Αγαπητε φιλε , επειδη την εχω πατησει με τετοιο μηχανημα ( pioneer με σκληρο και ψηφιακο mpeg2 που χαλασε σε 13 μηνες (εγγυηση 12 μηνες - πονηροι οι βλαχοι) και επειδη ψαχνω εκτοτε για recorder με σκληρο ,mpeg2 και mpeg4 ,δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ !!! παρα μονο υποσχεσεις οτι καποια στιγμη (απο μηνα σε μηνα) θα ερθει κατι . Το μονο εξακριβωμενο ειναι της samsung ( ξεχνω το μοντελο) αλλα με αγνωστο χρονο αφιξης . Αυτα και εις αλλα με υγεια ....Ψαχνω για DVD Recorder , με αναλογικο και ψηφιακο δεκτη .
Υπαρχουν στην Ελληνικη αγορα ?
Σε λιγα καταστηματα που εχω ψαξει , δεν εχω βρει.
Περιμενω την βοηθεια σας.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Αγαπητε φιλε , επειδη την εχω πατησει με τετοιο μηχανημα ( pioneer με σκληρο και ψηφιακο mpeg2 που χαλασε σε 13 μηνες (εγγυηση 12 μηνες - πονηροι οι βλαχοι) και επειδη ψαχνω εκτοτε για recorder με σκληρο ,mpeg2 και mpeg4 ,δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ !!! παρα μονο υποσχεσεις οτι καποια στιγμη (απο μηνα σε μηνα) θα ερθει κατι . Το μονο εξακριβωμενο ειναι της samsung ( ξεχνω το μοντελο) αλλα με αγνωστο χρονο αφιξης . Αυτα και εις αλλα με υγεια ....
Γιατί χρειάζεται δέκτης σε ένα DVD ή BD player/recorder? (για να κάνεις εγγραφές άνευ σύνδεσης με τηλεόραση?):blush:
Για να προγραμματίζεις εγγραφές όταν λείπεις από το σπίτι μήπως;
Ή να γράφεις ένα κανάλι και να παρακολουθείς κάποιο άλλο;
Γενικώς για να το χρησιμοποιείς όπως χρησιμοποιούσαμε παλιά τα βίντεο (τα οποία φυσικά διέθεταν δέκτη)!
Φιλε μου εχεις δικιο, αυτο εχω καταλαβει και εγω, γι'αυτο και εγω σταματησα προς το παρον, το ψαξιμο.
Θα πριμενω λιγο και θα ασχοληθω αργοτερα.
Σ'ευχαριστω.
Τωρα, αν καποιος μαθει κατι καινουριο, περιμενω.
Με ψηφιακό δέκτη MPEG-4 (αλλά χωρίς αναλογικό) για την ώρα δεν έχουν εμφανιστεί DVD-Recorders αλλά υπάρχουν 2 Blu-Ray Recorders (μόλις κυκλοφόρησαν)!
LG HR500 και Samsung BD-C8200.!
Μου εξηγεί κάποιος γιατί ο φίλος hailander και ο yannisx2009 δεν καλύπτονται από τις προαναφερθείσες 2 συσκευές? (HR500 & C8200)
Ευχαριστώ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.