Dune Smart & Dune Max media players

Δεν δειχνει εννοεις.Αν εχεις την τελευταια εκδοση του fw και δεν σου δειχνει, τοτε μαλλον δεν υποστηριζει, η το κανει με αλλο τροπο.Σε καθε περιπτωση δεν πρεπει να σε ανησυχει.

Δεν υπαρχει κανενα Eject και εγω τους δισκους ετσι τους βγαζω στο MAX και δεν εχω προβλημα.

Πως μπορω να κανω repeat μονο ενα αρχειο video; Εχω σε εναν φακελο το antiIR και το plasma noice και ενω επιλεγω να μου παιξει το ενα video παταω το pop up menu και στο playlist επιλεγω με το 7 να εχω επαναληψη αλλα οταν τελειωσει το ενα video μου παιζει το επομενο και κανει επεναληψη σε οτι εχω μεσα στον φακελο.

Βρηκα λυση! Απλα στο setup - διαφορες - file browser εχει επιλογη το τι θα κανει το πληκτρο enter και το πληκτρο play και πρεπει να τα βαλεις στο Αναπαραγωγη απλου αρχειου και οχι στο Δημιουργια λιστας αναπαραγωγης

Μαλιστα...εχω βαλει SD καρτα 4GB ετσι κι αλλιως γι'αυτη τη δουλεια....

Αραγε αν "καρφωσω" πανω ενα USB Stick μονιμα θα το αναγνωριζει σαν αποθηκευτικο μεσο ? :idea: χμμμμμ...

:ernaehrung004:

Σβησιμο καλυτερα.

Πως τα καταφερνει η HDi και οι beta εκδοσεις της ειναι στον αερα περισσοτερο απο τις stable?

Λοιπόν έχω ένα προβληματάκι σε D1.

Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισαν τα torrents μετά από 20-30 sec να μου βγάζουν μήνυμα Cannot find the path secified και να κοκκινίζουν και να σταματάει το d/l (ενώ αρχίζει κανονικά και δημιουργεί και το folder)

Πήγα να κάνω check partion στον εσωτερικό δίσκο και μου λέει Error not EXT2/EXΤ3? Στα info του δίσκου είναι EXT2 και το φορμάρισμα το είχα κάνει με το D1.

Πάω να κάνω system storage ένα usb stick των 8gig (που το είχα και παλιότερα αλλά το χρησιμοποίησα για κάτι άλο μετά) και μου βγάζει συνεχώς errors. Πάω να κάνω format το stick σε ext2 και μου βγάζει πάλι error.

Έβγαλα τον εξωτερικό σκληρό που έχω εδώ και ένα μήνα μπας και ξεκολήσει αλλά μάταια.

Να σημειώσω πως τις ταινίες που έχω ήδη στο δίσκο τις παίζει κανονικά.

Εχεις βαλει το τελευταιο beta firmware? και αν ναι περασε το παλι μηπως δεν εκατσε καλα.

Το τελευταιο firmware έχω από τη μέρα που βγήκε. Τώρα κάνει check partition στον σκληρό τον εσωτερικό (μέχρι πρόσφατα δεν έκανε) και αναμένω αποτελέσματα. Δοκίμασα με ένα ακόμα usb και κάνει πάλι τα ίδια. Θα ξανά περάσω το firmware και θα ενημερώσω.

Ειναι να μου χαρισει ενας φιλος εναν Denon που δεν θυμαμαι μοντελο αλλα δεν εχει hdmi αλλα εχει 7.1 εισοδο. Αν συνδεσω το dune απο την 7.1 εξοδο λογικα δεν πρεπει να μου περναει dts-hd κλπ εστω για προσωρινη λυση μεχρι να παρω καινουριο; Γιατι τωρα εχω αλλα εξοδα την βαφτιση της μπεμπας.