DVD με σύνδεση HDMI και βάλε-βγάλε καλώδιο.

nik16v

New member
28 November 2007
5
Ωραία την αγόρασα την 32άρα για την κρεβατοκάμαρα (όχι δεν είναι μεγάλη) Samsung 32R86 και την κρέμασα στον τοίχο. Τώρα σκέφτομαι για πηγή να αγοράσω το DVD Toshiba SD-470 που και DivX με ελληνικούς υπότιτλους παίζει χωρίς πρόβλημα. Το πρόβλημα όμως είναι άλλο. Επειδή εκεί που είναι η τηλεόραση δεν έχει χώρο για το DVD Player θα το τοποθετώ κάτω για να βλέπω την ταινία και μετά θα το μαζεύω. Τί είναι καλύτερο να κάνω. Να βάζω- βγάζω το HDMI καλώδιο από την θύρα της τηλεόρασης, να το βάζω-βγάζω από τη θύρα του player και να το τυλίγω ζικ-ζακ με βέλκρο κάτω από την επιτοίχια βάση πίσω από την τηλεόραση ή κάτι άλλο;

φοβαμαι οτι με το συχνο βγαλε βαζε..θα χαλασεις τις υποδοχες ή του καλωδιου ή της θυρας hdmi απο την τηλεοραση ή του dvd.

how about ενα εξάμετρο HDMI της οκάς και ενα ψιλό καναλάκι ?

βάζεις κάπου βολικά το DVD και εισαι ΟΚ (και δεν εχει "ωχου μωρε, να δω το ντιβιντι αλλά ποιός βαζοβγάζει καλώδια?????")

Καποια στιγμη θα σου σπασουν τα νευρα απο το βγαλε βαλε σιγουρα, οπως επισης υπαρχει κυνδινος απολειας καποιας θηρας HDMI, καλυτερα βρες ενα τροπο να βαλεις καπου το DVD εστω και λιγο ποιο μακρυα απο την Samsung. Ειναι η καλυτερη λυση πιστευω. Αν αρχισεις το βγαλε βαλε σε λιγο καιρο δεν θα βλεπεις τιποτα, γιατι θα εχεις βαρεθει την διαδικασια.

how about ενα εξάμετρο HDMI της οκάς και ενα ψιλό καναλάκι ?

βάζεις κάπου βολικά το DVD και εισαι ΟΚ (και δεν εχει "ωχου μωρε, να δω το ντιβιντι αλλά ποιός βαζοβγάζει καλώδια?????")

Αυτο εκανα εγω και το εβαψα μετα. Δεν φαινεται τιποτα.! Αν ειναι μακρυα και δεν εχεις οπτικη επαφη βαζεις και ενα remote control transmiter και το χειριζεσαι απο μακρυα.

φιλε μου επειδη και γω αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα
πηρα μια συσκευη 30ε απο το lidl που εκπεμπει ηχο εικονα και τελειωσε το προβλημα καλυπτει μια αποσταση περιπου 10 μετρων μια χαρα
την εχω 2 χρονια και δουλευει θαυμασια.

Να σου κανω και δωρο ενα σετ, αν σου αρέσει η ποιότητα του...Pal!

απο κει και πέρα, και μόνο το να εχεις HDMI εξοδο στο DVD και αντίστοιχη είσοδο στην τηλεόραση, και να ειναι και 32αρα, και να μην πας all-digital, ειναι αμαρτία για την τσέπη σου....

Απο οτι εχω δει υπαρχουν καποια DVD players που μπορεις και τα κρεμας στον τοιχο, ειναι flat, αλλα δεν ξερω απο χαρακτηριστικα και μαρκες. Τα εχει πιασει το ματι μου κατα καιρους σε διαφορα μαγαζια. Μηπως να ψαχτεις προς αυτη τη λυση;

προφανως τα παραγγελνεις απο ιντερνετ, εγω οτι εχω παραγγειλει απο εξωτερικο μια χαρα μου εχει φτασει, απλα θελει υπομονη και να βρεις το καταστημα που συνεργαζεται και σου στελνει Ελλαδα.