο την HDI ! (Dune Smart & Dune Max)

Ρε παιδια τοσο καιρο περιμενω να μου απαντησει καποιος στο ποστ 86 αν οχι ολοκληρο, τουλαχιστον οτι μπορει ο καθενας...

Παραδειγμα playlist:
Code:
#EXTM3U

\path\File1.avi
\path\File2.mkv
\path\File3.mp4
\path\File4.ts
\path\File5.divx
\path\File6.wmv

Ευχαριστω

Δε μπορώ να παίξω υπότιτλους που πέρχονται πακέτο με τα remuxes και τα οποία είναι με κατάληξη .sup. Any ideas?