DVD-R εγγραφής με σκληρό δίσκο

nikvits

Established Member
Καλησπέρα σε όλους!

Δεν ξέρω αν ποστάρω στο σωστό μέρος αλλά νέος είμαι, συγχωρέστε με...

Θέλω να αγοράσω ένα DVD-R εγγραφής με σκληρό δίσκο και δεν έχω ιδέα τι να πάρω και που να το βρω:guitarist:

Μια βοήθεια θα την εκτιμούσα δεόντως:violent-smiley-030:

Που να μην στοιχίζει πολύ όμως-bye-

Το "να μην κοστίζει πολύ" δεν λέει πολλά φίλε μου...

Aν σε ενδιαφέρει (εκτός του DVD Recorder σε ΗDD) η αναπαραγωγή ΒluRay και η αποκωδικοποίηση ΜPEG4 (ψηφιακά κανάλια Digea, ΕΡΤ) υπάρχουν τα οικονομικά:

Samsung C8200 και LG HR550.

Mε το samsung ξεχνάς την μεταφορά εγγραφών από τον σκληρό δίσκο (θα μείνουν για πάντα εκεί) αλλά συνολικά είναι πιο ποιοτικό μηχανάκι από το LG.
Ρίξε μια ματιά σε αυτό το Review - C8200 και σε αυτό το νήμα - HR500 (δεν βρήκα νήμα για το ΗR550)

Τέλος υπάρχει και η λύση ενός αποκωδικοποιητή με pvr-ευκολίες σύνδεσης με εξωτερικό δίσκο για εγγραφές και ενσωματωμένο media player (μάλλον η πιο value for money λύση).

Από 55-150Ε κυμαίνονται + περίπου 100Ε ένας δίσκος 1,5Τ και είσαι οκ!
Μπορείς να αναζητήσεις πληροφορίες εδώ (DVBs) και εδώ (ΜPs)

Kαλή επιλογή.

(Μάλλον πρέπει να μεταφερθεί το νήμα ώστε να πάρεις πληροφορίες και από άλλα παιδιά...)

Last edited:
Re: Απάντηση: DVD-R εγγραφής με σκληρό δίσκο

Mε το samsung ξεχνάς την μεταφορά εγγραφών από τον σκληρό δίσκο (θα μείνουν για πάντα εκεί)

Ευχαριστώ για άμεση ανταπόκριση και ενδιαφέρον!
Μετά κατάλαβα ότι είχα μπει στο θέμα της γενικής συζήτησης περί ..προβολέων, λάθος μου σόρυ!
Αν μπορεί να μεταφερθεί στο σωστό μέρος καλό θα ήταν..
Και πριν κλέισω, τι ενοείς όταν λές ότι θα μείνουν για πάντα στο δίσκο. Στο ενσωματωμένο DVD-R δεν μπορώ να γράψω;

Εννοώ ότι το Samsung (δυστυχώς...) δεν αφήνει να γίνουν εγγραφές σε εξωτερικό δίσκο, ούτε να μεταφέρεις τις εγγραφές που πραγματοποιείς στον ενσωματωμένο δίσκο, σε εξωτερικό! προφανώς για λόγους αποφυγής της πειρατείας...

(Πράγμα που είναι αστείο, αν αναλογιστεί κανείς ότι με 55Ε κάνεις την δουλειά σου άνετα...)