Dvbviewer και skystar hd ?

22 June 2006
35,303
NEO HRAKLEIO
Τελικα αποφασισα να αγορασω το dvbviewer για να δω τι θ απογινει τελικα με την skystar hd καρτα μου.
Μεχρι στιγμης δεν συνεργαζεται με progdvb kai altdvb και τα ψιλοκαταφερνει με το dvbdream (me αρκετα κοληματα και σπασιματα).

επειδη εχω 2 pc (σαλονι και γραφειο) ξερει κανεις αν μπορω και πως να κανω streaming hd channels απο το ενα pc sto allo ?
Το εχει δοκιμασει κανεις ?
Χρειαζεται να παρω 2 φορες το dvbviewer ή οχι ?

Γιαννη θα σε παρω τηλ καποια στιγμη να πουμε 5 πραματα.

Με τι driver δοκιμάζεις την skystarHD στο Altdvb;
Απ ότι ξέρω υπάρχουν αρκετά άτομα που τους δουλεύει μια χαρά ο συνδυασμός Altdvb-skystarHD.
Τα σπασίματα και τα κολλήματα είναι λόγω επεξεργαστή και κυρίως κάρτας γραφικών.
Αν η κάρτα σου (γραφικών) υποστηρίζει hardware acceleration τότε δεν θα έπρεπε να έχεις σπασίματα εικόνας.
Αν έχεις Nvidia όπως εγώ, δοκίμασε codec cyberlink h.264 και από το Cyberlink PowerDvd - Configuration, τίκαρε την επιλογή "enable hardware acceleration"
Κι εγώ είχα σπασίματα και μόλις το έκανα αυτό, τα HD κανάλια απογειώθηκαν με την Nvidia 8800GT.

Δεν ειναι προβλημα του Pc, ειναι πολυ δυνατο (core2duo 2.66 , 2gb ram , nvidia 8600gts).
Eχω επιλεξει ολα αυτα που λες, αλλα με το altdvb τιποτα.
Με το dvbviewer τα πραγματα ειναι καλυτερα (περιμενω και τη κανονικη εκδοση για τελικα συμπερασματα).
Oσον αφορα drivers τα πραγματα ειναι πολυ μπερδεμενα.
Me opoio driver εκτος των original το μηχανημα κρασαρει και δεν επανεκινει καν !

Με το δικτυο κανεις ?

Eχω την απλη skystar hd (ixi 2).
Τελικα, μολις κατεβασα τη τελευταια εκδοση 3,9,4 και ολα καλα !!!
Παιζει καλα προς το παρον, και ολο το βραδυ θα τη δοκιμαζω.
Το μονο θεμα τωρα ειναι πως θα δω εικονα και στα 2 pc (γραφειο σαλονι).
Ξερει κανεις ?
Εχει δοκιμασεi κανεις την επεκταση με το CI module ?

Last edited:
Έχω την Technotrend S2-3200 με CI. Είναι ίδια κάρτα με την skystar HD. Με module Viaccess και κάρτα ΗD Suisse βλέπω άψογα το Ελβετικό κανάλι. Με Dvbviewer 3.9.4

Εγώ πάντως με την wintv hvr 4000 δεν κατάφερα να κινήσω το πιάτο.
Αντίθετα με την παλιά skystar2 dvb-s δουλεύει μια χαρά το ss2diseqC.
Ετσι έχω και τις δυο κάρτες στο pc και κινώ το πιάτο με την ss2 για να πάω στον δορυφόρο που θέλω να δω HD...και βλέπω με την Hauppauge.

Κάτι ανάλογο κάνει και ο Sotos με την skystar HD2 επειδή απ ότι λέει δεν δουλεύει σωστά η κίνηση ούτε με την HD.

Προφανώς είναι θέμα κάρτας-driver και δεν έχει να κάνει με το dvbviewer.

Eχω την απλη skystar hd (ixi 2).
Τελικα, μολις κατεβασα τη τελευταια εκδοση 3,9,4 και ολα καλα !!!
Παιζει καλα προς το παρον, και ολο το βραδυ θα τη δοκιμαζω.
Το μονο θεμα τωρα ειναι πως θα δω εικονα και στα 2 pc (γραφειο σαλονι).
Ξερει κανεις ?
Εχει δοκιμασεi κανεις την επεκταση με το CI module ?

Γιαννη απο που την κατεβασες?