DVB-T on Panasonic TX-P42S10E

Homerta

New member
23 June 2012
4
Aγαπητοί φίλοι ζητώ την βοήθεια σας.Μου δώσαν μία Panasonic TX-P42S10E με την οποία έχω το έξής πρόβλημα : Στα ψηφιακά επίγεια κανάλια έχω εικόνα και ήχο μόνο στα Κρατικά (MPEG-2)Στα επίγεια ψηφιακά κανάλια της DIGEA (MPEG-4) έχω μόνο ήχο και καθόλου εικόνα.Please HELP.... Δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίνε οι ρυθμίσεις της TV ή αν είναι χαλασμένη .Μήπως πρέπει να το πάρω απόφαση και να αγοράσω ξεχωριστό Αποκωδικοποιητή ????

Όχι δεν χρειάζεται. Απλά πήγαινε στο μενου Ρυθμίσεις>Μενου Συντονισμού DVB-T. Εκεί υπάρχει η επιλογή Εισαγωγή Καναλιών HD η κάτι παρόμοιο. Ενεργοποίησε την και θα βρει και τα MPEG4

Υ.Γ. Καλώς ήρθες στην παρέα -bye-

Ευχαριστώ πολύ . Με βοήθησε. Τα βρήκα όλα και με σήμα καμπάνα. Αλλά μπορεί να μου πεί κανείς γιατί τα κρατικά κανάλια (ΕΤ!,ΝΕΤ,ΕΤ3) έγιναν πολύ ασθενή ενώ πριν τα επιανε κανονικά (Περιοχή Αθηνών).

Δηλαδή μόλις ενεργοποίησες τα MPEG4 χάλασαν τα MPEG2; Μυστήριο σύμπτωμα, δεν το έχω ξανακούσει.

Μήπως γίνονται αλλαγές στους πομπούς για το switch off;

Ισως δε με τρελενει και ιδιατερα αν συνεχίσει για πολύ θα επανέλθω
Thanks anyway !!!

Τελικά παρατήρησα ότι τα Κρατικά κανάλια δεν τα πιάνω ούτε με τον αποκοδικοποιητή στην CRT TV μου άρα είναι πρόβλημα της ΕΡΤ κι οχι της τηλεόρασης μου .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Υ.Γ. : Είχε δίκιο η φίλη μου που σας σύστησε. Είστε Αψογοι.