dvd recorder και ψηφιακα

BENZINA

Senior Member
11 June 2007
512
Thessaloniki
Σκεφτομαινα αγορασω ενα dvd-rec αλλα δεν ξερω αν αξιζει αφου υποτιθεται οτι εντος ολιγου καιρου θα αρχισουν οι εκπομπες ψηφιακων καναλιων.Η ερωτηση μου λοιπον ειναι να παρω ενα κορυφαιο dvd-r οπως το Sony RDR-HX980B χωρις να με νοιαζει οτι δεν εχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη,ή να παρω καποιο σαν το LG DVD Recorder RHT397H DVB-T,
που τετοια δυνατοτητα.Επισης εχει καποιος καποια απο τα παραπανω να πει καμια γνωμη?

γνωμη μου , αν το χρειαζεσαι παρε ενα φτηνο με σκληρο απο μεγαλη αλυσιδα ηλεκτρονικων(μεδια μαρκτ , σατουρν) στα 150 ευρω περιπου και εισαι οκ.

Σκεφτομαινα αγορασω ενα dvd-rec αλλα δεν ξερω αν αξιζει αφου υποτιθεται οτι εντος ολιγου καιρου θα αρχισουν οι εκπομπες ψηφιακων καναλιων.Η ερωτηση μου λοιπον ειναι να παρω ενα κορυφαιο dvd-r οπως το Sony RDR-HX980B χωρις να με νοιαζει οτι δεν εχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη,ή να παρω καποιο σαν το LG DVD Recorder RHT397H DVB-T,
που τετοια δυνατοτητα.Επισης εχει καποιος καποια απο τα παραπανω να πει καμια γνωμη?

Υπάρχουν κορυφαία DVD Recorders τα οποια εχουν αυτό που θέλεις (και οτιδήποτε άλλο μπορείς να ζητήσεις από ενα αντιγραφικό σήμερα, ειδικά τα 2 τελευταία)

Pioneer 560ΗΧ-S
Pioneer LX-61D
Pioneer LX-70D

Παντως αντι να δώσεις τόσα χρήματα μπορεις να κανεις οτι σου προτάθηκε παραπάνω : με 150 Ευρώ παιρνεις ενα DVD-Recorder με σκληρο δισκο και κανεις τη δουλειά σου μια χαρά μέχρι να αρχισουν οι ψηφιακές εκπομπές που δεν ειναι τοσο κοντά οσο νομιζουμε (2012 και βλεπουμε για την Ελλάδα που παντα παιζει στην παράταση...)

Last edited:
Tα pioneer τα ειχα υποψη,παροτι ακριβα.Απλα εχω επιστροφη απο αλλαγη δωρου(γυρω στα 200 ) σε συγκεκριμενο μαγαζι που εχει ομως μονο sony,philips,lg,panasonic.Αρχικα κοιταγα το sony,αλλα η ελλειψη δυνατοτητας εγγραφης των ψηφιακων δημιουργησε το διλημμα.Επειδη οι εξελιξεις στην τεχνολογια τρεχουν και δε θελω να καπελωθω ενα μηχανημα που αργοτερα θα θελει ξανα αλλαγη,γιαυτο το σκεφτομαι.