DVD player με καλο ηχο?

underdog

Supreme Member
26 November 2007
6,744
Θεσσαλονίκη
Φίλοι, ψάχνω ένα καλό DVD για να λειτουργήσει ως πηγή video αλλά και CD player, συνδεδεμένο αναλογικά ή ψηφιακά (εσείς θα μου πείτε) με δικάναλο ραδιοενισχυτή της κατηγορίας πχ του RX797.
Το μπάτζετ θα είναι μέχρι περίπου 200 ευρώ.

Εγώ πάντως ειμαι πολυ ευχαριστημένος με το Pioneer Dv 600 σε ήχο
Ρίξε μια ματιά εδώ ...και σου μένουν και ρέστα.:ADFADF1:

Φίλοι, ψάχνω ένα καλό DVD για να λειτουργήσει ως πηγή video αλλά και CD player, συνδεδεμένο αναλογικά ή ψηφιακά (εσείς θα μου πείτε) με δικάναλο ραδιοενισχυτή της κατηγορίας πχ του RX797.
Το μπάτζετ θα είναι μέχρι περίπου 200 ευρώ.

Με τον RX797 δεν μπορείς να συνδέσεις ψηφιακά, γιατί δεν έχει ψηφιακή είσοδο. Λίγοι δικάναλοι έχουν ψηφιακή είσοδο. Ψηφίζω Pioneer κι εγώ.

Καλή συνέχεια-bye-

Last edited:
Μηπως να 'βαζες ενα dacακι αναμεσα στο οποιο dvd επιλεξεις τελικα και στον ενισχυτη σου...? Πιστευω οτι θα βελτιωσει το αποτελεσμα αρκετα imho...-bye-

Ε... ενταξει τωρα, ισως με λιγα παραπανω μπορεσει να βρει μια φθηνη πηγη (υπαρχουν απειρα φθηνα dvd) αλλα κι ενα επισης φθηνο η μτχ dac (κι απ' αυτα κυκλοφορουν πολλα και στις αγγελιες εδω...) imho παντα...

Δε νομίζω ότι θα ακούσει ιδιαίτερη διαφορά αν δώσει 200 για DAC και DVD ή όλα τα χρήματα σε DVD.

Άσε και το άλλο... Πότε θα σταματήσει να διαβάζει το μεταχειρισμένο DVD αυτής της αξίας? -bye-

Δεν εχεις αδικο για το dvd αλλα το μτχ το ειπα για dac...

Επισης να πω οτι ενα pioneer dvd που εχω καμμια δεκαρια χρονια τωρα ακομα παιζει μια χαρα... αλλα το dvd εννοειται καλυτερα καινουργιο.

Αυτό εδώ το έχει δοκιμάσει κανείς?

http://www.opposhop.com/

Απ' ότι κατάλαβα όμως τα dvd-player είναι ανακατασκευασμένα και όχι καινούργια, πάντος η τιμή τους είναι πολύ καλή και απ' ότι φαίνεται τα στέλνουν από Ευρώπη και όχι Αμερική οπότε δεν έχει τελωνεία κτλ κτλ.