DVD Recorder ή TV Tuner για Projector?

18 June 2006
9
Γεια χαρά σε όλους! Ελπίζω να μην είμαι off topic...

Έχω τον Epson TW-600 και θέλω να του στείλω τηλεοπτικό σήμα (αναλογικό σίγουρα, ίσως και DVB-T). Προς το παρόν χρησιμοποιώ έναν παλιό αποκωδικοποιητή Filmnet, με οριακά αποδεκτά όμως αποτελέσματα.
Το ερώτημα είναι, πώς θα βελτιώσω την εικόνα μου περισσότερο? Αγοράζοντας ένα TV tuner τύπου Avermedia ή ένα DVD Recorder με HDMI και δυνατότητα upscaling? Να σας πω επίσης ότι ως πηγή DVD έχω ένα παλιό Pioneer 575 με component έξοδο, οπότε σκέφτομαι ότι αγοράζοντας DVD Recorder με HDMI ουσιαστικά αναβαθμίζω και την πηγή μου.
Ασ σημειωθεί επίσης ότι δεν έχω περιθώρια για έξοδα αυτή την περίοδο, οπότε αναζητώ όσο το δυνατό οικονομική λύση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας!
Σάκης

Σακη, πιστευω οτι την απαντηση την εδωσες μονος σου. Απλα καλο θα ηταν στην αγορα του DVD-Recorder να κοιταξεις να εχει και ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη για τα επιγεια ψηφιακα.
-bye-

Πάνο ευχαριστώ για την απάντηση.
Έχεις να μου προτείνεις κάποιο DVD Recorder μέχρι 300 ευρώ? Με ενδιαφέρει να έχει HDMI, upscaling και στο τηλεοπτικό σήμα, ενδεχομένως και DVB-T tuner και USB είσοδο.
Θέλω και μια διευκρίνηση σχετικά με το USB. Θα μπορώ να συνδέω εκεί εξωτερικό σκληρό δίσκο και να παίζω mp3 ή jpeg χωρίς να τα περνάω στο δίσκο του recorder?

Sony RDR-HX750!!!!

Μα νομίζω ότι το RDR-HX750 δεν έχει DVB-T tuner, αν θυμάμαι καλά, αλλοιώς θα το είχα παραγγείλει και εγώ. Αν κάνω λάθος διορθώστε με (apologize for my crime) και το παραγγέλνω αμέσως! Αν έχω δίκιο η ερώτηση ισχύει: ποιό recorder με αυτά τα χαρακτηριστικά, με DVB-T tuner, και κυρίως σε αυτήν την τιμή (ή καλύτερη) υπάρχει?

Γιώργος Δενδρόπουλος.

Θα μπορουσε να ειναι αυτο [SIZE=-1]Sony RDR-HXD870 αλλα δεν το εχουν φερει ακομα εδω . Στην ουσια αυτη ειναι και η διαφορα του απο το 750 απο οτι εχω καταλαβει.
Χωρια οτι παιζει ακριβα γυρω στα 410 ενω στην Αγγλια ειναι 100 ευρω κατω σχεδον (παραδοξως)
[/SIZE]