DVD που υπάρχουν και δεν βρίσκουμε

oldman

AVClub Enthusiast
7 December 2006
937
Anavissos
Το να επιθυμείς μια ταινία που ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα δεν είναι ασυνήθιστο. Η λύση θα είναι να το βρεις απ’ έξω χωρίς ελληνικούς υπότιτλους. Αν μάλιστα έχεις τις γνώσεις, το χρόνο και το μεράκι, μπορείς να τους κάνεις μόνος σου.
Το εξοργιστικό είναι όταν ξέρεις ότι ένα συγκεκριμένο DVD έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, αλλά δεν βρίσκεται πουθενά.
Αποφάσισα γι αυτό να εγκαινιάσω αυτό το tread που θα μπορούμε να καταχωρούμε τέτοια και να περιμένουμε ενημέρωση. Οποιοσδήποτε θα έχει ή θα εντοπίσει το DVD αυτό οπουδήποτε, θα ενημερώνει.
Ξεκινάω λοιπόν από το:

1. Το εκκρεμές της αγωνίας. - The Pit and the Pendulum (1961)

Η ταινία που αναφέρεις έχει γυριστεί 3 φορές. Η πρώτη ήταν το 1913 σε σκηνοθεσία Alice Guyτο , η δεύτερη το 1961 (σε αυτή αναφέρεσαι) σε σκηνοθεσία Roger Corman με πρωταγωνιστή τον Vincent Price και η τρίτη το 1991 σε σκηνοθεσία Stuart Gordon http://www.videoseven.gr/site.php?&...73ec898f190b36&file=moviedetails.xml&id=55826
Όποια καταστήματα τις είχαν πάρει για ενοικίαση τότε έχει καλός . Τα υπόλοιπα δυστυχώς δεν θα τις έχουν αφού όπως έχω αναφέρει πολλές φορές οι εταιρίες δεν κρατάν ως συνήθως στοκ σε παλιά θέματα .
http://www.compactdisclub.gr/content/211/3174/3/1/product.html

Last edited:
αν εισαι Αθηνα,για πηγαινε ρωτα σ'ενα μαγαζι αρχη Πατησιων διπλα στην Ομονοια,δεν θυμαμαι πως το λενε αλλα εχω μπει κανα δυο φορες κι εχει κατι τετοια παλια που δεν βλεπω αλλου.

Eιχα δει πριν 3 μηνες οτι θα κυκλοφορησει σε dvd η 1η season απο την σειρα THE OUTER LIMITS .

Αλλα μεχρι τωρα τιποτα ??? Γνωριζει κανεις αν κυκλοφορησε τελικα ???

Re: Απάντηση: DVD που υπάρχουν και δεν βρίσκουμε

Και εγώ ψάχνω κάποιες ταινίες που θεωρώ οτι είναι καλές αλλά δεν τις βρίσκω πουθενά εδώ στα Χανια.

Το ακρωτήρι του φόβου
http://www.in.gr/homecinema/mdvddsk.asp?mcdi=0005933

θωμα μπορεις να το αγορασεις απο το play με δωρεαν αποστολη και εχει και ελληνικους υποτιτλους . μαλιστα ειναι 2 dvd και περιεχουν και την ταινια του σκορτσεζε αλλα και την πρωτη ταινια !! και μονο με 11.99 ευρω !!!

http://www.play.com/DVD/DVD/4-/96720/Cape-Fear-Box-Set/Product.html?cur=258

Απάντηση: Re: DVD που υπάρχουν και δεν βρίσκουμε

1. Το εκκρεμές της αγωνίας. - The Pit and the Pendulum (1961)

1. The Pit and the Pendulum
Από ότι γράφει το site είναι μη διαθέσιμο αυτή τη στιγμή (μάλλον εξαντλήθηκε), αλλά γράφει ότι έχει κυκλοφορήσει από την ODEON.

The maltese Falcon
Double indemnity
Vertigo
Chinatown
Stagecoach

Εγώ αυτά ψάχνω... προς το παρόν.

1. The maltese Falcon

2. Vertigo

Τα υπόλοιπα τα ψάχνω κι εγώ εδώ και πολύ καιρό...:captain:

Last edited:
Πολλα Videoclub αναφερουν στις σελιδες τους οτι διαθετουν εργα που τελικα δεν υπαρχουν, τουλαχιστον για ενοικιαση. Μάλλον ειναι η γνωστη "ελληνική" λογικη...ελα μεχρι εδω και όλο και κατι αλλο θα παρεις φευγοντας...
Σε ενα, την ταινια που εψαχνα την ειχαν παλιοτερα σε βιντεοκασετα, "αλλα ειναι χαλασμενη αυτη τη στιγμη"...!!!
Σε αλλο επι 2 μηνες το εργο ειναι "νοικιασμενο"... τελος παντων.

Το www.compactdisclub.gr αναφέρει στο site του ότι διαθέτει «Το Εκκρεμές της Αγωνίας ». Με χρέωσαν μάλιστα με την πιστωτική μου κάρτα για να μου το στείλουν.
Σε τρεις ημέρες όμως με πήρανε τηλέφωνο λέγοντάς μου ότι δυστυχώς το dvd δεν υπάρχει και θα φροντίσουν να με ξεχρεώσουν!

The maltese Falcon
Double indemnity
Vertigo
Chinatown
Stagecoach

Εγώ αυτά ψάχνω... προς το παρόν.

Το double idemnity δεν ξέρω να έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Πάντως όσοι το ψάχνουν (και με υπότιτλους) ας μου στείλουν pm...

Και όμως. Γίνονται και αυτά!
Οι εξής δύο ταινίες:
- THE PIT AND THE PENDULUM
- PICNIC
που φέρονται σαν εξαντλημένα από την Ελληνική αγορά (δεν τα εύρισκα πουθενά), τα έχω στα χέρια μου!
Από το play.com.
Και με ελληνικούς υπότιτλους εννοείται.

Το "Θάνατος στην Βενετία" το έχει βρεί κανεις; Εχω ψαξει σε πολλά videoclub και δεν το είχαν, παρόλο που υπάρχει σε ελληνική εκδοση.

P.S.Άκυρο...Μόλις θυμήθηκα και το Seven...

Last edited:
. αχ και να το ειχα αυτο !!!

200px-The_Magic_Christian.jpg

το θελω τωρα !!!

κανενας καλος ανθωπος να μου πει κατι ?

.

το whats new pussycat ειμαι σχεδον βεβιαος οτι το ειδα στο Mediamarkt στο Μαρουσι αλλα παρε τηλ.πρωτα μην σε παρω στο λαιμο μου.......