DVD Recorder SAMSUNG HR773-/HR-775/HR-777

δεν εχει τετοια επιλογη παιδια, σας ειπα το εχει κανει η samsung, αν καποιο παιδι εχει το ιδιο μηχανημα κ ξερει ας μου πει, ευχαριστω παντως!
 
Το εχω εγω φιλε μου το μηχανημα. Εχω γραψει απο το σκληρο πολλα dvd, παντα με οριστικοποιηση. Εκτος βεβαια και αν μιλας ειδικα για καποιο συγκεκριμενο υλικο που πιθανον να εχει προστασια.
 
Last edited:
οτι και να γραψω δεν μου το παιζει αλλου!! η οριστικοποιηση ειναι στις ρυθμισεις?? γιατι και εγω ελληνικα εχω αλλα δεν γραφει πουθενα οριστικοποιηση, μαρκαρω τo mpeg αρχειο και μετα αντιγραφη σε dvd δεν μου εχει κατι αλλο...
 
Μενού DVD -> Διαχείριση δίσκου

Εκεί θα βρεις την επιλογή για οριστικοποίηση...
 
Δεν ξερω μηπως εχεις καποιο αλλο firmware, εμενα στη διαχειριση δισκου μου λεει δεξια πατηστε οκ για να μπειτε, παταω και μου εχει μονο διαγραφη και διαμορφωση και απο πανω ποση χωριτηκοτητα εχω στο σκληρο
 
Επειδή είσαι σε μενού HDD. Άλλαξε σε μενού DVD από τα πλήκτρα ατην πάνω πλευρά του τηλεκοντρόλ και ξαναμπές... ;)
 
Οταν ειμαι στο dvd η οπουδηποτε αλλου εκτος του HDD μου γραφει στη διαχειριση δισκου δεξια "μη διαθεσιμο MENU" τι να πω, πραγματικα δεν ξερω, το μονο που φανταζομαι ειναι πως ισως εσυ να εχεις αλλο firmware να εχεις πιο καινουργιο, γιατι εγω το εχω ηδη 4 χρονια και μαλλον ειναι παλιο.
 
Το δισκάκι που θέλεις να οριστικοποιήσεις, το έχεις μέσα στη συσκευή;
 
φιλε ενταξει!! πραγματικα ειχα κανει τα παντα, μεχρι και το σκληρο του dvd ειχα συνδεσει με το pc ανοιγοντας το dvd. Σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!
 
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα

Παιδια έίμαι και εγώ κάτοχος ενός HR773 (νομίζω 773Α) εδώ και αρκετό καιρό, απο το 2008.
Το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστά απο τότε που το πήρα (χαζομαρα μου) και το πρόβλημα που εχω είναι ότι δεν μπορώ να γράψω σε DVD.
Στον δίσκο του γράφω κανονικά είται απο βιντεοκαμερα είται απο την τηλεόραση, αλλα Όταν προσπαθώ να τα περασω σε δισκο DVD δεν γράφει τιποτα.
Έχω δοκιμάσει να γράψω απο τον δίσκο σε DVD ή κατευθείαν σε DVD αλλα δεν φαινεται να γράφει τιποτα.

Κάνω την διαδικασία εγγραφής όπως περιγράφεται στο manual .. μου εμφανίζει κανονικά το μύνημα ότι η εγγραφή ολοκληρώθηκε με επιτυχία αλλα όταν πάω στο DVD δεν υπάρχει τιποτα.
Αν πάω από το μενού να του κάνω οριστικοποίηση βλέπει τον κατειλημμένο χώρο στον δίσκο αλλα δεν βλέπει κανέναν τίτλο και η οριστικοποίηση μου λέει ότι δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν βρέθηκε κανένας τίτλος στο dvd.

Εχω προσπαθήσει με διάφορα δισκάκια 4gb -R και με Double layer +R αλλα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Αν μπορεί ας πει κάποιος την γνώμη του.
Εσείς τι τύπου δισκάκια έχετε γράψει με αυτό το DVD?
 
DVD-R That's 8x και TDK 16x έχουν εγγραφεί χωρίς προβλήματα (σε πραγματική ταχύτητα 4x).

Επίσης DVD-RW Verbatim 4x και DVD+RW TDK 4x (σε πραγματική ταχύτητα 2x).
 
Κανένα πρόβλημα και εδώ.Έχω περάσει αρκετό υλικό από παλιά βιντεοκάμερα στο σκληρό και έχω μοιράσει αρκετά dvd σε φίλους ,τα οποία αναπαράγουν επιτυχώς στα διάφορα players που διαθέτουν.Μέχρι και lightscribe δισκάκια έγραψε.
 
Ο φίλος Vaszio έγραψε:
"Αγαπητοί φίλοι ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος το μοντέλο Samsung DVD Recorder HR775. Έχει DVB αποκωδικοποιητή; Αυτή η λειτουργία εγγραφής υποτίτλων απο DVB κανάλι τί είναι; Η εγγραφή προς USB stick που περιγράφεται πως λειτουργεί; Μπορώ για παράδειγμα να εγγράψω μια εκπομπή στο recorder και μετά να την στείλω στο USB stick; Σκοπεύω να αγοράσω DVD Recorder για αυτό ρωτώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..."

DVB-T δε διαθέτει.Τον δικό μου όμως δέκτη DVB-T τον έχω συνδεδεμένο με SCART στο DVD Recorder οπότε κάνω όποια εγγραφή θέλω μέσω αυτού.
Έτσι κι αλλιώς τα σήματα που εκπέμπονται μέχρι σήμερα είναι standart definition SD,άρα δε θα δεις καμία διαφορά,με το να τον έχει εσωτερικό το μηχάνημα.
Για την έξοδο USB διάβασε το θέμα και θα καλυφθείς.-bye-


Θα ηθελα μια επιβεβαιωση οτι το ΗΡ775 δεν εχει tuner DVB-T (mpeg4 AVC), δηλ δεν μπορει να συντονιστεί στα καναλια της Digea. Είναι ομως δυνατον?
 
Καλησπέρα εχω ενα dvd-hr775 samsung και θελω να σε ρωτήσω αν ξερεις αν μπορω με αυτο το dvd recorder να κανω εγγραφή στα ψηφιακά κανάλια ( εχω αγοραση αποκωδικοποιητή )

Ευχαριστω
 
Καλησπέρα η απάντηση απο την samsung ειναι οτι μπορεί αλλα μονο απο την θύρα scart και χωρίς δυνατότητα προγραμματισμού δηλαδή γράφεις μονο το πρόγραμμα που παίζει εκείνη την στιγμή .
 
Τον δεκτη μπορείς να τον προγραμματίσεις το dvd recorder δεν μπορεις :( πρεπει να πατήσεις rec εκείνη την στιγμή .
 
Έστω και καθυστερημένα η Ελληνική σελίδα Samsung προσφέρει firmware για τα HR-773/775.

http://www.samsung.com/gr/support/model/DVD-HR773A/EDC-downloads - Έκδοση 20101001 , 2010.11.05.
(Επιλέξτε υπολογισμικό.)

Ελπίζω να μην έχει να κάνει μόνο με την προστασία πνευματικών δικαιωμάτων μιας και είναι ήδη 2 ετών ...