ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Dvd player και πολλα παιδικα dvd.

K.ROMPOTIS

AVClub Fanatic
22 August 2009
10,924
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Οπως λεει κι ο τιτλος θελω να χαρισω ενα dvd recorder το οποιο το ειχα για τα παιδια στο δωματιο τους με παρα πολλα παιδικα δισκακια με ταινιες τραγουδια κι ο,τι αλλο μπορειτε να φανταστειτε αλλα θα θελα να παει καπου που να υπαρχει πραγματικη αναγκη, δλδ. αν μπορουσατε να μου υποδειξετε η ξερετε ενα ορφανοτροφειο, νοσοκομειο, ιδρυμα η κατι παρομοιο η εναν ανθρωπο με πολλα παιδια και αναγκη λογω της κρισης που το χρειαζεται, παρακαλω να μου το υποδειξετε, ειναι κριμα να καθονται απραγα στην αποθηκη.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μολις σημερα μας ηρθε email στην εταιρεια που δουλευω για το παρακατω Νηπιοτροφειο Καλιθεας
https://www.lifo.gr/articles/greece...H0t-IBqtpdWqsTSv1EFKpOaHVP-l9Zhb-SmqBjHYEZD2g

Ενα απο τα πραγματα που αναφερουν σε ενα απο τα attachments οτι χρειαζονται ειναι το παρακατω:
CD PLAYER

Αν θελετε παιδια επικοινωνηστε μαζι τους, ειμαι σιγουρος οτι θα χαρουν

Θα τους καλεσω αυριο, εχω και παιχνιδια και ρουχα παιδικα σε αριστη κατασταση, ευχαριστω αδερφε.

Επικοινωνησα και θα τα παω στο θηριοτροφειο Καλλιθεας, χρειαζονται επισης ρουχα και παιχνιδια οποτε να το κανονισουμε οποιος εχει και μπορει να τα δωσουμε να συντονιστουμε.

Επικοινωνησα και θα τα παω στο θηριοτροφειο Καλλιθεας, χρειαζονται επισης ρουχα και παιχνιδια οποτε να το κανονισουμε οποιος εχει και μπορει να τα δωσουμε να συντονιστουμε.

θηριοτροφειο ?!? :jester:

Σοβαρά τώρα... ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ !! :SFGSFGSF:

Νηπιοτροφειο Καλλιθεας συγγνωμη δεν ξερω πως βγηκε αυτο.