DVD με divx usb και εξωτερικους υποτιτλους

cinemania

New member
12 June 2008
61
Καλησπερα

χρειαζομαι τις γνωσεις σας

ενδιαφέρομαι για την αγορα ενος dvd player με usb, αναπαραγωγη divx και υποστηριξη ελληνικών υποτίτλων (.srt κλπ κλπ)

Σημαντικό ειναι να κρατηθεί χαμηλά το κόστος (κάτω απο 80 ευρω)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας

απο τα 2 που σου προτεινε ο φιλος απο πανω θα σου ελεγα να πας προς το lg.
Το hyundai το ειχα παρει πριν μερικους μηνες και το ειχα τεσταρει για ενα δεκαημερο και ηταν πολυ επιλεκτικο στο τι υποστηριζε να παξει απο πλευρας αρχειων. Σημειωτεον πως τα αρχεια που δοκιμασα τοτε, επαιζαν ΟΛΑ σε ενα dvd player GVG πενταετιας που το ειχα παρει απο το Carefour.
όπως καταλαβαινεις το ειχα γυρισει πισω το hyundai και γι' αυτο δεν στο προτεινω. Βεβαια ενδεχεται να ειχα πετυχει ελαττωματικο κομματι αλλα οφειλω να στο πω.
επισης θα σου προτεινα κι αυτο το οποιο εχω δοκιμασει και δεν ειχε κανενα προβλημα. Το μονο θεμα που ειχε ηταν πως η γραμματοσειρα των υποτιτλων οταν αυτοι ηταν ξεχωριστο αρχειο srt ήταν λιγο αστεια:

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/DVD-Players/TURBO-X-DVD-PLAYER-DV-HD100-DV-HD100.htm

To GVG το είχα και εγώ. Με παίξιμο σχεδόν κάθε μέρα,fast forward, rewind κράτησε 2 χρόνια. Από τα καλύτερα. Το Hyundai το πρότεινα γιατί έχω μοντέλο Hyundai διετίας και παίζει σχεδόν τα πάντα. Αλλά μπορεί τα καινούργια μοντέλα να έχουν άλλα chip και να παίζουν λιγότερα αρχεία.

Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις

Απο τα 2 που αναφέρατε το hyundai ειπατε οτι το εχετε δοκιμασει

Για το LG τι γινεται? Υποστηριζει MKV? Ξερετε?

Υπάρχει κανεις που να το εχει δοκιμάσει?

Το hyundai που ειχε προβληματα και γιατί δεν το προτιμάτε απο το LG?

To GVG το είχα και εγώ. Με παίξιμο σχεδόν κάθε μέρα,fast forward, rewind κράτησε 2 χρόνια. Από τα καλύτερα. Το Hyundai το πρότεινα γιατί έχω μοντέλο Hyundai διετίας και παίζει σχεδόν τα πάντα. Αλλά μπορεί τα καινούργια μοντέλα να έχουν άλλα chip και να παίζουν λιγότερα αρχεία.

ναι φιλε μου και γω hyundai ειχα το 320U το οποιο ηταν σκυλι (τωρα χαλασε μετα απο 3 χρονια καθημερινης χρησης) και γι' αυτο ειχα επιλεξει το 3931 αλλα καμια σχεση μεταξυ των δυο. Οπως ειπα μπορει να επεσα σε ελαττωματικο κομματι. Τι να πω.

υ.γ.: το GVG μετα απο μια μικρη επισκευουλα εντος εγγυησης πριν τα δυο χρονια παιζει ακομα! :a0210:

Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις

Απο τα 2 που αναφέρατε το hyundai ειπατε οτι το εχετε δοκιμασει

Για το LG τι γινεται? Υποστηριζει MKV? Ξερετε?

Υπάρχει κανεις που να το εχει δοκιμάσει?

Το hyundai που ειχε προβληματα και γιατί δεν το προτιμάτε απο το LG?

δε νομιζω οτι θα βρεις dvd player που να υποστηριζει αναπαραγωγη mkv. Μονο bluray player αλλα μετα η τιμη ανεβαινει αρκετα απο αυτη που εχεις θεσει ως ανωτερο οριο.