Καλησπέρα.
Δεν έχω ιδέα από δορυφορικά κλπ και γι' αυτό ρωτάω εδώ
. Στήνω για ένα φίλο ένα HTPC. Αυτός έχει και Nova, το full πακέτο. Γι' αυτό κι' εμένα μου πέρασε η σκέψη για το αν αξίζει στο HTPC να του βάλω μια HD κάρτα, πχ μια Skystar HD2. Υποθέτω ότι αφού ήδη έχει πιάτο κλπ θα λειτουργούν όλα χωρίς πρόβλημα, σωστά;
Ως προς το περιεχόμενο, τι κανάλια θα πιάνει που δεν πιάνει τώρα; Θα πιάνει από τον ίδιο δορυφόρο που πιάνει και η Nova ή θα πρέπει να γυρίζει το πιάτο για άλλο δορυφόρο; Θα μπορεί να πιάνει BBC HD για να πηγαίνω εκεί τις Κυριακές για F1; :ADFADF1:
Sorry αλλά είμαι τέρμα άσχετος και δε μπορώ να σας βοηθήσω άλλο με περισσότερες πληροφορίες
. Δεν ξέρω τώρα από ποιο δορυφόρο πιάνει κλπ. Αν βοηθάει καθόλου για τους δορυφόρους είμαστε Καλαμάτα.
Δεν έχω ιδέα από δορυφορικά κλπ και γι' αυτό ρωτάω εδώ

Ως προς το περιεχόμενο, τι κανάλια θα πιάνει που δεν πιάνει τώρα; Θα πιάνει από τον ίδιο δορυφόρο που πιάνει και η Nova ή θα πρέπει να γυρίζει το πιάτο για άλλο δορυφόρο; Θα μπορεί να πιάνει BBC HD για να πηγαίνω εκεί τις Κυριακές για F1; :ADFADF1:
Sorry αλλά είμαι τέρμα άσχετος και δε μπορώ να σας βοηθήσω άλλο με περισσότερες πληροφορίες