DVD-R HD καλό ή DVD player καλό + DVD HD απλό

Και δύο ερωτήσεις από εμένα. Είμαι ανάμεσα στο RH-199HS της LG και το DMR-ΕΗ65 της Panasonic.

Υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής από το dvd στο σκληρό δίσκο ?

Το Panasonic αξίζει τα 130 ευρώ παραπάνω που αξίζει από το LG μια και από διαφορές δεν βλέπω κάτι.

Για το πρώτο δεν νομίζω οτι γίνεται (εγγραφή από το dvd στο δίσκο)...

Για το δεύτερο σου ερώτημα νομίζω οτι θα πρέπει να ψάξεις reviews των 2 μοντέλων που σε ενδιαφέρουν ώστε να σχηματίσεις καλύτερη γνώμη. Προσωπικά μάλλον θα έπαιρνα το Panasonic (έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην εταιρεία)

Re: Απάντηση: DVD-R HD καλό ή DVD player καλό + DVD HD απλό

Παρακολουθώ τη συζήτησή σας που είναι πολύ ενδιαφέρουσα.
Ποιο από τα παρακάτω DVD-R (panasonic 65 ή pioneer 545 hxs), μπορεί να αποθηκεύσει στον σκληρό του ψηφιακές φώτο απευθείας από φωτογραφική μηχανή και στη συνέχεια να τις εγγράψει σε cd ή dvd?
Ευχαριστώ.

Νομίζω οτι το Panasonic έχει είσοδο για SD κάρτες μνήμης οποτε πιθανόν να το κάνει. Εαν καποιος το έχει ας μας πεί..
Το Pioneer δεν νομιζω οτι έχει κατι αντίστοιχο (τουλάχιστον το 545)

ευχαριστώ Γιώργο. Πράγματι το Panasonic έχει είσοδο για κάρτες.

Εαν δεν γράφει πάντως από το dvd στο δίσκο (που είναι και το πιθανότερο) είναι μεγάλο μείον... Και δυστυχώς νομίζω οτι ούτε και τα άλλα το κάνουν.

Ας πούμε οτι έχω την Sharp XD1 που υποστηρίζει 1080p.
Βάζοντας το Pioneer 545 (που σηκώνει μέχρι 1080i) πόσο χάνω?
Αξίζουν τα περισσότερα χρήματα να πάρει κανείς ενα DVD-R με 1080p ?

Ας πούμε οτι έχω την Sharp XD1 που υποστηρίζει 1080p.
Βάζοντας το Pioneer 545 (που σηκώνει μέχρι 1080i) πόσο χάνω?
Αξίζουν τα περισσότερα χρήματα να πάρει κανείς ενα DVD-R με 1080p ?

Οι διαφορες παντως σε τηλεορασεις απο 1080i σε 1080p ειναι μηδαμινες για να μην πω ανυπαρκτες. (πρεπει να πας πολυ κοντα μπας και καταλαβεις κατι). Ετσι και αλλιως σε upscale απο dvd θα βλεπεις διαφορα τεχνουργηματα.
Αν παρεις το 545 hx-s γλυτωνεις 500-600 ευρω τουλαχιστον σε σχεση με το 940 hx-s (οχι 945) και με αυτα μεχρι το καλοκαιρακι παιρνεις BD player το οποιο θα κανει upscale σε 1080p.

Τελος το 545 γραφει απο dvd σε σκληρο. Μεταφερει απο flash memory φωτογραφιες και mp3 (κ.α.). Μπορει να εκτυπωσει κιολας χωρις pc μονο με εκτυπωτη συνδεση (pictbridge).

Το μονο που δεν κανει ειναι να μεταφερει απο εξωτερικη μνημη Video. :afro:

χίλια ευχαριστώ παιδιά!
Συμφέρει να πάρω αυτό με το DVB-T tuner ή να χρησιμοποιώ της τηλεόρασης?

Απάντηση: Re: DVD-R HD καλό ή DVD player καλό + DVD HD απλό

χίλια ευχαριστώ παιδιά!
Συμφέρει να πάρω αυτό με το DVB-T tuner ή να χρησιμοποιώ της τηλεόρασης?

Μπορείς να κάνεις εγγραφή σε recorder χωρίς dvb-t, μέσω του ενσωματωμένου dvb-t της τηλεόρασης;

Φιλε εγω θα σου προτεινω την λυση στην οποια εχω καταληξει...Το 945 κορυφαιο μηχανημα αλλα πολλα τα 1500Ε...Εγω τα παρω το 545hx-s το οποιο εχει dvb-t δεκτη...Οι διαφορες του με το 945 ειναι οτι δεν υποστηριζει 1080p..Και οτι δεν εχει ειδικη εξοδο για επιπλεον δισκο και φυσικα τα 500gb.....Εχει ομως usb που μπορεις να τα περασεις εκει και να εχει τα 160gb ελευθερα για εγραφη... 639Ε...Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μπορει να συνυπαρχει κατω απο την τηλεοραση σου με ενα hd-player..

Παιδια μια και ψαχνομαι και εγω για DVD R εχω καταληξει πως πληρη
αξιοποιηση των δυνατοτητων του θα κανω αγοραζοντας το καταπληκτικο -συμφωνα με τις προδιαγραφες του -Pioneer DVR 545HX-S γιατι εχει ολα οσα χρειαζομαι (upscaler,DVin,DVB-T,USBθυρακλπ)Eψαχνα για ενα αντιστοιχο SONY αλλα δυστυχως δεν υπαρχει ενα που να τα εχει ολα σε ενα
:SFGSFGSF: