DVD Recorder , με ψηφιακο δεκτη ?

Hailander

Established Member
31 March 2010
224
Halandri
Ψαχνω για DVD Recorder , με αναλογικο και ψηφιακο δεκτη .
Υπαρχουν στην Ελληνικη αγορα ?
Σε λιγα καταστηματα που εχω ψαξει , δεν εχω βρει.
Περιμενω την βοηθεια σας.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Με ψηφιακό δέκτη MPEG-2 υπάρχουν πολλά (όλα σχεδόν τα μοντέλα πρίν από το 2010).

Με ψηφιακό δέκτη MPEG-4 (αλλά χωρίς αναλογικό) για την ώρα δεν έχουν εμφανιστεί DVD-Recorders αλλά υπάρχουν 2 Blu-Ray Recorders (μόλις κυκλοφόρησαν)!

LG HR500 και Samsung BD-C8200.

Επίσης συνδέονται σε δίκτυο και τα δύο και παίζουν mkv από εξωτερικό USB δίσκο!

Ψάξε τα στο Skroutz για τιμές και στο Google για πληροφορίες!

Last edited:
Ψαχνω για DVD Recorder , με αναλογικο και ψηφιακο δεκτη .
Υπαρχουν στην Ελληνικη αγορα ?
Σε λιγα καταστηματα που εχω ψαξει , δεν εχω βρει.
Περιμενω την βοηθεια σας.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Αγαπητε φιλε , επειδη την εχω πατησει με τετοιο μηχανημα ( pioneer με σκληρο και ψηφιακο mpeg2 που χαλασε σε 13 μηνες (εγγυηση 12 μηνες - πονηροι οι βλαχοι) και επειδη ψαχνω εκτοτε για recorder με σκληρο ,mpeg2 και mpeg4 ,δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ !!! παρα μονο υποσχεσεις οτι καποια στιγμη (απο μηνα σε μηνα) θα ερθει κατι . Το μονο εξακριβωμενο ειναι της samsung ( ξεχνω το μοντελο) αλλα με αγνωστο χρονο αφιξης . Αυτα και εις αλλα με υγεια ....

Απάντηση: Re: DVD Recorder , με ψηφιακο δεκτη ?

Αγαπητε φιλε , επειδη την εχω πατησει με τετοιο μηχανημα ( pioneer με σκληρο και ψηφιακο mpeg2 που χαλασε σε 13 μηνες (εγγυηση 12 μηνες - πονηροι οι βλαχοι) και επειδη ψαχνω εκτοτε για recorder με σκληρο ,mpeg2 και mpeg4 ,δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ !!! παρα μονο υποσχεσεις οτι καποια στιγμη (απο μηνα σε μηνα) θα ερθει κατι . Το μονο εξακριβωμενο ειναι της samsung ( ξεχνω το μοντελο) αλλα με αγνωστο χρονο αφιξης . Αυτα και εις αλλα με υγεια ....

Φιλε μου εχεις δικιο, αυτο εχω καταλαβει και εγω, γι'αυτο και εγω σταματησα προς το παρον, το ψαξιμο.
Θα πριμενω λιγο και θα ασχοληθω αργοτερα.

Σ'ευχαριστω.

Τωρα, αν καποιος μαθει κατι καινουριο, περιμενω.

Γιατί χρειάζεται δέκτης σε ένα DVD ή BD player/recorder? (για να κάνεις εγγραφές άνευ σύνδεσης με τηλεόραση?):blush:

Γιατί χρειάζεται δέκτης σε ένα DVD ή BD player/recorder? (για να κάνεις εγγραφές άνευ σύνδεσης με τηλεόραση?):blush:

Για να προγραμματίζεις εγγραφές όταν λείπεις από το σπίτι μήπως;

Ή να γράφεις ένα κανάλι και να παρακολουθείς κάποιο άλλο;

Γενικώς για να το χρησιμοποιείς όπως χρησιμοποιούσαμε παλιά τα βίντεο (τα οποία φυσικά διέθεταν δέκτη)!

Για να προγραμματίζεις εγγραφές όταν λείπεις από το σπίτι μήπως;
:o:o:o

Ή να γράφεις ένα κανάλι και να παρακολουθείς κάποιο άλλο;

Γενικώς για να το χρησιμοποιείς όπως χρησιμοποιούσαμε παλιά τα βίντεο (τα οποία φυσικά διέθεταν δέκτη)!

Ευχαριστώ, έχεις δίκιο!
αν και το είπα κι'εγώ "για να κάνεις εγγραφές άνευ σύνδεσης με τηλεόραση" στην ουσία είχα ψιλοξεχάσει την περίσσεια δεκτών (σε βίντεο και TV) σε μία μόνο οθόνη (αυτήν της TV).

...άρα λοιπόν πλέον αγοράζουμε συσκευές μόνο με mpeg-4 !

Re: Απάντηση: Re: DVD Recorder , με ψηφιακο δεκτη ?

Φιλε μου εχεις δικιο, αυτο εχω καταλαβει και εγω, γι'αυτο και εγω σταματησα προς το παρον, το ψαξιμο.
Θα πριμενω λιγο και θα ασχοληθω αργοτερα.

Σ'ευχαριστω.

Τωρα, αν καποιος μαθει κατι καινουριο, περιμενω.

Μου εξηγεί κάποιος γιατί ο φίλος hailander και ο yannisx2009 δεν καλύπτονται από τις προαναφερθείσες 2 συσκευές? (HR500 & C8200)

Ευχαριστώ!

Με ψηφιακό δέκτη MPEG-4 (αλλά χωρίς αναλογικό) για την ώρα δεν έχουν εμφανιστεί DVD-Recorders αλλά υπάρχουν 2 Blu-Ray Recorders (μόλις κυκλοφόρησαν)!

LG HR500 και Samsung BD-C8200.!

Παιδιά και τα δύο κανουν εγγραφή ΜΟΝΟ στον σκληρό δισκο που έχουν..?
Δεν ειδα στις προδιαγραφες να λενε ότι εγγράφουν και δισκάκια...
Κανω λάθος...?

Re: Απάντηση: Re: DVD Recorder , με ψηφιακο δεκτη ?

Μου εξηγεί κάποιος γιατί ο φίλος hailander και ο yannisx2009 δεν καλύπτονται από τις προαναφερθείσες 2 συσκευές? (HR500 & C8200)

Ευχαριστώ!

Μάλλον ήθελαν DVD player και όχι Blu Ray player, έτσι; :drummer: