DVD Player η Blu-Ray η HD DVD...?

οπως εγραψα και σε αλλο thread pionner 696 :Banane0:

ουτε blue,green,black,hd κτλ εχω γυρω στα 700 dvd και καθονται στο ραφι δεν θα αγορασω και αλλα να καθονται και εκεινα στο μελλον οταν φτηνηνουν οπως τα dvd μπορει για τωρα θα εκμεταλευτω την υπαρχων ποιοτητα οσο μπορω και 160 ευρο ειναι παρα πολλα :grandpa:

Aν και νομίζω ότι τα πράγματα θα κλίσουν προς blue-ray τελικά νομίζω θα έπαιρνα ένα multi-player που θα τα έπαιζε όλα και που είναι και αυτό πιθανό να κατακλείσει την αγορά...

Όταν γεμίσουν τα DVD club με blue-ray ή HD-DVD τίτλους και οι νέες παραγωγές αρχίσουν να βγαίνουν σε τέτοια φορμα, τότε θα το σκεφτώ. Μην την πατήσουμε πάλι με το ...ΦΙΑΣΚΟ των SACD/DVD Audio. Αλήθεια έχετε ρωτήσει ένα μέσο καταναλωτή, τι είναι το SACD? Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν. Σημειώνω, ότι ο μέσος καταναλωτής είναι αυτός που κρίνει αν θα πετύχει ή όχι ένα νέο φορμα ήχου ή εικόνας! Μέχρι τότε ...DVD.

Μόλις είδα το αποτέλεσμα και συμφωνώ 100% με τον Αργύρη.

Αν εμείς οι ψαγμένοι και οι "άρρωστοι" βγάζουμε με συντριπτική πλειοψηφία την τέταρτη επιλογή, καταλαβαίνετε τι γνώμη έχει το ευρύ καταναλωτικό κοινό....

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πεί κάποιος που θα καταλήξουμε. Eγώ προσωπικά δεν αγχώνομαι καθόλου ακόμη αφού και με το dvdάκι μου είμαι ικανοποιημένος...

Mα γιατι να βιαστουμε? Δεν ειναι καλυτερα να αφηνουμε τα αμερικανακια να πειραματιζονται και να την πατανε με ολα τα προβληματα της νεας τεχνολογιας και εμεις να παιρνουμε μασσημενη τροφη?

Στο τέλος άλλωστε όλα προς ώφελός μας είναι...εκτός και αν βιαζόμαστε να είμαστε οι πρώτοι που θα τα πάρουμε οπότε και ρισκάρουμε αφού έχουμε πληρώσει ένα σκασμό χρήμα...