DVD PLAYER Για ΟΛΑ?

dagoung

New member
6 February 2008
46
καλημερα,

Θα με ενδιεφερε να αγορασω ενα φτηνο DVD Player (περιπου 50 ) που να μπορει να παιξει ολα τα DIVX και με υποστηριξη εξωτερικων ελληνικων υποτιτλων (srt & sub). Αν μπορει να υποστηριζει και αλλους codecs οπως wmv & XVID (κανονικα πρεπει να το υποστηριζει λογω DIVX) ακομα καλυτερα.
Απ'οτι ξερω τα player της SONY υποστηριζουν εξωτερικους ελληνικους υποτιτλους αλλα τους δειχνει τοσο μικρους που θελεις μεγενθυτικο φακο.
Οποτε οτι εχετε να προτεινετε εκτος Sony και αφου το εχετε δει γιατι στα χαρακτηριστικα πολλα λενε και τελικα δεν τα κανουν σωστα.

Ευχαριστω για τη βοηθεια σας.

Έχω το LG 298 (δε θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο) που έχει και έξοδο HDMI, το οποίο παίζει κανονικά divx και ελληνικούς υπότιτλους. Επίσης, ένα "μεγαλύτερο" μοντέλο της LG που αγόρασα αργότερα για δώρο σε φίλο παίζει κανονικά, άρα υποθέτω οτι δε θα έχεις πρόβλημα αν πάς σε LG.
Για να δείς όμως ποιο σου κάνει ακριβώς, πάρε σε ένα stick μια ταινία με υπότιτλους, πήγαινε σε ένα μαγαζί και δοκίμασέ επιτόπου σε διάφορα players.

Εχει δοκιμασει κανεις το Philips DVP-3260? Γενικα ακουω καποια προβληματα με ελληνικους υποτιτλους που ειναι μικροι αλλα με ενα firmware update διορθωνεται ευκολα. Επισης εχουν δοκιμαστει σκληροι δισκοι φορμαρισμενοι σε FAT32 και μπορει και τους διαβαζει κανονικα.

Και γιατί δεν βάζεις άλλα 50 ευρώ, να πάρεις το WD TV που κάνει εγγυημένα όλα αυτά που θέλεις + πολύ περισσότερα. Δεν έχεις άλλο DVD-Player για τα DVD-Video;

Φιλε Spyros V S ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα γενικα μεχρι τωρα εχουν περασει κατα καιρους απο τα χερια μου SONY - PHILIPS - SAMSUNG - PIONEER KAI LG και ολα εχουν καποιο προβλημα.

SONY & PHILIPS ενω εχουν πολυ καλη εικονα μετα απο λιγο καιρο δεν διαβαζουν τα δισκακια, πιθανοτατα εχουν ευαισθητο ματακι λεϊζερ που χαλαει πολυ ευκολα και το DVD πρεπει να ειναι πεντακαθαρο προκειμενου να το διαβασουν. Αν εχει καποια γρατζουνια μπορει να σου κολλησει.
SAMSUNG μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα και τα παιζει ολα κανονικα μονο που στα DIVX μερικες φορες μου κανει κατι θορυβους στη εικονα και pixels που το ιδιο αρχεο το τρεχω απο PC στην τηλεοραση και δεν εχει κανενα προβλημα, πιθανοτατα προβλημα με τον codec.
PIONEER εφτιαξε με ενα firmware για τους υποτιτλους αλλα μερικα DVD-RW τα κολλαει ακομα και αν εχουν γραφτει μονο μια φορα, θεμα συμβατοτητας με δισκους μαλλον.
ΤΟ LG τα παιζει ολα (ακομα και γαριδακια) ακομα και DVD που ειναι χιλιογρατσουνισμενα χωρις κανενα προβλημα, αλλα η εικονα του ειναι θαμπη και τα χρωματα δεν ειναι τοσο ζωντανα.

Βεβαια καθε εταιρεια κοιταει να διορθωσει τα προβληματα της αλλα δεν μπορεις να τους εμπιστευεσαι μονο και μονο απο τα χαρακτηριστικα που λενε για αυτο και εγω ψαχνω αποψεις χρηστων που εχουν δοκιμασει κατι και μπορουν να το συγκρινουν με αλλες εταιρειες.

Για το σαλονι εχω συνδεσει το PC μου και δεν εχω προβλημα και παραλληλα εχω ενα LG Recorder & ενα Samsung player με upscale. Στην κρεβατοκαμαρα εχω ενα Pioneer και αυτο το καινουργιο το θελω για την κρεβατοκαμαρα στο εξοχικο οποτε δεν με νοιαζει να εχε και HDMI γιατι η τηλεοραση δεν το υποστηριζει.

Last edited:
Φιλε μου ανεβα λιγο ( 70ευρω )
και παρε το OPPO που πωλειται εδω στις αγγελιες μας

Αξιζει 10 φορες τα λεφτα του για ηχο και εικονα

+100 για το toshiba.Tα παιζει ολα,και απο στικακι και με ελληνικους υποτιτλους και εξαιρετικη εικονα.Ασε που το εχω εδω και λιγο καιρο και για cd player(αφου μας εχει χαλασει το κανονικο) και τα παει μια χαρα.

Εχω αγορασει το LG DVX-392H και μέχρι στιγμης ειμαι αρκετα ευχαριστημένος και απο το upscaling του ειμαι ευχαριστημένος και απο την usb του. Το μόνο που δεν αναγνώρισε ήταν ένα εξωτερικο 500αρι δισκο που εχω. Δεν ξέρω αν δεν τον αναγνωρισε επειδη ήταν πολύ μεγάλος ή επειδή ειχε πολλά αρχεία μέσα (εχει περιορισμό μέχρι 640 αρχεία) και δεν το έψαξα να σου πω την αλήθεια. Αυτη τη στιγμή ειναι στα 59 απο οτι εχω δει